За тези, които четат любовни романи №15

• 64 627
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • София
"Красив играч" досега я избягвах. И тя ли е с тематика "секс по приятелски"?

# 46
Ами по-скоро главаната беше учен и не я биваше в свалките, затова Уил (най-добрият приятел на брат й ) я взе под крилото си , един вид да я обучи , обаче сам падна в капана .

И да те питам какво значи " бивш марин " ? Много ми е любпитна историята на Кала .

# 47
  • София
Ох, ако ви кажа, че не помня много от играча, негодника и т.н.  Blush Губят ми се и моменти от "Дъблин стрийт".  Освен да ги препрочета, преди да продължа напред. Rolling Eyes

# 48
  • Под кривата круша

Точно със ''секс по приятелски''  и ''хайде да те научим'' е мен ако питаш.  Laughing
Става за убиване на времето. 
Ама нЕма нужда от филми и там, обаче мен кой ли ме пита.  Joy

# 49
  • в очите на дъщеря ми
  bouquet за темата.Прочетох "Дявол през зимата" на Л.Клейпас - става,ама защо е такова заглавието не разбрах.......
В електронен вариант ли е? Може ли да ми я пратиш?
Аз също имам Господар на желанието /май тя е първата книга от Брадството/ в различен от пдф
В книжен е Tired купих си я, ама можех и да почакам  Laughing

# 50
 Здравейте,момичета! До скоро само ви четях,но сега да се запиша и аз в темата.Днес приключих с третата книга за Травис и много ми харесаха,ако може да ми препоръчате подобни или нещо от рода на поредицата Бюканън на Д.Гаруд Praynig

# 51
  • Разпиляна във въображението
Аз пък сега прочетох, че авторката на Нюансите щяла да пише и четвърта книга Shocked

# 52
Аз пък сега прочетох, че авторката на Нюансите щяла да пише и четвърта книга Shocked

Не е сигурно, но ако го направи би трябвало да е от гледната точка на Крисчън! Ако реши да продължи с драмите след като двамата вече имат 2 деца не смятам да си го причинявам! Mr. Green Но ако напише книга за историята от негова гледна точка би ми било интересно...

# 53
  • София

Точно със ''секс по приятелски''  и ''хайде да те научим'' е мен ако питаш.  Laughing
Става за убиване на времето. 
Ама нЕма нужда от филми и там, обаче мен кой ли ме пита.  Joy
Ами по-скоро главаната беше учен и не я биваше в свалките, затова Уил (най-добрият приятел на брат й ) я взе под крилото си , един вид да я обучи , обаче сам падна в капана .

И да те питам какво значи " бивш марин " ? Много ми е любпитна историята на Кала .

doh "красив играч" съм я чела. Толкова ми е направила впечатление, явно  Grinning

А марините са морската пехота на САЩ. Едни такива мускулести...  Flutter Много любима тематика. Рийс, който ще бъде главният герой в четвъртата книга се явява в третата и също е бивш пехотинец. Ник, който ще бъде главният в петата, се появи също в третата, но при него още нищо не е ясно.

# 54
А, ясно, мерси Simple Smile Предположих, че е нещо такова, почти всички вече знаете за влечението ми към военни  Whistling В още една поредица попаднах  Crazy

# 55
  • Sofia
Моргана, идеален формат, дадох мейл.  Simple Smile

# 56
  • София
Какво направихте вие, чак на 4 - та страница ви хващам Crossing Arms Гея, благодаря за труда  bouquet
Аз да се оплача,че зарязах "Тежко изпитание" не издържах и сега съм в търсене на нова книга, но нищо не ми хваща окото.

# 57
Може ли малко инфо за въпросната "Тежко изпитание"? Досега все я пропускам, но още нищо не съм започнала тази вечер...до Оскарите има няколко часа и трябва да ги запълня с нещо!  Party Моля да ми я пратите, ако я няма в читанката на hristina_tserovska@abv.bg   bouquet

# 58
  • ВАРНА
Разпратих Господар на желанието на мейлите  Peace

# 59

Не е сигурно, но ако го направи би трябвало да е от гледната точка на Крисчън! Ако реши да продължи с драмите след като двамата вече имат 2 деца не смятам да си го причинявам! Mr. Green Но ако напише книга за историята от негова гледна точка би ми било интересно...

Напълно съм съгласна с теб  Hug

Общи условия

Активация на акаунт