Лидл ::60::

• 88 590
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Скрит текст:
Интересното е ,че чайникът като форма не е мръднал -метала е читав и не се огънал или пък загорял . Само се заличи боята и пластмасовата капачка на чучура малко не се затваря плътно ,но си върши идеална работа - малко няма фаца -ама сега е уникат де - малко ъндърграунд Grinning
 Водата ми е варовита и натрупа налеп ,ама инак като цяло съм доволна и водата не мирише на тенеке.
 Но на кутията си беше показано ,че е подходящ и за газ.
На други съдове не мие потъмнявала боята така.
Някъде в по предишни теми още някой беше споменал за обезцветяване при ползване на природен газ.Дано не те подвеждам но май беше yulmana .Тя сериозно се чудеше дали нейния не е дефектен при всички положителни отзиви.

# 136
Преди малко татко ми донесе сив домашен комплект и т.сив гащеризон. Гащеризона според мен е леко уголемен, ще го сменям за по-малък, иначе е много лек, не се усеща изобщо по тялото. Комплекта е супер Simple Smile.

# 137
  • На брега на реката
Ама те yulmana и Жармен, не са ли едно и също лице   Joy

# 138
  • София
Може ли някой да ми каже от кога са стелките? Линковете към брошурата ми дават грешка и не мога да проверя. Благодаря предварително!

# 139
  • Варна, Пловдив
Стелките са от 26.02. 2015

# 140
  • София
Стелките са от 26.02. 2015
Благодаря!   bouquet

# 141
  • софия
Здравейте, отзиви за http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=19160, домашния комплект.

# 142
  • София
Коментираните шоколадови топчета у нас не се харесаха...

И аз си страдам за ванилията на Кастело, много добра беше. Но бакпулверът имаше в повече сода, поне според мен...

# 143
  • София
Много ми трябват мъжки водонепромокаеми турситически обувки и сега като видях новите промоции от четъртък , се зарадвах, че така по поръчка. Може на предишни промоции да сте коментирали, но на схемата , където е оказано за водонепропусклива мембрана разбирам, че става дума за вътршната част на подметката. А за материлала отгоре на обувката ? newsm78 Някой имал ли е такива да каже дали пропускат  Praynig

# 144
  • Бургас
Обсъждахме  го скоро домашния комплект и отзивите бяха много добри.

# 145
Аз съм yulmana ,да .
 И има разлика от силата на пламъка и температурата на пламъка между природен газ и пропанбутан.
 На чайника не са му стопени дръжки ,и пламъка не е по -голям от диаметъра на съда ,даже го намалявам .
 За мен боята не е термоустойчива.
  Още с първото варене на вода ми получи кафяво петно.
Водата завира за отрицателно време и не е престоявал прекалено дълго . И замирисва странно като се нагрее.
Имам  и други кухненски съдове боядисани и нямат промяна в цвета .
  Просто исках са сподели някой ,който също е на природен газ за да е съпоставимо.

# 146
Някой взе ли от тези пилешки филета? Интересува ме дали имат някаква подправка или специфичен вкус, или си е просто месо с корнфлейкс?

# 147
  • Русе
И аз си страдам за ванилията на Кастело, много добра беше. Но бакпулверът имаше в повече сода, поне според мен...
Не знам дали сте обръщали внимание, че едно пакетче от този бакпулвер беше за 500 гр. брашно, т.е. за един кекс например едно пакетче беше много.
Аз си го харесвах, ваниловата захар също. Последно,като видях, че е на изчерпване се бях запасила с нея, но ми остана само 1 пакетче. Sad
Предната седмица си взех ванилин, ама той хич не е на сметка. По 4 пакетчета слагам и пак не се усеща.

# 148
  • Бургас
Случайно някой да е виждал от домашните комплекти XL някъде?
Знам че ги дават до L  , обаче понякога съм виждала и големи номера, та ако някой знае да сподели.

# 149
Не знам дали сте обръщали внимание, че едно пакетче от този бакпулвер беше за 500 гр. брашно, т.е. за един кекс например едно пакетче беше много.
Аз си го харесвах, ваниловата захар също. Последно,като видях, че е на изчерпване се бях запасила с нея, но ми остана само 1 пакетче. Sad
Предната седмица си взех ванилин, ама той хич не е на сметка. По 4 пакетчета слагам и пак не се усеща.
В някоя от старите теми беше обсъждан пак бакпулвера, пишеше че това не е бакпулвер, а амонячна сода, били го превели грешно или нещо от този род, може би просто в нашите Лидл са ни подвели с превода, отделно бакпулвер и сода за хляб на немски е с една и съща дума newsm78 Peace

Общи условия

Активация на акаунт