С какво ви дразнят мъжете?

• 234 757
  • 2 180
  •   2
Отговори
# 2 115
  • София
Да ви кажа, сега си давам сметка, че го наблюдавам дядото от 2012 лятото. Тогава пак беше в нас и пак се изгуби и намери. Диагностицираха го 2015 есента. При него нещата се развиват доста бавно, въпреки мрачните прогнози на Форума. Общо взето, си е същия, само говора му е по-труден.

# 2 116
Agent, радвам се на оптимизма ти, но прочети още малко - статии, не съфорумки  Peace
следващи постове по въпроса трия, не сме в здравния подфорум

# 2 117
  • София
Четох, четох.
Вярно се увлякохме и се занимаваме само с моя проблем.

# 2 118
Нашето още не се е родило, но вчера след ужасни болки в ребрата, му казах, че ако иска второ да си търси нова жена  Laughing То било голям зор да си бременна  Tired

Споко, второто ще го носиш по-ниско заради разтеглените лигаменти и няма да те болят ребрата. Но ще те боли тазът:)

# 2 119
  • София
Не я плаши, де!
 И второто го носих високо и ме боляха ребрата, но е за предпочитане пред ниското. Simple Smile
Джули, всичко се забравя като видиш беззъбата усмивка насреща си......

# 2 120
  • Бургас
Нашето още не се е родило, но вчера след ужасни болки в ребрата, му казах, че ако иска второ да си търси нова жена  Laughing То било голям зор да си бременна  Tired

Споко, второто ще го носиш по-ниско заради разтеглените лигаменти и няма да те болят ребрата. Но ще те боли тазът:)
Нищо ново - тазът ме боли от 3 тия месец  Simple Smile. От 6 тия ставането от леглото е някакъв ужас - с ужасни болки в срамната кост и кръста. Това с ребрата за момента беше еднократно, но пък ужасно. Другите съпровождащи бременността неразположения няма да ги коментирам.

# 2 121
  • София
Затова е хубаво да се тренира нещо още от дете- много по- лесно минава бременността. Peace

# 2 122
Единственото което исках да му кажа е да направим така, че да е удобно на всички ни. Никога не съм имала коригиращи действия или пък съм налагала мнение. В случая спането на земяга не го приемам, още повече че и двамага работим и бихме могли да си позволим да платим сметката си за ток.
Относно родителите му, разбира се че е притеснен и финансово сме способни да помогнем с каквото трябва. Тук по скоро въпросът е че той не приема моето мнение и иска да става така както той е решил!
Покажи му една от фактурите ви за ток да види колко е евтина нощната тарифа.
Ние се отопляваме с парно, но през лятото климатика не се изключва и за цял месец плащаме 6-7лв. нощна енергия.
Може би цифрите ще го убедят, че не е прав и че само си усложнява ежедневието.

# 2 123
ММ ме дразни и с ината си. Вече четири дни не ми говори! Явно много съм го ядосала. Докъде ще я докараме така, не знам. Мисля си, премислям да не съм го обидила с нещо друго /освен за несъгласието ми за прословутото спане на земята/, ама не се сещам бе хора. А той мълчи като риба и отговаря с кимане. Еми писва ми и на мен.

# 2 124
ММ ме дразни и с ината си. Вече четири дни не ми говори! Явно много съм го ядосала. Докъде ще я докараме така, не знам. Мисля си, премислям да не съм го обидила с нещо друго /освен за несъгласието ми за прословутото спане на земята/, ама не се сещам бе хора. А той мълчи като риба и отговаря с кимане. Еми писва ми и на мен.
Ами, почерпи го от неговата торта- спри да му говориш и ти, спри и обслужването. С две думи, обяви пълна стачка.

# 2 125
 the wishmaster, зависи от мъжа. Моя казва, че е добре като не му говоря, защото така яда ми минавал тихичко. По-страшно било като кажа "Искам да обсъдим проблема"  Joy Joy Joy Joy

# 2 126
Като си легне детето сипи по една чаша вино и си поговорете... Кажи му всичките си доводи спокойно, нека и той каже неговите.

За моя мъж мълчането е най-страшното нещо, защото  майка му така е мълчала, когато му е била сърдита като малък Simple Smile съобразявам се, не мълча, викам hahaha

# 2 127
Да изтипосам и моя. Иска да кани гости в петък, попита ме дали имам нещо против, нямам. И понеже предния път, като имахме гости, едната вечер в 100 часа ходих да пазарувам, на следващата вечер правих заготовки, сега явно си мисли, че пак аз ще поема. Пък аз си имам утре важно мероприятие през деня и нямам нито време, нито желание да се занимавам. Той също нямал. Щял да пазарува и готви утре след работа преди да дойдат гостите. То така става. Crossing Arms В краен случай ще го спася с някоя бърза рецепта ако не ме издразни още малко.

# 2 128
Не го спасявай. Нека да си изсърба попарата, за да се научи.

# 2 129
Зависи какво е планирал, напълно е възможно и да стигне времето. Не бих се бъркала Peace

Общи условия

Активация на акаунт