Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 915
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Много слаба брошура следващата седмица,харесах фъстъците,кромид,кренвирши,кексче попкейк,руло Густо,вафли Еверест.Хареса ми детската кукла,но съм пас,понеже чакам поръчка от английски сайт.Тъй,че подаръка на детето ще е друг,въпреки,че тя ще предпочете играчката естествено.

# 76
  • София
Новата брошура http://issuu.com/promooferti/docs/vh_89a3bdcad61328?e=2041470/11636092

Надявах се на по-голямо разнообразие от цветя поне  Confused
Ще пропусна следващата седмица  Rolling Eyes

# 77
  • оттам, откъдето започва България
Цветята даже са заредени вече и са с тези цени. Аз днес гледах коледничетата и много ми харесаха освен циклама имаше и бяло, но бяха само напъпили, а не разцъфнали както са на снимката. Според мен избора е доста голям. Имаше и зайчета, драцени, абе доста цветя, не само тези от брошурата.

# 78
Маме   bouquet

Мм е очарован от виното по 2лв, взе си бутилка, хареса му....за цената си било направо превъзходно  Laughing
Взехме и ну тела, хубав течен шоколад..... но аз не съм голям критерии - шоколад ям веднъж-два пъти на год. И малко кашкавал купихме "Мина" - както и очаквах - тричав до безобразие, но за пици и мекици - става  Mr. Green.
Нищо друго не си харесах..... Rolling Eyes

# 79
  • София
Мнения за Пасатор, чопър и миксер на първата страница?
мен главно заради миксера ми трябва  newsm78
както и за спалните комплекти мнения  Rolling Eyes

# 80
  • София
Мерси didka, може и да намина все пак за цветята, щом казваш, че не само тези от вестника   bouquet
Искам за щерката да взема една орхидея на по-нормална цена  Thinking

Тази седмица погледна ли някой тротинетките? Минахме вчера почти на бегом през магазина и съвсем забравих за тях  ooooh!

Спалните комплекти и олекотени завивки, колкото пъти съм посегнала да видя и пипна са някакви изкуствени, странни за мен материи. Лично на мен не ми допадат.

# 81
Къде изчезнаха безалкохолните Сан Терра?!?  newsm78 Има някакви нови, по-скъпи и по-лоши....!

# 82
  • Русе
От новия вестник си харесах само маските за коса Елсев. От кога дебна да ги намалят, а цената сега е доста изгодна smile3508

# 83
Аз харесах грил тигана, има ли някой впечетления от него?

# 84
  • Пловдив
Момичета, някой купувал ли е цитрус пресата Ayco от първа страница в брошурата за следващата седмица? Бихте ли я препоръчали, защото аз съм се навила да я купя?
Иначе от след първо четене на новата брошура си направих списък, който най-вероятно ще допълвам, пак доста неща ме грабнаха. Смятам да взема от салатата Цезар от витрината на Кауфланд, бисквитена домашна торта от витрината на самообслужване, чайове Биопрограма, олио Бисер, шоколади Своге, тампоните за почистване на грим, перилен препарат Первол, Пур /за съдове/, гъби за обувки, вертикалния сушилник за дрехи.
Днес ходих за първи път през тази седмица, успях да взема всичко набелязано, само шоколадите Нестле бяха свършили. Взех два душ гела Дав и се оказа, че има промоция на Дав - при покупка на два продукта получаваш скречкарта с възможност за награда и спечелих магнитна рамка за снимка Simple Smile.

# 85
Аз имам цитрус пресата може би от година и половина. Ползвам я почти ежедневно. За 10лв според мен не трябва да се колебаеш

# 86
  • Пловдив
Аз имам цитрус пресата може би от година и половина. Ползвам я почти ежедневно. За 10лв според мен не трябва да се колебаеш

Благодаря! Цената е уникална наистина, но държа пресата да работи добре. Смятах да взимам Филипс или Тефал, но се изкуших за тази заради цената, но ме интересуват мнения все пак дали е добра.

# 87
В нашият град виждам ,че има още останали цитрус преси в Лидл -доста ги хвалеха в темата .

# 88
chatNoir , овесените ядки са си все пак ядки и на повечето хора се харесват повече, обаче аз лично консумирам триците по-често. Овсесени ядки ям само когато съм доста гладна /а това рядко е сутрин/. Овесените трици имат повече фибри, по-малко калории, а и с тях правя хляб, кексове, торти, бисквити, палачинки и гофрети, добавям към супи. Heart Eyes Също така, нямат нужда от предварително накисване. Най-лесно се консумират добавени към кисело или прясно мляко. Водоразтворими са /за разлика от пшеничните трици/ и съответно- по-нежни за стомаха.
На нас пак и отново не ни пуснаха рекламния вестник, пак ще го търся на Информация. Crossing Arms
Много сме разочаровани от кашкавалът който беше намален тази или края на миналата седмица- Млекован. Sick Sick Sick Това не прилича на кашкавал, ами на някаква пластмаса.....препечен в/у филия /в парти грил/ се подува Crazy , пука, издава разни странни звуци, а и вкусът му е отврат....определено няма да повторим! ooooh! По-гаден "кашкавал" от този не знам дали сме купували някога, дори и растителния е бил по-вкусен. Close
Вчера купих спагети с дупка /букатини/ на Буитони, за 1,19, намалени с 40%- един от любимите ми видове паста. Heart Eyes Нищо, че някой беше набутал десетки пакети със спагетини вместо букатини- аз си рових докато намерих това което търсех. Joy
Пасаторът 3в1 е на половин цена /спрямо подобен в Лидъл/, ама и мощността му е наполовина- 300 вата срещу 600 вата.
Ще погледна другата седмица био морковите /преди няколко месеца имаше био моркови на промо и бяха страхотни, дано тези да са същите, че не помня опаковката/. Също и сьомговата пъстърва, ако ми хареса на вид ще взема.

# 89
Мнения за Пасатор, чопър и миксер на първата страница?

И мен това ме интересува? Основно за рязане пък ми трябва на мен Peace

Общи условия

Активация на акаунт