Кауфланд / Kaufland- тема 11

• 102 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Даже сега ги погледнах в сайта на Тед...там са ги намалили с 60% и цената на голямата е 74 лв., а на по-малката 54 лв.  Twisted Evil Е, как да не си ги взема от К.  Laughing

# 631
Сега видях, че имам да ти купувам риза  Laughing.
Извинявай  Hug.
Благодаря   bouquet

# 632
Дами, а някой забеляза ли каква е цената на възглавниците" Мисля, че са ТЕД, с едно червено отстрани и май са от мемори пяна.... newsm78 Намаление бяха, имаха някакъв оранжев етикет, ама детето нали тича напред като на състезание и нямаше как да се спра да гледам..... #Cussing out

# 633
Сега видях, че имам да ти купувам риза  Laughing.
Извинявай  Hug.

А, даже не забелязах аз  Laughing няма проблем, и на мен ми се случва понякога да разместя някоя буква  Grinning

А някой взе ли си от брашното на Мелко за козунаци? И ако, да - доволни ли сте? При нас още я няма промоцията, но смятам да заредя от него, тъй като много харесвам Мелко тип 500, та си мисля, че и това няма да е лошо...Но ако някой го е пробвал, да сподели мнение   bouquet

# 634
Това брашно за козунаци си мисля, че трябва да е по-добро и от тип 500...нали е за козунаци, все пак. Grinning Аз смятам от него да взема за козунаци, иначе ще се пробвам и с пълнозърнести козунаци да видя какво ще стане Laughing

# 635
Би трябвало да е хубаво, но знам ли каква партида ще се падне като за промоцията  Laughing

# 636
  • оттам, откъдето започва България
Преди малко се прибрах от кварталния Кауфланд. Взех четири промоционални менюта с кюфтета и кебапчета по 0.99 лв. бр. Освен това си купих и от промоционалния козунак. Беше топличък и вече го приключихме. Много е вкусен, но може да се подслади още малко, според моя мъж. Иначе на мен ми е перфектен, защото се къса на конци.  smile3521 Откакто отвориха този Кауфланд ще стана 100 кг.   newsm45

# 637
  • Варна
Даже сега ги погледнах в сайта на Тед...там са ги намалили с 60% и цената на голямата е 74 лв., а на по-малката 54 лв.  Twisted Evil Е, как да не си ги взема от К.  Laughing
може ли някакъв линк или снимка, нищо не успях да намеря, май още не съм се разсънила Embarassed Simple Smile

# 638
Ето гъшопухената завивка с перушина Laughing Grinning Laughing
https://ted.bg/bg/products/m/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%B … D0%B8%D1%86%D0%B8

И аз взех една  Rolling Eyes

# 639
А аз вече си имам 4   Mr. Green

Снощи мъжа ми отиде да вземе още 2 и мирясах.  Laughing
Сега пък трябва пликове с такива размери да купувам, то не е една беля  Laughing
В Кауфланд имаше само от полиестер в момента, но такова нещо никога няма да купя...
Като пуснат памучни тогава ще взема.

# 640
Хайде сега някой услужлив да погледне колко струват и намалените възглавници! Laughing  bouquet
Уф, не се бях сетила, че партидата за прпмоцията може да е....странна... Mr. Green Дано да си е ок.... newsm78

# 641
  • оттам, откъдето започва България
Абе аз снощи ги гледах и затова ще карам по памет. Единият вид възглавници, мисля че бяха по 4.99, а другият по 7 лв. и нещо. Освен довечера да погледна отново.

# 642
dolce miele , аз утре ще отида да погледна новите промоции и ще видя кои възглавници имаш предвид (стига да ги има при нас). Иначе вчера, докато се мотках при завивките имаше само възглавници против хъркане на промоция по 15-16лв. и някакви анатомични по 4,99 лв., които не искам и да видя никога  Mr. Green

Възглавници с мемори пяна и червено отстрани сякаш не видях да има, но аз не се и взирах толкова във възглавниците...
Иначе в сайта на Тед видях някакви като описаните от теб, но не съм ги видяла в К.

П.П Тази ли е?

https://ted.bg/data/kimo_images/bg/product_263/middle_middle_vuzglavnica-1.jpg

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 23:17 от karmen77

# 643
Кармен77, точно тази е възглавницата! Grinning Имаха лепнат оранжев етикет, както и всички други намалени стоки. А анатомичните /дунапрен/ и аз не искам да ги видя повече Mr. Green
Дидка питка, аз имам спомен, че тези възлглавници от линка бяха по около 30 лева....ама не помня с точките ли бяха на тази цена или това им беше нормалната цена... newsm78 Ако сега са по 7-8 лв ще съм най-щастливият човек! Laughing

# 644
Абе не ми се вярва мемори пяна възглавница да пуснат за 7-8 лв Thinking Нъц..

Иначе и аз се оглеждам за такава възглавница, преди години от К взех подобна с мемори пяна-доволна съм от нея доста.

Ама пък ако са се излъгали Mr. Green...свиркайте де.. Laughing

Завивките от гъши пух-някой пусна линк, там пише 15 процента пух и 85 процента гъши..нещо си newsm78  Та май не са стопроцентови от гъши пух..

Общи условия

Активация на акаунт