Лидл ::60::

• 88 496
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Долче, може ли снимка или линк за този млечен продукт?

# 106
  • Русе
Нищо, че е намален с 30% този ключодържател, пак имам право да го върна, НАЛИ???
Да, връщала съм 2 пъти такива стоки - дрехи, които не станаха на децата. Peace

# 107
Момичета, купували ли сте от хондураските тикви? Нашите свършиха, а много обичаме тиквеник и се чудя каква да взема. newsm78

# 108
Момичета, купували ли сте от хондураските тикви? Нашите свършиха, а много обичаме тиквеник и се чудя каква да взема. newsm78
Ела у нас да ти подаря една цигулка Grinning / тиква де / - там вчера я прибрах нарязана в хладилника .
 Домашна ,не от Хондурас / аз пък и не съм ги видяла тез тикви /. Каква цена имат ?

# 109
Два и .....? Ха де, като не помня...... Ама от Пловдив до вас сигурно ще е повече Grinning /Не знам в кой град си/

# 110
Взехте ли от бялата халва с ядки Заговезни? Не можах да я нарежа, по-твърда е от ножа. ММ я омлати с чука и сега ще се яде с лъжица Wink
Аз взех преди няколко дни. Така ми се дояде, като я видях в магазина. Уви, нищо общо с халвата от моето детство. Ядки има само отгоре, не омеква и не може да се дъвче. Хруска се. Изхвърлих я. Спомням си, че едновремешната също се режеше с нож и чукче, но след това ставаше като дъвчащ бонбон (обожавам дъвчащи бонбони). Между другото, дъвчащите бонбони бяха намалени миналата седмица, аз ги хаесвам и нямат много вредни съставки  Peace

# 111

На пазара няма ли тиква?  newsm78 По-добре си вземи от някоя баба.  Peace Иначе и аз бих ти пратила.  Grinning По Еконт от офис до офис е 4лв, пратка до около килограм. Аз пращам до Пловдив колети, та знам.  Peace
п.п. Не съм съгражданка на Жармен, но сме от един регион.

# 112
Скрит текст:
Joy Я колко хора знаят откъде съм  Joy
Огледах състава на шоколадовите топчета и се оказа ,че нямат глюкозо-фруктозен сироп и други екстри.
 Явно щото са произведени в Македония / и на мен ми е странно как тази страна е успяла да пробие  и да произвежда за Лидл/ .  Та топчетата им слагам още едно + за състава.
  Вафлата с карамел / за мен е бисквита / ,наистина има доста разширен състав , но чак такива опасни съставки няма.
  Но обърнете внимание в тези топчета например не присъства никакъв консервант.
 Явно с приобщаването ни към Европа се приобщихме и съм консерванти и разни други отрови .
 Добър външен вид и дълготрайност за сметка на здравето ни .

# 113
Скрит текст:
Засичаме се в няколко теми, а и ти  споменаваш в кой град живееш, аз само запомних.  Mr. Green  Peace

Препоръчайте ми, моля, бял шоколад, който да стопя в крем за торта. Благодаря!   bouquet

# 114
Ами лидълската марка Fine care ли беше си е хубава или онези Белла ром имат по 200г .
 / Странно защо няма бял шоколадов кувертюр - готварски и дали в другите / бели / държави го имат като асортимент /  Grinning
Но аз мисля ,че и белият евтиният ще стане - даже бях правила ноември торта с такъв и си е добър - правя ганаш с течната сметана / животинска / и става разкошен .

# 115
Долче, може ли снимка или линк за този млечен продукт?
Не успявам да намеря снимка или линк със снимка Blush Обаче стои точно до обикновената извара (не пушената), цената на "млечния продукт" е 1,59 лв- някъде около крема маскарпонето на Пилос на млечния щанд.
Вики, мерси.
Хондураските тикви...тези сорт Хокайдо ли са? По едно време в Лидъл пускаха тикви цигулки (български)- много бяха хубави. Не съм се заглеждала скоро дали има обаче.
Бялата халва- ако я сложите над радиатора, няма ли да стане като дъвчащ бонбон? Mr. Green Преди време бях купила (мисля, че беше същата) и пак си беше твърда като камък. Не беше зимен сезон, та не пробвах това с радиатора hahaha Обаче, купих и от друг магазин- ами, същата работа, твърда.... Crossing Arms
Вафлата с карамел наистина има разширен състав, но не чак толкова колкото на стандартните вафли май... newsm78 Аз я купувам рядко, но забелязах, че не е изчезнала- стои си на щанда с вафлите. Просто вече не я слагат до касите. Laughing
За шоко топчетата давам още веднъж +1, не само заради състава им. Макар да не са ми чак пристрастяващи и да не взимам чак толкова често от тях, за мен имат и друг бонус- едно топченце укротява веднага палво детенце. Laughing Даже, мисля да ги въведа като бонус награда при приучаването към гърне Mr. Green , че моята госпожица нещо се инати. Crazy
Скрит текст:
Бял кувертюр има в Кауфланд, италиански, нещо като Емилиани му беше марката... newsm78 Опаковка от около 200 гр е 4 и нещо лв... newsm78 В Кауфланд имат и бял шоколад на добра цена- мисля, че е тяхната си марка, но на вкус ми е като лидълският Фин Каре бял
За глазури става и обикновения шоколад от Лидъл (евтиния), само, че когато използвам него пропускам маслото в глазурата. И трябва да се внимава да не се пресече- всъщност, понякога виновник е и кофти маслото (в глазурата).
п.с. В тракийския Лидъл най-накрая си открих листовка с тазседмичните рецепти на Манчев и Шишков. Simple Smile  Mr. Green Направи ми впечатление, че бяха доста малко листовките. Естествено, в Лидъла който е до нас, пак ги нямаше... newsm78

# 116
Ами явно ги обират в началото.
 При нас бяха струпани огромен куп -явно персонала да не се разкарва и бяха като наклонената кула в Пиза поне 40 см Grinning

# 117
  • София
Ами явно ги обират в началото.
 При нас бяха струпани огромен куп -явно персонала да не се разкарва и бяха като наклонената кула в Пиза поне 40 см Grinning
Според мен тази седмица е имало някакъв проблем. И при нас винаги са били много, но вчера бяха 20-30 бройки най-много, при условие, че дни наред ги нямаше. А от №17 (предишните) все още имаше.

# 118
Жармен, dolce miele, благодаря!   bouquet

# 119
  • au bout du monde
Последният път взех от намалените макарони, круши( които ми харесаха), настъргания кашкавал( много му е специфичен вкуса и не ми хареса).
Понеделник отивам за кленовия сироп, дано да няма някакви примеси вътре Peace

Общи условия

Активация на акаунт