С какво ви дразнят мъжете?

• 235 043
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
На мен пък ми се струва, че става дума за дебели мъже, които спят по гръб. Така няма как да не хъркат. Бутайте ги да спят настрани, така няма да хъркат.
Мъжът ми не е дебел и никога не спи по гръб/корем. Само настрани. Точно като мен.

# 1 696
На мен пък ми се струва, че става дума за дебели мъже, които спят по гръб. Така няма как да не хъркат. Бутайте ги да спят настрани, така няма да хъркат.
Моя не е дебел хич даже ама си хърка  Laughing

# 1 697
Тцъ. Мъжът ми е кльощав като щека, но издава звуци като Йерихонска тръба. Що ритници е отнесъл в задника, клетникът! Накрая се изнесох да спя в друга стая и вече цари мир и любов. Laughing

# 1 698
вЕрвайте си. Ако мъжете ви хъркат спейки настрани, то трябва да хъркат и изправени в будно състояние.

# 1 699
  • София
вЕрвайте си. Ако мъжете ви хъркат спейки настрани, то трябва да хъркат и изправени в будно състояние.
Ти си лекар - специалист по хъркането?

Моят мъж хърка всякак - и по гръб, и настрани, и полуправ (като заспи пред телевизора), сигурно е някакъв извънземен  Joy

# 1 700
  • София
Не знам дали е лекар, но явно спи с мъжете ни  Crossing Arms
Иначе откъде ще бъде толкова добре информиран за това кой как спи и колко тежи  Laughing  hahaha

# 1 701
И моят е слаб и никога не спи по гръб, а се скъсва са хърка. Има и сънна апнея, и пак не ходи на лекар. Пфу, дразнещо е. Апнеята май не е свързана толкова с килограми, колкото с наследственост. Всички мъже от семейството му имат апнея. И странното е че дядовците и прадядовците му са дълголетници въпреки това.

# 1 702
Моя и той е като щека... освен ако не тръгнеме да сравняваме щеката с клечката за зъби- тогава е клечка за зъби- висок и кльощав! Но хърка много рядко- трябва да е адски изморен, например прекарал няколко дни на някой пожар или безсънни нощи свирейки от тук от там! Но пък се дразня дори и в тези редки моменти, защото въпреки, че спя като пън и нищо не може да ме събуди, хъркането направо ме подлудява и буди на секундата! Това, което ме дразни още повече е, че като си взехме първото ни куче, което е ших-тцу (с къса муцуна) той реши, че хъркам аз, независимо че седях до него будна и в продължение на един месец трябваше да се доказвам като нехъркаща, а че кучето хърка като дъскорезница! Днес няма човек, който да не е спал в нас и да не знае за хъркането на кучето ни! дъскорезниците са нищо в сравнение с него!  Laughing Чудя се само как той самият не се събужда от тези звуци, които изкарва  newsm78

# 1 703

Ти пък с колко мъже си спал, та си толкова уверен?  Thinking

# 1 704
С достатъчно, за да е така категоричен.  Mr. Green

# 1 705
С достатъчно, за да е така категоричен.  Mr. Green

Винаги съм го подозирала този потребител и аз в такива пристрастия, а той се сърди.

# 1 706
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Вий сега и хъркането ви пречи. Twisted Evil Недай си боже да замръкнете с мъжете си в гората как ще гонят хищниците докато спите?  Joy Joy Joy

# 1 707
Мъжът ми го дразнели чиниите в мивката и за това не ги слага там. Ако цял ден ме няма масата е заредена с неизмити чинии, но те не го дразнели.
Това беше преди години, сега има промяна, измива си, която му трябва.

# 1 708
Взел е без да ми каже егоистично финансово решение, което ще ни коства колкото наем и половина. Поръчал си е една ненужна техника, а ние имаме подобна вече. Старата сме щели да я продадем... И реално ще се плати "само" близо един наем. Пък и то взел парите назаем от приятел... ще му ги връщаме на част. И техниката била на промоция. Абе само извинения за безотговорността. Знам, че много работи напоследък и иска да се поглези, обаче въобще даже не го е обмислил.
Междувременно аз се чудя как да огранича разходите, защото се очаква приходите му да спаднат зимата. Искам да сменя работата за по-доходоносна, обаче знам, че може да минат месец-два докато започна нова. Той ме подкрепя, обаче съм му казала, че ще напусна като имаме спестени поне за наем за 2-3 месеца, за да не се притесняваме.
И накрая "Мило, знаеш ли какво си имаме вече?" Още по телефона му стана ясно, че съм ядосана за техниката, а цяла вечер се прави, че нищо не е станало. На мен даже не ми се говори с него.  Sad

# 1 709
Продай я, докато е на работа, обади му се и кажи: "мило, знаеш ли какво си нямаме вече?".  Hug

Общи условия

Активация на акаунт