За тези, които четат любовни романи №15

• 64 934
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
  И от мене един страничен въпрос. Като прочетете някоя книга, после не ви ли трябва време за да започнете друга. Аз немога една след друга да ги четя. 

# 76
  • На изток от Рая
Преди и аз не можех, без да е минало време.

Обаче сега са ми толкова интересни, че нямам търпение да се потопя в нова история, с различни герои, да се пренасям в други светове и ги чета една след друга (понякога почвам втора в деня в който съм приключила с някоя книга)  Laughing

# 77
  • Кърджали
Май зависи от книгата... Има книги, при които още като затворя последната страница и започвам нова /хеле ако са поредица някаква, не мирясвам докато не я изчета/...Но има и такива, след които ми трябват дни, за да почна нещо друго... Правя опити да започна нова, но се отказвам, посягам към следваща, пак се отказвам... И така понякога се разминавам с интересни книги, просто съм тръгнала да ги чета в неподходящ момент....

Някой с отзиви за "Полулош" на Сали Грийн? Че след днешното, що - годе по - успешно посещение в библиотеката се колебая това ли да започна или едно трилърче (само 550 и няколко страници, колко са му)....

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 13:56 от Aлекcандрa

# 78

И аз благодаря! Peace Мислех да си я купувам на хартия, но колкото повече отлагам толкова повече размислям! Още няма да я почвам, тъй като си знам, че пак ще завърши с отворен край, ще се изнервя и ще започна да се чудя дали 5-тата книга наистина ще е последна!  #2gunfire

# 79
# 80
  • В къщурката на хълма на феите
Някой с отзиви за "Полулош" на Сали Грийн?
на мен много ми хареса книгата, съвсем различна е от всичко, което съм чела ..

# 81
Полулош чак не повярвах колко много ми хареса, при все че останалите от началото на годината са ми почти все 3-чици в ГР. Отзивите май ги писах в миналата тема. Беше ми като приказка и с нетърпение чакам втора книга.
Уикенда четох Майкъл Крайтън да запълня време, но по-късно се заемам с Правосъдие на Карън.

# 82
Полулош чак не повярвах колко много ми хареса, при все че останалите от началото на годината са ми почти все 3-чици в ГР. Отзивите май ги писах в миналата тема. Беше ми като приказка и с нетърпение чакам втора книга.
Уикенда четох Майкъл Крайтън да запълня време, но по-късно се заемам с Правосъдие на Карън.
И аз си взех Правосъдие, но забелязах, че преди нея има друга книга, нещо като малка поредица за Джесика Форд.

# 83
И аз си взех Правосъдие, но забелязах, че преди нея има друга книга, нещо като малка поредица за Джесика Форд.

Точно така, първата е Преследване.

# 84
  • Sofia
Аз не мога да имам свободно време (та даже и от несвободното крада... Mr. Green) и да не чета. Та, затова като свърша книга, веднага започвам следващата.
От вчера не смогнах да започна книга и сега отивам да си избера нещо.

п.п. Започвам "Ад и рай" на Дж. Макнот

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 15:17 от Morena

# 85
Току-що завърших "З като закови ме",но както беше коментирал някой преди мен-определено е била излишна.Ще има ли още книги от поредицата и за кого са?

# 86
Аз в момента чета О като оргазъм,та З като закови ме не е ли нейно продължение,тоест със същите герои?
И да питам още чели ли сте някоя книга на Джон Грийн или и Никълъс Спаркс,аз хем искам да прочета нещо тяхно,хем пък все ги отбягвам.Та интересни ли са техните книги?

# 87
  • Sofia
И да питам още чели ли сте някоя книга на Джон Грийн или и Никълъс Спаркс,аз хем искам да прочета нещо тяхно,хем пък все ги отбягвам.Та интересни ли са техните книги?
Освен да не ги отбягваш повече и да пробваш...  Иначе е въпрос на вкус - някои ще кажат интересни са (повечето това съм чувала, но пак не значи, че и на теб ще ти допаднат), други обратното...  Wink

# 88
  • Под кривата круша
Джон Грийн го подхванах веднъж и го оставих. Явно не му беше времето тогава.
Никълъс Спаркс - чела съм някои негови книги. Хубаво пише, но все ми се реве бе.   Rolling Eyes
Та другите ги зарязах и си чакам кефа за тях.
Общо взето аз така чета, според кефа.  Laughing
Още не съм почнала Братството на меча. Нали излезе на Лори Фостър новата, свалих си и поредицата Нощен свят на Л. Дж. Смит  и сега само стоя и се чудя коя да почна.
Везните клонят към лягане с Лори тази вечер.  Joy

# 89
  • Sofia
Аз нали си нямам нищо приготвено Wink, та пак си разглеждам и си набелязах тази... за следваща. Laughing
Ама дали...  Crazy

клик

Общи условия

Активация на акаунт