Лидл ::60::

  • 88 589
  • 761
  •   1
Отговори
# 120
  • Мнения: X
Скрит текст:
6++  за тези  гарнирани фъстъци . Ометох си едно пакетче аз  Joy
Какъв е този настърган кашкавал  newsm78
Да не е това
Скрит текст:
  - защото това си е сирене и си му е такъв вкуса - то е подходящо за влагане в нещо инак има накъртващ вкус .

# 121
  • Мнения: 31 857
И според мен е имало някакъв проблем с рецепти номер 18. Peace Винаги са били по много и при нас.
Скрит текст:
Жармен, може да са пратили повече бройки при вас Laughing
За настърган кашкавал и аз не се сещам. Ако е този показан в последния пост, наистина си се води сирене, като Пармиджаното /известен в БГ по-скоро като пармезан/. За ястия на фурна и като добавка към макаронени изделия е супер. Heart Eyes Иначе италианците и така си го хапват, но примерно на малки парченца (малко количество) и с винце. Laughing
Купих вчера от кръглите яйчени бисквитки- на мен не са ми много тестени. Обаче преди мисля, че ги правеха една идея по-препечени и по-хрупкави от сега. newsm78 Сега ми приличат повече на едновремешните бг бишкоти на вкус (онези меките), отколкото на котешко езиче... newsm78 Но за тортата пак ще стават, според мен. Grinning

# 122
  • Варна
  • Мнения: 320
при вас има ли желатин на кастело?

# 123
  • au bout du monde
  • Мнения: 5 407

Какъв е този настърган кашкавал  newsm78
Да не е това
Скрит текст:
  - защото това си е сирене и си му е такъв вкуса - то е подходящо за влагане в нещо инак има накъртващ вкус .

За сиренето говорих ooooh! вложих го в нещо и пак не ми хареса Mr. Green Май прекалих с количеството.

# 124
  • Мнения: X
Май това ще било ,ама може и да не е твоето сирене . Те са специфични на вкус .
 Аз съм си фен на нашето саламурено сирене  и кашкавал ,ама рядко се откриват с добро качество и вкуса от детството ми / май е добре да съм родена по -късно и да не съм имала запечатан този прекрасен вкус ,че ми липсва Grinning /

# 125
  • Мнения: 6
Ще има ли скоро пак италианска седмица?

# 126
  • Бургас
  • Мнения: 438
при вас има ли желатин на кастело?
В Бургас -ЛИДЛ Изгрев няма от месец.

# 127
  • Gorni Bogrov
  • Мнения: 994
при вас има ли желатин на кастело?
В Бургас -ЛИДЛ Изгрев няма от месец.
Вчера търсих и в София ЛИДЛ-Ботевградско и ЛИДЛ-Слатина,но никъде нямаше.А на Ботевградско питах трима души от персонала ,но не само че не знаеха защо го няма ,ами не знаеха ,че изобщо го няма и на рафта. ooooh!

# 128
  • Мнения: 2 453
На Кастело и други неща изчезнаха- ваниловата захар, май и бакпулвер имаха.

# 129
  • Мнения: X
За бакпулвера -не съжалявайте  , в редките случаи в които съм го ползвала ми е вмирисвал сладкишите на сода.
Ваниловата захар си беше хубава и евтина 0,09 лв.
  Какаото го пуснаха за няма и месец и изчезна .
 Тази есенция -ванилената не ми хареса въобще .
 Желатина беше в изгодна опаковка , но на Йоткер ми е по -лесен за употреба.
   Да попитам  .
 Някой от закупилите чайници свирещи - читави ли са още вашите.
 На моят от топлината му се повреди леко свирката и не свири силно / това не ми е проблем -щото ме болеше ухото от него Grinning /
 Моят е червен - е вече почти не е . Още първият ден с първото варене на вода му се стопи част от боята - стана кафяво  и сега вече е почти целият такъв кафеникав . Явно боята му не е устойчива на силна температура / готвя на газ / природен ,не пропанбутан / и не съм го забравяла че да е загорял.
  Инак съм доволна -водата завира за няма и минута и дълго след това си стои топла / което е странно за тази тънка ламарина /.
  Върши работа -ама още първият ден загуби добър външен вид и не по моя вина.

# 130
  • ту тук, ту там
  • Мнения: 8 158
Моят червен чайник е като нов! Ползвам обикновен котлон на ток! Правим чай в него почти всеки ден!

# 131
  • Мнения: X
На моят котлон на газ се стопяват и дръжки на тигани пластмасови .
  И  благодаря за отговора ,ама тез удивителни  Grinning
 Не готвя на ток и няма как да стане / газифицирано е в къщи /

# 132
  • Мнения: 31 857
За бакпулвера -не съжалявайте  , в редките случаи в които съм го ползвала ми е вмирисвал сладкишите на сода.
Ваниловата захар си беше хубава и евтина 0,09 лв.
 Тази есенция -ванилената не ми хареса въобще .

Жармен, аз пък само бакпулвера на Кастело използвах, обожавах го и беше изгоден (без мирис на сода newsm78). Heart Eyes  Поне на мен не ми се е случвало да ми вмирисва сладкиши, може би въпрос на партида... newsm78 Както и да е, и бакпулверът, и ваниловата захар изчезнаха в Пловдив още преди Коледните празнци (ако не се лъжа и по-рано), а желатинът скоро ги последва. За него мнение нямам, защото не съм го използвала- на Йоткер ми е по-удобен за дозиране. Ваниловата есенция, течната, веднъж слагах на сладкиш- май сложих много малко, че не се усещаше. newsm78 Иначе я добавям към смутитата и така става  Mr. Green
И моят червен чайник е като нов, обаче аз го взех, за да го използвам на индукционния котлон (лидълския). Щом ти се стопяват и дръжки на тигани, предполагам е от пламъка на газовия котлон- наистина температурата е доста висока, а чайникът е тъничък. Laughing И свекърва ми е на газ и пак е същото положението като при теб. Rolling Eyes

# 133
  • Мнения: X
Интересното е ,че чайникът като форма не е мръднал -метала е читав и не се огънал или пък загорял . Само се заличи боята и пластмасовата капачка на чучура малко не се затваря плътно ,но си върши идеална работа - малко няма фаца -ама сега е уникат де - малко ъндърграунд Grinning
 Водата ми е варовита и натрупа налеп ,ама инак като цяло съм доволна и водата не мирише на тенеке.
 Но на кутията си беше показано ,че е подходящ и за газ.
На други съдове не мие потъмнявала боята така.

# 134
  • Мнения: 75 665
Аз също готвя на газ, имам червен чайник - не се е обезцветил. Свири си добре също.
А щом ти се топят дръжки, значи пламъкът ти е много силен и/или съдът не е подходяща големина за котлона.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт