С какво ви дразнят мъжете?

• 234 859
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
При нас съпругът не иска. Аз не че давам зор, те и годините напреднаха. В процес на преговори за куче сме /аз искам, детето иска, съпругът - не/. Но като го гледам, предава фронта. Иначе е ясно кой ще го извежда от сега.

# 1 981
От личен опит и по наблюдение при познати, този който не иска куче, обикновено е едиствения, който се занимава с него  Laughing

# 1 982
  • София
А, аз моето куче си го исках. Даже някакви съседи се опитаха да се заяждат "взехте го заради децата, пък вие си го гледате". Викам: "Не, взех си го за мен".

ММ днес се е запилял нанякъде и няма кой да ме дразни. Mr. Green

# 1 983
  • Бургас
И аз много искам куче. Имала съм и е много хубаво. Носи много радост и положителна енергия, но иска грижа и внимание, а и живеят кратко. 10 години след като почина кучето ми още ми е мъчно и ми се насълзяват очите като се сетя.

# 1 984
Аз не съм оставала без куче от над 20 години, но мъжът ми не искаше, а като взехме сегашното почти изцяло той го разхождаше Simple Smile.

Сега си е с мен добитъка и аз си се забавлявам с нея, но има тенденция неискащите да се привързват най-много.

Майка ми и баща ми не искаха никакви животни, но като им натресах котаракът буквално го полазиха. Спеше с баща ми, а майка ми му готвеше като на бебе. Когато се преместих не ми го дадоха  Mr. Green.

# 1 985
  • София
Майка ми и баща ми не искаха никакви животни, но като им натресах котаракът буквално го полазиха. Спеше с баща ми, а майка ми му готвеше като на бебе. Когато се преместих не ми го дадоха  Mr. Green.
Много мило ми стана.  Heart Eyes

# 1 986
  • Бургас
Дядо ми /лека му пръст/ беше човек, който не говореше особено, не се усмихваше и общо взето не показваше емоции. Обичаше да стои на леглото си и да чете. Кучето ми обичаше да се качва при него на леглото и започваше да му се бута да го гали. Когато го галеше, кучето умираше от кеф и започваше да се гъзурчи и търкаля. За целия си живот само в тези моменти съм виждала дядо ми да се смее. И баба ми, и дядо ми в началото не бяха много доволни, че си взехме куче, но след кратко време започнаха да го викат с "Ела, бабо/дядо". А когато кучето почина, всички бяхме съкрушени. Баща ми плака повече отколкото на погребението на майка си. И сега като му кажа да си вземат с майка ми куче си измрънква нещо уж досадено под носа, но знам, че му е мъчно и сякаш не иска да заменя старото куче с ново....или просто не иска да преживява същата болка....Ох, текнаха ми сълзите.....

# 1 987
Не знам... Израсла съм с котка вкъщи (няколко поредни), но така и не свикнах да живея заедно с животно  Rolling Eyes не че не обичам животните, просто ми е неприемливо да да е вътре.
Майка ми след последното починало коте преди няколко месеца вече отказва да взима нова животинка, много й е тежка загубата.

# 1 988
  • Варна
То било голям зор да си бременна  Tired
Така е. Ама и бързо се забравя след раждането, та не е изключено да си промениш решението... Wink

# 1 989
Не знам, но вече 12 г. чакам да забравя, тц, не става  hahaha

# 1 990
  • Варна
Е, не винаги минава номера, ама в повечето случаи майката Природа се е погрижила паметта на родилките да е доста къса... Wink

# 1 991
Още малко. Аз забравих на 13-та. Laughing

# 1 992
  • Бургас
Още малко. Аз забравих на 13-та. Laughing
hahaha Образи такива  Mr. Green

# 1 993
  • град-държава
Никога няма да забравя... НИ КО ГА!

# 1 994