С какво ви дразнят мъжете?

• 234 838
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 2 070
Еми и аз не го разбирам. Да пестиш от топло при най_ниските температури в годината?!
 И моя някой път го играе стисня 😀 Да спесявам водата водата Shocked  ,че  сметките за вода се увеличили ...WTF ?!?!

# 2 071
  • София
Еми и аз не го разбирам. Да пестиш от топло при най_ниските температури в годината?!
 И моя някой път го играе стисня 😀 Да спесявам водата водата Shocked  ,че  сметките за вода се увеличили ...WTF ?!?!
Само после да не се окаже, че спестените от вода пари ги влагате в парфюми и дезедоранти! Joy

# 2 072
  • София
absurt, принципно съм съгласна с мнението ти, че не е добре да се държим с мъжа като с малко дете, но има моменти, в които ние "плащаме за масрафа" на Мъжа.И в случая- ако спестовника се разболее или го схване кръста, то, неудобството няма да е за негова сметка и "казах ли ти", ама никак, никак няма да я сгрее жената. Иначе, определено смятам, че е добре да накараме мъжовете си да си изтърпяват последствията от тъпи постъпки/решения

# 2 073
Баща ми беше такъв "спестовник". Цялото ми детство е минало в зверски студ заради пестене. Не само в студ де, но сега за това говорим. Сега си давам сметка, че за себе си е купувал доста повече неща, нищо че и никога не е бил разсипник. Но пък нашите нужди винаги се окачествяваха като глезотии.
Аз самата също не съм разсипник, ама изобщо. И все пак не бих пестила точно сега от отопление. Лекарствата са по-скъпи със сигурност. И много други неща са по-скъпи, заслужава си да ги спестя точно в трудните месеци.

# 2 074
А моя втори баща никога няма да забравя, казваше на майка ми за мен - нали И купихме дънки/маратонки миналата година?Тази пак ли?

# 2 075
На това се опитах да ти обърна внимание- не е накарал теб да спиш на земята или някъде, където не искаш.
Решил го е за себе си и не мога да разбера, защо трябва да му се наложиш, независимо че му мислиш доброто!?
Не е дете и като е решил да се ръби на пода, ще си плати цената, а за теб ще остане само сакралната фраза: " Нали ти казах!" Simple Smile

Съгласна съм. Другият път така ще направя, ще се съглася се него.

В никакъв случай не искам да го действам като дебил.  Peace

# 2 076
А моя втори баща никога няма да забравя, казваше на майка ми за мен - нали И купихме дънки/маратонки миналата година?Тази пак ли?

И моят баща така казваше... А когато се разболеехме със сестра ми, ни се караше , защото трябвало да дава пари за лекарства   Confused

# 2 077
  • София
И у нас като дете винаги беше доста хладно. И сега държат хладно и се чудят и маят как да спестят. Спират парното и пускат радиатор на ток! Crazy

Затова пък аз съм си надула парното и климатика.

ММ пак ми докара баща си и замина командировка. Не че особено ми пречи дядото, но никъде не мога да мръдна. Вкл. си отложих работен ангажимент.

# 2 078
  • София
absurt, принципно съм съгласна с мнението ти, че не е добре да се държим с мъжа като с малко дете, но има моменти, в които ние "плащаме за масрафа" на Мъжа.И в случая- ако спестовника се разболее или го схване кръста, то, неудобството няма да е за негова сметка и "казах ли ти", ама никак, никак няма да я сгрее жената. Иначе, определено смятам, че е добре да накараме мъжовете си да си изтърпяват последствията от тъпи постъпки/решения
Идеята ми е, че в това грипаво време, той може да се разболее по всяко време и без да спи на пода.
Та, накратко- да си избираме битките, за да имаме тежест, е по- добре, отколкото да се опитваме да ги превъзпитаваме и да им наливаме акъл, защото накрая контрата остава в нас и за важните неща пак ще срещнем отпор. Peace

# 2 079
ММ пак ми докара баща си и замина командировка. Не че особено ми пречи дядото, но никъде не мога да мръдна. Вкл. си отложих работен ангажимент.

Е, пак ли? Не си взе поука около празниците твоят май... Колко време ще остане свекърът?

# 2 080
Тук съм съгласна с absurT, аз моят мъж съм го оставила да си троши главата, когато става въпрос за някакви битово-семейни ситуации. Почти винаги предусещам какъв ще е резултата от тези негови решения, но си мълча и след това с кеф му гледам "подвитата опашка" hahaha. Добавям и ироничното "Аз си знаех, че така ще стане", а той мълчи като пукал Joy

# 2 081
  • Бургас

Е, пак ли? Не си взе поука около празниците твоят май... Колко време ще остане свекърът?
Вие май скоро ще си го заотглеждате за постоянно тоя свекър. Кое наложи да е пак у вас и то когато мъжа ти го няма? И защо ще си отлагаш ангажиментите заради него?

# 2 082
Свекърът е с Алцхаймер.

# 2 083
  • Бургас
Свекърът е с Алцхаймер.
О, ужас.
А този свекър ли беше приютил преди някакви негови познати, които си продали апартамента и останали на улицата заради децата си?

# 2 084
  • София
Те се махнаха и сега е сам. ММ ходи всеки ден да го вижда. Сега го докара у нас да го наблюдавам, че да не вземе да щукне по улиците като оня ден.

Общи условия

Активация на акаунт