Лидл ::60::

• 88 462
  • 761
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Благодаря за темата!
И аз не видях стелки.

# 16
Днес вече имаше от бебешките кърпички, кутията изглежда много удобна. Ако утре има още мисля да взема още един пакет Wink.

Мерси! Много е удобна кутията, да, и здрава също.

# 17
  • София
Откакто отново започнах да следя темите за Лидл, значително разредих посещенията в К., преоткрих разни продукти в Лидл, а и като големина магазина ми е много удобен, не губя излишно време докато стигна до касите. Днес след работа ще намина да напазарувам за уикенда.
Свинските вратни пържолки са ми любими, определено имат вкус на прясно заклано, докато свинският врат в К. никога няма този вкус.

# 18
Явно и стелките ще са новия хит  Laughing
Вчера исках пушена скумрия, но ...... нямаше  Cry
Защо не зареждат хубаво какао  Thinking

# 19
Стелките са от четвъртък, има ги само в брошурата.
http://www.lidl.bg/bg/Online_Brochure.htm

# 20
  • Пловдив
Здравейте, някой с мнение за часовниците, които ще пуснат?

# 21

zvanche,   bouquet за темата! Hug

Имам стелки от предишни години, харесват ми техните. И фастъчено масло обичам, ей така, с лъжичката.........с чаена, че уж по-малко да е. Simple Smile Кутията за мокри кърпички имам от миналата година или от по-преди newsm78, здрава е още и върши хубава работа. Не много отдавна си купих и кърпички за почистване с такава кутия. Peace

# 22
  • Бургас
Не съм купувала фъстъчено масло досега и мисля да опитам.Но ако нещо не ми хареса мога ли да го подсладя някак си.

# 23
Не съм купувала фъстъчено масло досега и мисля да опитам.Но ако нещо не ми хареса мога ли да го подсладя някак си.

Самото масло не знам дали ще можеш да го подсладиш, но мои познати американци го ядат намазано на филия с някакво сладко/конфитюр отгоре.
Аз обаче му усещам соления вкус дори и в шоколадови десертчета.

# 24
 +1  за стелките и от мен

# 25
  • Бургас
Сусамовия тахан го смесвам с мед и така го ям.Обичам и бисквитките с фъстъчено масло.......та ще опитам. Simple Smile

# 26
  • МАРС
Някой да е купувал от горчицата от американската седмица, дали е хубава? newsm78

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 16:09 от sysko kid

# 27
  • В една слънчева къща...
И аз похвалвам кутията и мокрите кърпички. Имам 2 от миналата година и са ми много удобни.
Фъстъчено масло съм яла само донесено от Америка и на мен ми харесва. Правила съм си домашно в чопъра. В Била също са пуснали някакви топчета, но не знам дали наподобяват лидълските  Blush

# 28
Благодаря за темата.   bouquet
Днес загледах нощните лампи - дали са читави. И забелязах, че в доста кутии липсваха крушките.
 Embarassed

# 29
Благодаря за темата!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт