Лидл ::60::

• 88 457
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
И аз за темата-  bouquet

Яд ме е, че не си взех слушалка за душа, а сега няма ни една  Tired

# 31
  • София
От новата брошура харесах дамските гащеризони от понеделник.  Simple Smile
Дали са ги пускали и преди...

# 32
От новата брошура аз си харесах домашния комплект и туристическите обувки Simple Smile и сладоледа ми хареса но не му е времето сега че съм много кекава хахаа Simple Smile

http://broshura.lidl.bg/5c71f8e7-e647-4fb4-87d0-4b2c578b647e/#/20   

Линк за стелките

Благодаря за новата тема  newsm51

# 33
Честита нова тема.За стелките да попитам дали ще имат номер 39-40,питам защото за едни чехли имаха 38-39 и те едва ми станаха.Стелките ми трябват за аспрески,които ми са широки и хлопат и искам малко да ги намаля,ще стане ли работата.Понеже съм между двата номера взех по големия и ми се разшириха.

# 34
Благодаря за новата тема   bouquet
Някой назад питаше за бебешките блузки в Бургас. Току що излизам от Славейковия Лидл- нямаше даже и табелата беше свалена. От другите бебешки неща имаше по много малко бройки. Вредих се за мокрите кърпи  Whistling

# 35
  • София
Млагодаря за темата.
Стелки съм купувала големи номера при предишни промоции.
Тогава имаше до 44 май. Поне 1изостанал  комплект у нас е такъв.
Дано и сега има избор от номера и дано не ги разграбят първата сутрин.

# 36
Цампур и аз. В неделя ще ходим за кърпичките. В последно време драстично намалих посещенията в Лидл.

# 37
Шоколадовите топчета от Била на мен много ми харесват.Напомнят ми на бисквити Златна есен.Лидълските топчета изобщо не ми харесаха,но всичко  е въпрос на вкус.

# 38
Днес взех зеленчуков микс за супа-Зима. Получи се лека и вкусна супа. Пак ще се купува Wink

# 39
Пратих ММ за сирене тази вечер-било свършило. Rolling Eyes
Казах му да вземе и кашкавал, от правоъгълния калъп, той пък взел на Мероне - не го харесвам, лепне по небцето...

Та утре аз ще ходя да си напазарувам каквото ми трябва Crossing Arms

# 40
Тези стелки дори не ги бях забелязала ама сега ме позамислихте с тези добри отзиви. Благодаря, ще ги взема!

# 41
Аз си купих портокали, ябълки и круши, олио, кашкавал и поничка за малката... нищо друго не ме изкуши. Изядох една круша току що - чудесни са за моя вкус, сладки и леко хрупкави /аз не обичам меки круши!/  Grinning

# 42
  • Бургас
Благодаря за новата тема.
Мислех да ходя вчера да огледам дамските дрехи, но се отказах, заради отзивите тук.  Hug

Последна редакция: пт, 20 фев 2015, 20:43 от Pagocт

# 43
Изядох една круша току що - чудесни са за моя вкус, сладки и леко хрупкави /аз не обичам меки круши!/  Grinning

И аз. Супер са крушите утре ще ходя да се заредя още с тях Simple Smile

# 44
Тъкмо им се чудех на крушите. Ще ги видя утре Flutter
Благодаря за темата.

Общи условия

Активация на акаунт