С какво ви дразнят мъжете?

• 234 979
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 860
А би ли споделила поне колко години ви е разликата с партньора ти ? Много нелепа история , как така се прави бебе , без да живеете като семейство ? Значи детето е условието , така ли? За сплотяване #Crazy
Не е ли по-добре да ти подари кукла ?

# 1 861
Анонимна, аз пък само едно ще ти кажа:
Ако си отваряш очите след тоз индивид, следващият може и да не е перфектен, но ще бъде по-свестен от този. Rolling Eyes

Млада майка не е нужно да значи майка на 22. На 27 също си млада. Аз си мислех, че на 25 вече ще се омъжвам, обаче все още и дума не давам да се издума за сватба. Не че не искам някой ден, ама ми се струва рано за мен. За връзката ми е тамън, масово познатите ми вече мислят за такива неща, спрягат ни всички роднини и приятели за сватба, ама аз съм му казала, че ми е рано още. Камо ли пък за планирано дете.

# 1 862
Aнонимна, крайно безотговорна си към себе си, а за детето, което искаш да създадеш в тази никаква връзка - думи не намирам! Ако си ми дъщеря, бих се срамувала от теб, а още повече от себе си, че съм отгледала едно... нищо, което няма елементарно чувство за достойнство и себеуважение!

# 1 863
Около 10 години. Прави сте за бебето,но съм убедена ,че го искам и ако се е случило ,ще го родя без да се замисля ,именно ,защото няма вина и това е най-малкото което му дължа...да живее.Ако не съм бременна ,разумно е да започна да се пазя или да спрем с опитите. Peace  

# 1 864
  • София
Ако имате разлика 10 години и от сега не се разбирате, с времето нещата само ще стават по-зле.
Чакай! 22+10=32. Мъж на 32 живее с маминка и тя му влияе! Бегай!

# 1 865
  • Бургас
Около 10 години. Прави сте за бебето,но съм убедена ,че го искам и ако се е случило ,ще го родя без да се замисля ,именно ,защото няма вина и това е най-малкото което му дължа...да живее.Ако не съм бременна ,разумно е да започна да се пазя или да спрем с опитите. Peace  
Да ти кажа ли как живеят децата на мои приятелки - патици като теб. Много зле - в лишения, в скандали, в потиснатост. Това, че приятеля ти печели добре какво те грее ако пак реши "да те гони". А ти дори не може да го гледаш и издържаш сама това дете. Дете не се прави само с "искане", а и с възможности да му предложиш всичко, което заслужава едно дете , а именно - здрава семейна среда и стабилни финанси. А ти нямаш нито едно от двете. Накрая не само детето, но и родителите ти ще ти сърбат попарата и повярвай ми - сигурно наистина ще се срамуват от теб.
П.П. Нe знам какво им става напоследък на някои жени, но на където и да се обърна се натъквам на разни глупачки, които съвсем осъзнато правят простотии. Не знам какви комплекси и страхове ги тресат, но наистина е страшно. Скоро моя позната се изпокара с майка си заради лудия й приятел, който майка й не понася /и дори издържа финансово/ от страх, че ще останела сама. А господинът я изпокара с цялото й семейство.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 13:56 от miss july

# 1 866
Наистина ,момичета ,съгласна съм с вас. Егоистично е да искам бебе на всяка цена и независимо обстоятелствата . То се нуждае от двамата си родители по равно и не заслужава, нито средата в която ще се роди ,нито да израстне само с мен!  Ще продължа с противозачатъчните ,които спрях по ясни причини Wink не мога да разчитам на него Simple Smile

# 1 867
  • София
19 и 29 са им според мен годините.
А това за сутиена пред баща й просто не знам как да го коментирам, онемях.

# 1 868
  • Countryside
След като нямам сили за раздяла, реших поне бебето да не бавим ,на едно мнение сме и двамата го искаме ,с желание го правим и ще си го родя ,каквото и да се случи.
Понеже нямам сили да го напусна, реших да му родя бебе.Shocked Щото то, бебето автоматично ще ни реши проблемите, а и свекървата особнячка ще го гледа. ooooh! откъде ги измисляте незнам. Работа имаш ли, образование? Доходи твои лични? Ще ти стигнат ли да гледаш детето сама? Наистина логиката ми убягва. Ако ти си под 30г,бягай с двеста, търси си самостоятелен и стабилен мъж, и чак като се увериш, че можеш да му имаш доверие правете бебето, а и не е зле да поживеете заедно преди това. Ако си над 30г бягай с 500, аман от льоловци...

# 1 869
  • София
Мила анонимке, това, великодушно да предоставиш живот на едно дете, не те прави майка.
И последно да вметна- забременявайки, няма да подобриш шансовете си да вържеш Чичко Паричко, но определено подобряваш шансовете си за поумняване... на един по- нататъшен етап

# 1 870
  • София
Ама, мацко, той те ограничава да ходиш без сутиен и вкъщи и на улицата ли, бе?!  ooooh! ooooh!
Марш с 200 бе, какво дете ще му правиш?!

Я да те питам - за да пишеш като Анонимкова, явно ще да си известна съфорумка тук, да? Ох, лелеле-мале  hahaha hahaha

# 1 871
Може да е лекар Joy
Що нямаше кой на мен да ми каже да ходя със сутиен и вкъщи, че такива проблеми си докарах с кръст/гръб...

Шегата настрана, човек трябва да погледне малко по-трезво в/у положението преди да взема подобни сериозни решения като създаване на нов живот.
Човекът си казва, че всеки си е сам за него, не можеш да разчиташ на нищо, включително на обещанието, че като забременееш ще се съберете под един покрив.

# 1 872
Ама, мацко, той те ограничава да ходиш без сутиен и вкъщи и на улицата ли, бе?!  ooooh! ooooh!
Марш с 200 бе, какво дете ще му правиш?!

Я да те питам - за да пишеш като Анонимкова, явно ще да си известна съфорумка тук, да? Ох, лелеле-мале  hahaha hahaha

Joy
Подозирам, че с другия си ник се самокритикува за по-голяма доза достоверност. Това на шега.
Сега сериозно- авторке , от всичко прочетено , оставам с впечатление , че си момиче на повикване за господина- взема те , забавлява се , отпраща те. И те гони , дори. Не гледа на теб сериозно , за да стоиш до него като негов равноправен партньор. Очевидно младостта ти и /подозирам, че имаш / добри анатомични данни , са го навели на мисълта ,че ще му родиш хубаво и здраво дете. Помисли къде си ситуирана ти в цялата тази история. Какво искаш. И защо. Дано не съм те обидила , наистина съм загрижена за теб и нероден Петко.

# 1 873
  • София
Може да е лекар Joy
Що нямаше кой на мен да ми каже да ходя със сутиен и вкъщи, че такива проблеми си докарах с кръст/гръб...

Офтопик
Скрит текст:
Човече, вкъщи сваляш сутиена и слагаш колан за гръб. Аз купих на дъщерята, но и на мен ми трябва.

# 1 874
Това да не е шега от някоя съфорумка, да си се попързаляме? Мисля, че преди месеци Кака Сийка беше пускала такава (а може и да се бъркам). Смее се тя на наш гръб! Вярвах донякъде, но вече спирам. Никой не може да е толкова глупав!
Но пък - малко празнично между празниците.

Общи условия

Активация на акаунт