За тези, които четат любовни романи №15

• 64 927
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
А аз прочетох Полулош, мисля че тук беше препоръчана ( тук трябва да е, че аз друга тема в литературния не следя) и изрових нета да търся втора книга...а тя излизала в края на месеца  Tired
Сега и аз нямам нищо за четене, пфу

# 631
  • София
Ако на някого му се чете за ирландски боксьори, това не е лошо - https://www.goodreads.com/book/show/23354073-the-hurricane Описанията ми идват малко повече, но става. 3.5 от 5 звезди. Започнах и тази поредица, сега съм в началото на втората - https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore За сексапилни милионери-плейбои. Дотук - приятна, лека, първата я прочетох доста бързо.

# 632
  • София
Момичета, като чета коментарите за книги, които съм си набелязала и нямам време да чета, направо ми се  newsm45 . Мисля да напусна работа  smile3529 . Имам доста книги на пдф, така че съм на линия, да помогна с каквото мога. Заради тези романчета вече нямам време за нищо друго Simple Smile

# 633
  • София
И аз съм така. В кн.4 "Кросфайър" вече им загубих бройката на драмите и "сложните" ситуации: бащи, майки, бивши ...............  Tired

# 634
  • Пловдив
Препоръчаха ми да чета книгата Пустинно Цвете. Дали има любов в нея  Crazy

# 635
Препоръчаха ми да чета книгата Пустинно Цвете. Дали има любов в нея  Crazy
От Уерис Диъри ли ? Тя е биографична, среща любимия мъж, но акцентът не е там, тъй че любовтата история е слабо засегната.
Иначе книгата е затрогваща.

# 636
  • Керодиспансера
Прочетох "Истински цветове"  Peace харесвам да чета за силни, борбени и умни жени  Peace
Нещо подобно да предложите  Praynig

# 637
  • Русе/Germany
Прочетох "Истински цветове"  Peace харесвам да чета за силни, борбени и умни жени  Peace
Рай? Някой бди над теб? Ако не си ги чела, те също са много хубави Simple Smile

# 638
  • София
Рай? Някой бди над теб? Ако не си ги чела, те също са много хубави Simple Smile

"Съвършенство" също не е лоша.  Peace

# 639
  • Sofia
Подреждах и ми изскочи тази, та нея ще започвам.

клик

Иначе се канех на Барбара Фрийти, ама пак ще почака явно.
Скрит текст:
Излизам да се снабдя с мая, че козунак ми се прави.

# 640
  • В къщурката на хълма на феите
лоша Морена лоша! да даваш бързо адрес, щот с тоя козунак няма да се разберем така, аа ма ха Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
* mecani се тръшка ..

иначе Барбара Фрийти, ако е тази дето аз си мисля - уфффф ..

# 641
Момичета, като чета коментарите за книги, които съм си набелязала и нямам време да чета, направо ми се  newsm45 . Мисля да напусна работа  smile3529 . Имам доста книги на пдф, така че съм на линия, да помогна с каквото мога. Заради тези романчета вече нямам време за нищо друго Simple Smile

И при мен положението е същото! Не знам как смогвате да четете! Добре че не чета на английски, иначе списъка щеше стане космически... Mr. Green Живот и здраве след 2 месеца като изляза по майчинство се надявам да ми остава време за четене!

# 642
  • В къщурката на хълма на феите
Живот и здраве след 2 месеца като изляза по майчинство се надявам да ми остава време за четене!
милинката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 643
  • София
Живот и здраве след 2 месеца като изляза по майчинство се надявам да ми остава време за четене!
милинката Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy  Joy  Joy Права е mecani.

Току-що погледах списъка ми за четене: 96 книги и се увеличава  Crazy

# 644
Започнах и тази поредица, сега съм в началото на втората - https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore За сексапилни милионери-плейбои. Дотук - приятна, лека, първата я прочетох доста бързо.

Браво,значи заради теб пак няма да се спи  Crossing Arms  Simple Smile

Запазвам,а кога ще й дойде времето-не зная  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт