Боледуване на децата ни - тема 23

• 58 571
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Здравейте,
Някой давал и е изорекс сироп? Изписаха ни го след вирус и фебрилен гърч.

Да, доволна съм, това е течен Изопринозин. Моите деца са го пили по време на вирусно заболяване.
Сега обмислям да го дам след боледуване, с цел да ги укрепне малко, но не съм решила още.

# 91
Благодаря за отговора! Simple Smile

Здравейте,
Някой давал и е изорекс сироп? Изписаха ни го след вирус и фебрилен гърч.

Да, доволна съм, това е течен Изопринозин. Моите деца са го пили по време на вирусно заболяване.
Сега обмислям да го дам след боледуване, с цел да ги укрепне малко, но не съм решила още.

# 92
Малкият също е пил Изорекс наесен по препоръка на педи, ама осезаем ефект не усетих и след 2-3 седмици пак си беше лепнал нещо Tired

# 93
  • Бургас
А след боледуване по каква схема ви е изписван Изорекс/Изопронозин и за колко време?

# 94
На нас - 3 пъти по 5мл за 10 дни

А след боледуване по каква схема ви е изписван Изорекс/Изопронозин и за колко време?

# 95
На нас 2 пъти по 5 мл пак за 10 дни /Изопринозин/  Peace

# 96
  • Бургас
На моите деца изписаха 7 дни 3 пъти по цяла доза, после още 7 дни по половин доза 3 пъти дневно.
Но проучвам дали това е най-удачният вариант.
Излиза, че колкото лекари, толкова и схеми  Mr. Green

Иначе, не само за деца, а изобщо схеми за приемане на Изопринозин има тук, ако някой се интересува.

# 97
2 х 6мл до 2 седмици беше изписан точно след 2 АБ един след друг

# 98
аз пак взех биозин. да ме пита човек защо се поддадох на внушенията на док колко е ефикасен, като предния път не отчетох голям ефект. но да видим този път, така и така го почнах.

# 99
Моят син пие Авирон.Мнение не мога да дам, защото го давам от скоро, а и това е нов продукт на пазара.
Иначе изопринозин давам по 10 дни през ноември, декември и януари.Така 3-та поредна година, определено съм доволна!Той пие по едно сутрин и по едно вечер.
А сиропа съм го давала,когато беше болен от мононуклеоза, възстанови се за 3-дни.

# 100
  • shumen
Криската,аз сега давам Самбикус и съм доволна.
Силве,Фел,да се оправят скоро децата.

# 101
Аз също събирам мнения за авирона. Колко време се дава? Разбрах също, че е по безвреден от изопринозина, но то знае ли се.

# 102
Нашето джипи ни изписа авирон.То вярно ,че и щерката си е претенция и трудно пие лекарства,ама с това вече съвсем бе зле.Не само го плюе,ами като се пробвах все пак насила да и дам да пие и повръща.Теоретично би трябвало да има добър ефект,но за това не мога да дам мнение.Мога само да кажа,че не е лекарство подходящо за деца,който трудно пият лекарства.

# 103
Има лекарства за кашлица, от които децата почват повече да кашлят. Предполагам имат за цел да извадят секрета или какво, но е факт. Предполагам знаете го това, само ви подсещам. Аз лично давам лекарство за кашлица само в краен случай и след изрично предписание. Но съм забелязала, че и моята педиатърка рядко предписва. Неприятно е да слушаш детето как кашля, особено нощем или по време на следобедния сън, без да даваш нищо, но често това най-много помага. Като отмине болестта, чийто страничен ефект е кашлицата, и самата кашлица намалява и спира

# 104
На теория добре,ама на практика...детето ми кашля ли продължително време сухо,вдига температура от раздразненото гърло и става едно...мазало.
Принципно съм против лекарства потискащи кашлицата,но дефакто като ми кашля от сополи давам...уж да не се усложнява.Знам ли и аз...Като чуя кашлица и изпадам в депресия...честно!

Общи условия

Активация на акаунт