С какво ви дразнят мъжете?

• 234 957
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Офтопик:

Скрит текст:
Може да е лекар Joy
Що нямаше кой на мен да ми каже да ходя със сутиен и вкъщи, че такива проблеми си докарах с кръст/гръб...

Мммм;-)))) Wink

# 1 876
Това да не е шега от някоя съфорумка, да си се попързаляме? Мисля, че преди месеци Кака Сийка беше пускала такава (а може и да се бъркам). Смее се тя на наш гръб! Вярвах донякъде, но вече спирам. Никой не може да е толкова глупав!
Но пък - малко празнично между празниците.

Правилно ли разбирам, че подозираш, че аз съм автор на толкова тъпа пързалка?  Thinking
Егати, скоро не бяха ме обиждали така...  Crossing Arms

# 1 877
Не се майтапя ,бе хора ! Ситуацията е реална и не ми е лесно в нея . Ясно ми е ,че съм удобна на моя партньор. Ходя ,прави си кефа ,и като му умръзна ,то станало време да си ходя,чао и така до следващия път,а аз наистина съм мнооого наивна , не трябва да съм бременна ,не е честно . Cry

# 1 878
  • София
Не се майтапя ,бе хора ! Ситуацията е реална и не ми е лесно в нея . Ясно ми е ,че съм удобна на моя партньор. Ходя ,прави си кефа ,и като му умръзна ,то станало време да си ходя,чао и така до следващия път,а аз наистина съм мнооого наивна , не трябва да съм бременна ,не е честно . Cry

A бременна ли си?

Не си наивна, даже си Хитруша, мис Анонимкова! hahaha hahaha

# 1 879
И аз мисля че е хитруша, но с криви сметки Peace

# 1 880
Не знам. Този месец имахме доста срещи около овулация .Божа работа! Нямам закъснение ,трябва да ми дойде скоро.

# 1 881
И аз мисля че е хитруша, но с криви сметки Peace

Защо да са криви? Ще роди дете на приятеля си, за да ги издържа. Ако онзи се изсули и откаже, ще чака на държавата. Песничката "много искам да си имам бебче" бързо се трансформира в "дете съм родила на тази държава".

# 1 882
Не, Како Сийке, не мисля, че си ти. Не съм искала да те обиждам! Извинявай! Просто се сетих, че ти беше изпързаляла форума.

# 1 883
Редовно го пързалям и се гордея с това. Само на 1 април обаче.

# 1 884
Како ,верно ли мислиш ,че съм тръгнала да раждам ,заради някакви/никви 100лв. помощи  и издръжката на бебето от човека,който и без друго го е създал    Shocked и е длъжен да поеме отговорността по отглеждането му. Грешиш ! Не се опитвам да го "вържа " с евентуална бременност ,това е по-скоро негова цел , ако желаете ще се аргументирам Wink Но аз жертва не се чувствам ,двама трябват Simple Smile а и краката на сила не съм вдигала.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 16:04 от Анонимен

# 1 885
Како ,верно ли мислиш ,че съм тръгнала да раждам ,заради някакви/никви 100лв. помощи  и издръжката на бебето от човека,който и без друго го е създал    Shocked и е длъжен да поеме отговорността по отглеждането му. Грешиш ! Не се опитвам да го "вържа " с евентуална бременност ,това е по-скоро негова цел , ако желаете ще се аргументирам Wink Но аз жертва не се чувствам ,двама трябват Simple Smile

Те всички са длъжни да поемат отговорността по отглеждането на децата, но знаеш ли колко много не го правят? Разходи се из подфорума за самотните родители и ще видиш колко случаи има на съзнателно правени деца, с желание от бащите, с обещания за най-светло бъдеще, които получават единствено минималната издръжка от тях, за ковто държавата може да ги задължи. Не ти пука, че си без работа и необразована, явно разчиташ на бащата, но ако не станат така нещата, както си ги представяш, ще ти се отели волът. Поне си намери работа, направи си необходимия стаж, че да взимаш майчинство, преди да бременееш. Ако бащата ви издържа (щото и теб ще се наложи да издържа някой при това положение), няма лошо - винаги са плюс едни пари отгоре, а пък ако не - тръгне да те гони, срещне друга и пр., тогава ще ти е спасителен пояс майчинството.

# 1 886
 smile3555 Стига вече,че думи нямам да опиша тази картинка!

# 1 887
Како ,верно ли мислиш ,че съм тръгнала да раждам ,заради някакви/никви 100лв. помощи  и издръжката на бебето от човека,който и без друго го е създал    Shocked и е длъжен да поеме отговорността по отглеждането му.

Да, наистина така мисля. Но и ти нищо не правиш, за да ме обориш.
Добре, бащата е длъжен да поеме отговорността за детето, което е създал. А твоята отговорност къде е?

# 1 888
Анонимна, работиш ли? Доходите ти ще стигнат ли сама да отглеждаш бебе?
Помощите са ясни, но предвид положението (нито живеете заедно, нито сте семейство), ако той пак излезе със стандартното за него - всеки да се оправя сам - можеш ли да го издържаш това дете?

# 1 889
Кой ще гледа бебето ? Само с пари не става , партньора по цял ден го няма,той грижи няма да полага ,това е негово задължение ,да работи и задоволява нуждите на бебето си. Всичко останало е моя отговорност/задължение. 
Не работя в момента ,но когато го правех издържах себе си и не разчитах на никого,предполагам ,че ако се стигне дотам, т.е ,ако се наложи ще се справя и сама .

Общи условия

Активация на акаунт