Измиващи продукти за лице

• 113 613
  • 636
  •   1
Отговори
# 450

Можеш да гледаш в сайта им промоциите: https://www.eau-thermale-avene.bg/news/promocii

И да проверяваш в него къде е най-близкото място, където продават продуктите им.

# 451
Вода от чешмата  Peace

# 452
Във Фармастор също е намален гела на Авен.
Почти всички аптеки имат онлайн платформи, проверявайте там или звънете по телефона.
На мен лично този гел не ми допада, въпреки апетитната си цена в момента Simple Smile

# 453
Във Фармастор също е намален гела на Авен.
Почти всички аптеки имат онлайн платформи, проверявайте там или звънете по телефона.
На мен лично този гел не ми допада, въпреки апетитната си цена в момента Simple Smile
И аз не го харесвам. Дори ми остана половин опаковка , подмятам го и го ползвам единствено в случаите , когато ми трябва дълбоко почистване . Опъва ми здраво , пресушава. Но то си пише, че е матиращ. Вероятно за мазна кожа ще е добър. И белия съм ползвала. Не е моят измивен това.  Peace

# 454
Аз съм с мазна кожа, но ми идва твърде агресивен този продукт. За мен не си заслужава парите.
За момента най-доброто за мен е измивният гел на Галеник в зеленикава опаковка и розовият на Биодерма.

# 455
  • Варна
Аз съм една от привърженичките на тази марка Авен, въпреки че вече не ги използвам. Когато има сериозен проблем с пъпките си бях взела точно този гел. Останах безкрайно разочарована и го хвърлих. И на мен по същия начин адски много ми изсушаваше кожата, без да я почисти. На мен такива гелчета ми идват слаби, в смисъл ползвам си всеки ден ексфолиант за почистване на лицето и съм си доволна. Дори за този гел бях писала в темата за продуктите, от които не сме доволни. Но  ето, че има и доволни от него. Всичко е до кожа и до това на кой какво му харесва.

# 456
# 457
  • София
Момичета, препоръчайте ми хубаво олио за почистване на лице. Praynig

# 458
  • Sofia

+1 Точно влизах да питам същото  Mr. Green Коментираха се наскоро тук или в друга тема, ама не мога да го намеря... newsm78

# 459
Аз не разбрах какво точно олио се търси. Готов продукт или нещо друго?

# 460
  • Някъде по Дунава
Новото ми попълнение е измивен гел с грейпфрут и здравец от Алтея, но усещам едно опъване и май няма да ми стане любим продукт.

# 461
      .    Аз още съм в търсене на идеалния продукт:angry:

# 462
  • София
Аз не разбрах какво точно олио се търси. Готов продукт или нещо друго?
Да, готов продукт е! Ето как се използва: http://koreana.bg/koreisko-dvoino-pochistvane-na-litse/
A ето тук: http://www.dhccare.com/deep-cleansing-oil  има и клипче как се ползва.
Това от втория линк прочетох, че е много добро, но го няма във Бг. Най-вероятно него ще поръчам за следващия път, сега нямам време да чакам, защото свърши гела ми за измиване и ще взема нещо друго.

# 463
  • София
и аз съм голям фен на измиващите продукти за лице и какво ли не съм купувала. Влизам да похваля ето това:

измива без да пресушава, не люти на очите и ухае мн приятно и кожата стой мн гладка. Heart Eyes
преди това ползвах биодерма розовата, но и тя ми пресушаваше, защото съм с комбинирана/чувствителна кожа.

# 464
Новото ми попълнение е измивен гел с грейпфрут и здравец от Алтея, но усещам едно опъване и май няма да ми стане любим продукт.
И аз го имам. Много обичам цитруси и гелът мирише божествено, но само толкова. Странен продукт - консистенцията се усеща слизесто върху лицето, няма измиване направо, а после кожата е много опъната.
Влязла съм в някаква рутина и ползвам само хидратиращия гел на  Фитокод и Ефаклар Дуо.

Общи условия

Активация на акаунт