За тези, които четат любовни романи №15

• 64 923
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Моргана, много благодаря!   bouquet

Вижте тук за една нова книга онлайн - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776608.msg30213603#msg30213603

Последна редакция: нд, 22 фев 2015, 20:41 от Morena

# 61
  • На изток от Рая
Morena, благодаря   bouquet

Изчела съм всички ел книги на Джули Гарууд (до момента качените)
Отивам да си я поискам в МБ  Simple Smile.

# 62
  • Sofia
И още една книга... и то от 2015г. Simple Smile  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=776608.msg30214665#msg30214665

# 63
  • Под кривата круша

Благодарение на wasilisa1 от Data.bg  Peace
Всичко тръгва от нея. Wink

# 64
  • В къщурката на хълма на феите
Ох, ако ви кажа, че не помня много от играча, негодника и т.н.  Blush Губят ми се и моменти от "Дъблин стрийт". 
аз пък ще ти кажа, че не си сама .. аз тия книги сериозно ги мотам и все не мога да свикна, че "Красивите" нямат нищо общо с едни други, дето пък даже не мога да се сетя как им беше името и абеее .. оф става много сложно Mr. Green Mr. Green

# 65
  • Кърджали
И на мен понякога ми трябва доста време, за да се сетя за какво става въпрос в някоя книга, дето уж съм чела. Че понякога дори и за тези, които уж са ми харесали много. Така се получава, като ги гълтам тия книги за часове....

# 66
  • Плевен / София
Прочетох Джамейка Лейн и мога да кажа, че ми хареса повече от Лондон Роуд.Няма да преразказвам, но на някой моменти съм се смяла, защото Оливия се оказа "голям образ", а Нейт не и отстъпва....това е мнението ми за книгата.Не съжалявам за парите, но ....вкус различен....всеки ще си прецени сам....

# 67
  • София
Да, и двамата са образи  yes

Аз първите три книги ги подреждам така: Втората ми хареса най-много, обаче за първата и третата се колебая - много са ми близко като оценка.

# 68
  • София
Ох, ако ви кажа, че не помня много от играча, негодника и т.н.  Blush Губят ми се и моменти от "Дъблин стрийт". 
аз пък ще ти кажа, че не си сама .. аз тия книги сериозно ги мотам и все не мога да свикна, че "Красивите" нямат нищо общо с едни други, дето пък даже не мога да се сетя как им беше името и абеее .. оф става много сложно Mr. Green Mr. Green

Ох, поне не е само при мен.  Simple Smile

Сега, за да започна "Лондон роуд", трябва да си припомня "Дъблин стрийт".  Blush

# 69
  • Пловдив
О здравейте и от мен. В търсене на любовен роман открих вас Simple Smile Току що приключих с Последният херцог. Хубава е Simple Smile Изкьорих се чета от телефона Simple Smile. Някой да знае от къде да си сваля електронно "Пустош" - Джой Чембърс?

# 70
  • Под кривата круша
О здравейте и от мен. В търсене на любовен роман открих вас Simple Smile Току що приключих с Последният херцог. Хубава е Simple Smile Изкьорих се чета от телефона Simple Smile. Някой да знае от къде да си сваля електронно "Пустош" - Джой Чембърс?

От тук:  Simple Smile

# 71
  • Пловдив
О много благодаря  smile3525

# 72
  • Бургас
Да се запиша и аз, довършвам "Средновековие"- хареса ми като цяло поредицата, може би книга 2, ми беше по слабичка  Thinking. Заредила съм се с "Да измамиш смъртта", и разни други, чудя се кое да подхвана.
Чакам да се появи "Джамайка ...." или официална електронна или не, историята като цяло ми е интересна, харесвам поредици в които се споменава развитието на отношенията на героите от предходните книги.

# 73
Момичета, някоя от вас ако има Кросфайър-4-та книга, ще бъде ли така добра да ми е прати? В data нещо са решили да не я пускат за неВип потребители  Mr. Green Crossing Arms А четох някъде, че и 5-та ще излиза.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт