Лидл ::60::

• 88 491
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Аз изобщо нямам навик да си гледам бележката, като ви чета, май ще трябва да почна. Фрапираща грешка като горепосочената бих усетила, но нещо дребно, едва ли.

# 91
  • Русе
Обикновено ходя често и пазарувам по малко, пеш съм и не се товаря като магаре Mr. Green Знам цените на всички стоки и си правя сметката предварително, въобще не могат да ме излъжат, а и отдавна имам навика да си преглеждам касовите бележки, като се дръпна до прозорците да си слагам покупките в чантата.

Е, тя тази патица от 30 лв. ще да е била 5 килограмова  Laughing Wink

# 92
Аз пазарувам за седмицата, горе-долу знам каква сума ще ми поискат на касата, но до 5 лева не бих се усетила. При няколко покупки е друго, да.

# 93
  • В една слънчева къща...
Задължително си поглеждам касовите бележки, защото лично на мен много често ми се случва да не са ми маркирали отстъпките примерно. Винаги съм го казвала с най-мек и деликатен тон, но в 1-2 теми назад споделих как съвсем умишлено ми беше маркирано нещо два пъти, а друго /по-евтино/ касиерката го преведе отстрани на скенера, за да не се маркира. И тооолкова очевидно. И после как да не избухне човек, когато след като ѝ казах, че има грешка и съм видяла, че е умишлено, въпросната даже започна да ми повишава тон. Не обичам да ме крадат. Особено системно. Парите си изкарвам с труд. Много труд. И някой е решил, че може да си прави подигравки... Може да не си ги прибира в джоба, но целта ѝ беше да оставя повече пари. Причината за постъпката ѝ не ме интересува, държа на честността и уважението.  Peace

# 94

Да не е спам само, да споделя нещо по темата. Да се оплача,че се развали моторчето на автобусчето от дървената магистрала, дето взехме за Коледа Tired Няма как да се подмени, нито да се върне, а ме е яд, че вече толкова немощно върви и детето се нерви постоянно (батериите са сменени с нови, не е от тях). Жалко за лошия късмет, дето сме изкарали Confused
   Опитайте с качествени алкални батерии. Имаме игрАчки, които само с такива тръгват изобщо.
 Нес кафето 3-1 ми е слабо и твърде сладко
+ за 2в1 аромата ми е много приятен и вкусът ми допада повече от другуте подобни. Приготвям го с гореща вода около 80-90 мл. От кафето в буркан взех зелено и златисто, като повече ми хареса злтистото. Хубави са но според мен не са много силни.
И на мен се е случвало да не ми маркират намаление или да има дублиране, не е приятно като го забележа чак във в къщи. По принцип не съм конфликтна личност, но и не обичам да ме правят на будала ако усетя, че е умишлено.

# 95
Разбирам ,ако някой се държи арогантно и аз бих реагирала.
Но явно не съм попадала на подобни субекти.
 Похвалвам кроасаните с масло - някак с по -добро качество са . Че съм купувала и доста недопечени преди.

# 96
Днес взехме от книжката със звуци с Том и Джери, любимите ни към момента герои. Обаче звуците се чуват съвсееем слабичко, т.е. едва-едва.  Rolling Eyes Искам да попитам някой, който е купил от тези книжки, да не би да им е толкова силата ... ? Помислих, че е от батериите, но ги сменихме и пак е така.  Outta Joint

# 97
  • Велико Търново
И аз бях взела тази с приказните зчуци, също се чуваше много слабо и единия звук беше сгрешен. Върнах я, не си заслужава парите според мен.

# 98
Оф, най-сетне успях да ви изчета. То човек да не мръдне нанякъде. За 10 дни сте изписали цяла тема, че май и горница. Прочетох и коментарите ви за бананите. Бях в Англия и там влязох в Лидл от любопитство. Честно да ви кажа доплака ми се от яд. От яд, че постоянно ни цакат с цените. Естествено там всичко е на много по-ниски цени и има и различни от нашите продукти. Та, да уточня, там бананите са по 0.68 пенса. Няма смисъл да обръщате в лв. И така са по-евтини, а знаете те какви заплати получават. Не издържах и си купих малка кутия 1.800 кг. на праха Формил, който отдавна исках да пробвам. /колко пъти писах в сайта на БГ Лидл с въпрос няма ли и тук да заредят малки опаковки, но отговорът беше, че няма такива/ Е, там пък има. Цената е 2,29 паунда. Бонбоните морски дарове, които тук са към 3-4 лева /ако не и повече/, там хапвахме ежедневно и са по 1.10 паунда. И въобще като цяло цените им са направо комунистически. Жал ми е за нас.  smile3518

Част от проблема се крие тук: https://www.gov.uk/vat-rates   (VAT означава ДДС другото ще го разберете дори и да знаете само няколко думи на английски).

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 22:09 от Finl

# 99
Между другото за какво ти е да ходиш в Англия? Като напишеш lidl.bg ти се отваря българският лидъл. Като напишеш lidl.at ти се отваря немският, а като напишеш lidl.co.uk ти се отваря британският лидъл. След твоето мнение реших да направя проучване и вижте какво забелязах.

НЕСПРАВЕДЛИВО
Кленовият сироп в американската седмица в:
лидл България е 12 лева
лидл Люксембург - 3.99 евро Shocked / ето директен линк http://www.lidl.lu/de/enjoy-the-taste-of-america-ab-19-02.htm?et … p;et_sub=DE_FOODH

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 22:43 от Finl

# 100
  • оттам, откъдето започва България
Не съм ходила специално в Англия,за да правя сравнение на цените. Ходих при сина си. Писах, че просто от любопитство влязох в Лидл, за което съжалявам. Наистина човек колкото по-малко знае по-добре живее.  smile3518

# 101
  • Бургас

Да не е спам само, да споделя нещо по темата. Да се оплача,че се развали моторчето на автобусчето от дървената магистрала, дето взехме за Коледа Tired Няма как да се подмени, нито да се върне, а ме е яд, че вече толкова немощно върви и детето се нерви постоянно (батериите са сменени с нови, не е от тях). Жалко за лошия късмет, дето сме изкарали Confused
   Опитайте с качествени алкални батерии. Имаме игрАчки, които само с такива тръгват изобщо.

Е, мислиш ли, че ми е дошло на акълЯ Laughing Няколко вида батерии пробвахме - куча марка, хубави алкални, презареждаеми 2 вида - тц. Самите зъбчатки вътре ли са изтъркани, друго ли, но определено не е от батериите, за съжаление Tired Благодаря ти де  bouquet

От лампите тип течаща чаша имаше доста днес в Бургас, Славейков Peace

Тъкмо се зарадвах, че там открих и чаршафи останали и въпреки че имаше само розови, вместо сините и белите, дето исках, гушнах един... и вкъщи установих, че съм взела от малките hahaha От мерак съм фиксирала само долния ред, където е указано, че чаршафите се предлагат И в по-голям размер, но не и горния ред с действителните размери ooooh! Но пък се уредих с 2 сутиена от този така удобен за мен модел. Имам 2 такива от предишното им пускане, но покрай диетата вече ми хлопат безобразно и сега се наложи да взема с 2 номера по-малки hahaha

# 102
  • Пловдив
утре отивам за кърпички, пък дано има hahaha Трябва ми кутията Mr. Green
Стелки и аз искам - бях взимала едни с гел... Не ги заменям за нищо на света, но или аз не гледам като хората, или вече 3 години не са пускали точно такива

# 103
Кактус, правилно сме се разбрали за стелките Grinning Значи са показали как изглеждат и от двете страни.
И аз съм от тези които винаги си проверяват касовата бележка малко след касите Mr. Green Даже доста от бележките си ги пазя, подреждам си ги в специално албумче- касови бележки с минимални покупки отсранявам почти веднага; като мине 1 месец изваждам тези на които няма маркирани уреди, стока с гаранция или нещо което евентуално ще връщам- малко маниакално, но откакто започнах да го правя не ми се налага да ровя и да търся касови бележки... Laughing
+100 за млечния продукт по италианска рецепта- разкошен! Почти като домашната извара която правя е- определено този продукт ще се купува у дома и си заслужава всяка стотинка. Heart Eyes Доскоро го подминавах, защото "млечен продукт" ми звучеше като продукт който е с растителни мазнини (на касовата бележка пише италианска извара)- оказа се, че освен млечен продукт е и продукт с малко сол. Grinning
За книжката с Том и Джери- навремето и тази която върнах (с протеклите батерии вътре- така купена, запечатана) се чуваше така, а някои бутони изобщо не се чуваха.... Stop
Да се поправя- бебешкото одеялце за повиване (пухкавото) е към 18 лв, а не 29,90 както бях споменала... Embarassed Объркала съм се с подобни в друга верига....Завивката- 29,90 лв.
От забавните настолни лампи имаше днес и в Тракийския Лидъл в Пловдив- поне няколко бройки бяха.
Въпрос към пловдивчанките- мернах, че на един билборд пише, че новият пловдивски Лидъл ще се открива на 23 февруари, ако правилно съм видяла през автобуса. Laughing Не видях обаче часа? newsm78
Днес напазарувахме доволно- от зеленото кафе  Heart Eyes , още круши, хрян, 3 пакета с топчета Mr. Green , апликации с Туити за дрешки- намалени с 30%, последен пакет нудели, неща от топлата витрина, земна ябълка и разни други. Да се оплача- от щанда за единични бройки взехме и един ключодържател, от тези с двете рамки (имам такъв, за мама го исках този)- много се ядосах като видях в какво състояние е! Naughty Двете овални части се разделиха в ръцете ми веднага щом го извадих от опаковката- свързващата част между тях липсваше!!! После поглеждам "рамките"- ами само 1 рамка.... Shocked Нищо, че е намален с 30% този ключодържател, пак имам право да го върна, НАЛИ??? Все пак, абсолютно е дефектен и нефункциониращ, не би трябвало въобще да продават подобни артикули..... Confused
И, като споменах за връщане, тази вечер върнах в тракийския Лидъл едно умно кантарче Laughing В перфектно състояние, използвано за измерване само няколко пъти и прилежно опаковано. Grinning

# 104
Взехте ли от бялата халва с ядки Заговезни? Не можах да я нарежа, по-твърда е от ножа. ММ я омлати с чука и сега ще се яде с лъжица Wink

Общи условия

Активация на акаунт