Лидл ::60::

• 88 468
  • 761
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Хм, нашето в началото теглеше без проблем още 4-5 колички накачулени отзад, ама сега сам самичко не може да се изкачи по  мостчето (съчетавам лидълската магистрала с един друг комплект, взиман от Теско) Tired Май това им е слабо място, щом и вашето е така и то от самото начало Rolling Eyes Ами ще допълваме малко по малко -какво да правим Peace

Леми, бъркаш ми в раната - много исках чаршаф, но така и не успях да се вредя и за един Crossing Arms

# 76
И на мен ми се е случвало да ми маркират повече бройки или цена в Лидл, а и другаде. Зависи си от персонала (дисциплина и заплащане), а може и да са обучени "делфини", знам ли. Днес обаче имаше намален Christkindl Gluehwein - подсладено и подправено червено вино в стъклена бутилка от литър за 2,50 някъде. Идваше ми да ги награбя всичките. Кой разбира - тук се спира:) Разбира се, трябва да мине през котлона и да се стопли.

# 77
Моят чаршаф вече е на топчета, но това ми стана ясно още, когато го отворих. Имаше едни от по-хлъзгава материя от минала промоция, те не са мръднали.

Да уточня, че не става въпрос за тези чаршафи, които пускаха с детските комплекти. Тях още не съм ги отваряла.

# 78
Дали някъде са останали от настолните лампи от миналата седмица? (тези дето са "разлята чаша")

# 79
  • оттам, откъдето започва България
Оф, най-сетне успях да ви изчета. То човек да не мръдне нанякъде. За 10 дни сте изписали цяла тема, че май и горница. Прочетох и коментарите ви за бананите. Бях в Англия и там влязох в Лидл от любопитство. Честно да ви кажа доплака ми се от яд. От яд, че постоянно ни цакат с цените. Естествено там всичко е на много по-ниски цени и има и различни от нашите продукти. Та, да уточня, там бананите са по 0.68 пенса. Няма смисъл да обръщате в лв. И така са по-евтини, а знаете те какви заплати получават. Не издържах и си купих малка кутия 1.800 кг. на праха Формил, който отдавна исках да пробвам. /колко пъти писах в сайта на БГ Лидл с въпрос няма ли и тук да заредят малки опаковки, но отговорът беше, че няма такива/ Е, там пък има. Цената е 2,29 паунда. Бонбоните морски дарове, които тук са към 3-4 лева /ако не и повече/, там хапвахме ежедневно и са по 1.10 паунда. И въобще като цяло цените им са направо комунистически. Жал ми е за нас.  smile3518

# 80
  • Варна
...понеже ми изгоря ми сешоара Бритни Спиъс ,купен по Коледа ?

Това ми прозвуча доста притеснително.  Rolling Eyes
Имам такъв сешоар и съм много доволна от него.

Как се случи да изгори?

# 81
Брадата, не се ядосвай, като гледам често пускат чаршафи, може скоро пак да ги пуснат. Тъкмо до тогава ще ги видим как са със здравината. Simple Smile
Иначе взех цикламени, много са свежарски  Grinning

# 82
  • Бургас
И аз не можах да се вредя за чаршафите с ластик. Sad

# 83
  • Пловдив
Дали някъде са останали от настолните лампи от миналата седмица? (тези дето са "разлята чаша")
Филипово Пловдив-имаше една.
Оф, най-сетне успях да ви изчета. То човек да не мръдне нанякъде. За 10 дни сте изписали цяла тема, че май и горница. Прочетох и коментарите ви за бананите. Бях в Англия и там влязох в Лидл от любопитство. Честно да ви кажа доплака ми се от яд. От яд, че постоянно ни цакат с цените. Естествено там всичко е на много по-ниски цени и има и различни от нашите продукти. Та, да уточня, там бананите са по 0.68 пенса. Няма смисъл да обръщате в лв. И така са по-евтини, а знаете те какви заплати получават. Не издържах и си купих малка кутия 1.800 кг. на праха Формил, който отдавна исках да пробвам. /колко пъти писах в сайта на БГ Лидл с въпрос няма ли и тук да заредят малки опаковки, но отговорът беше, че няма такива/ Е, там пък има. Цената е 2,29 паунда. Бонбоните морски дарове, които тук са към 3-4 лева /ако не и повече/, там хапвахме ежедневно и са по 1.10 паунда. И въобще като цяло цените им са направо комунистически. Жал ми е за нас.  smile3518
Не споменавай цените в Теско ,още повече в Асда,че трябва да се гръмнем.И мен много ме е яд.Същото е в Карфур.Ами цените във Франция са по-ниски.В Карфур Италия също.За OVS пък изобщо не ми се коментира-там са масовка ,а тук са по моловете и цените са в тавана.За разнообразието в стоката дори и не искам да споменавам

# 84
  • София
Купих круши, приятни са.Заредих с шоколади, взех мартеници и някоя и друга сладка глезотия.

# 85
  • Русе
В Ловеч гледах, но в четвъртък.

# 86
  • София
В Ловеч гледах, но в четвъртък.
В София ги видях в три магазина в голямо количество - не се купуват нещо. Peace

# 87
Аз нали по погрешка съм купила шампоан вместо балсам / бяха и намалени/ .
Та много моля някой ,ако скоро ходи да погледне има ли балсами / за боядисана коса ме интересува / - Cien .
Даже мислех да ходя да го сменям .
 Дъщеря ми казва ,че видяла само 1 балсам останал и то от друг вид със зелен етикет .
Сега и този балсам ,ако изчезне .
Харесам ли си нещо и бързо спират да го зареждат или пък му влошават качеството .

# 88
  • София
От брошурата за следващата седмица си харесах якета - и детските, и като за мен. Някой има ли впечатления от предни промоции?

# 89
И аз взех круши, харесаха ми, но и мен няколко пъти се опитват да ми маркират по няколко неща, и ме дразни PeaceМиналата седмица напрб взех намалена патица, гъби в консерва и тя ми вика 37 лв, и ад и казнав кое струма 37 лв, и тя без да провери ми отговаря, еми толкова са Mr. Green Гъбите бяха 3р60 и златната патица 30 лв Shocked

Общи условия

Активация на акаунт