Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 368
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 1 965
Sharky*, да не си срамежлив не се учи в университет  Simple Smile Peace

# 1 966
Ама , моля ви се, за политик  е супер.  Извива всяка тема в посока колко съм велика.

# 1 967
Да успееш значи да започнеш да впечатляваш хората просто с присъствието си. Поне към 2015 вече е така- всеки може да се държи като звезда. Щото в крайна сметка работата и натягането няма да свършат, но ако ти се позиционираш и станеш go-to person, дори да не си най-добрата, ще имаш по-интересна и повече работа, а накрая и ще задобрееш.

Казвам, защото една от грешките ми беше да мисля, че това, което аз правя, е обичайно и всички го могат, та няма какво да се изтъквам. А не беше така.

За съжаление това с "място под слънцето за всеки" вече не важи. Гледай риалитито: има 30 хора, които готвят чудесно, но идеята е, че един (може и да не е най-добрият) ще се издигне непропорционално, а другите ще са като лузъри.

Да не мислиш, че го харесвам това нещо? Ама трябва да се свиква и да се оцелява. Иначе Кобилкина обира каймака, а всички останали сме лузърки:)

Но героите и звездите си остават ценно нещо. Дори за безсрамна себепромоция се искат някои качества и наистина няма такова нещо вече като "да те поставят на мястото ти". Не сме в зрелия социализъм, колкото и да й се иска на Трещерица...

# 1 968

Да не мислиш, че го харесвам това нещо? Ама трябва да се свиква и да се оцелява. Иначе Кобилкина обира каймака, а всички останали сме лузърки:)

Явно съм остаряла......
Безвъзвратно.

# 1 969
  • Русе

Но героите и звездите си остават ценно нещо. Дори за безсрамна себепромоция се искат някои качества и наистина няма такова нещо вече като "да те поставят на мястото ти".
  Защо ми се струва, че във всички теми където влезе този потребител се стига до това. По едно време мислех,че прави някакво психо проучване за реакциите, иначе натрапчивото налагане на това или онова ми се вижда неестествено.

# 1 970
Трещерица, много Ви моля! Преди малко бяхте надлежно уведомена от Аз-Съм-Пътят-И-Истината-и-Живота, че времето Ви е минало. Я се скрийте в ъгъла и бъдете по-тиха, че ни пречите да чуваме божествените откровения за Живота, Вселената и всичко останало.

# 1 971
  • София
Sharky*, да не си срамежлив не се учи в университет  Simple Smile Peace
Някои се сещат да ги учат в университета, имат си цяла дисциплина "Презентиране" още първата година. А на такива дърти като мен, ни се наложи живота да ни учи след университета...е, не всички разбраха урока, в смисъл да се възползват от дадения от живота урок.

# 1 972
Нали знаеш, че Кобилкина е станала мотивационен спийкър вече не само за секса, а по всички теми за живота, вселената и всичко останало. Ама вместо да седна да се оплаквам как е въздух под налягане, гледам да науча как се прави.

Ето една пловдивска история. През 2019 нали ще има разни култури-мултури, та преди години видни интелектуалци с много субстанция, знания, философии и концепции решиха да кандидатстват...и предизвикаха бурен смях, просто идеята им беше като тиклаво тесто- нямаше го въздухът под налягане.

Сега за 2019 и други събития се грижи човек, който едва ли ще говори за култура, обаче разбира от естетика, принт, фолиа, знамена, транспаранти...и от нищо прави нещата да изглеждат живо и културно, но и без прекалено дълбоки претенции.

Та така, важното е да има кекс, ами и да е пухкав. Между другото най-злия поглед от бившата ми свекърва дойде, когато тя ми твърдеше, че нейната печка пече само тиклав кекс, а аз посмях със същата печка да направя пухкав такъв. Себепромоция, майна:)

# 1 973
  • в рока
 Не ме дразни изтъкването на Мамасита, а размахването на пръст, считайки , че нейното мнение е меродавно..... И това не е от днес или вчера. Някакви наизустени  псевдофилософски и псевдопсихологически клишата..... Tired Това е в почти всяка тема. Има някои точни попадения, но се губят сред плявата, разкриваща нейното вечно желание да се покаже колко е "различна/екстравагантна ". породено от комплекси. Освен това има нереално мнение за себе си.

# 1 974
МБ, аз се позиционирам добре в реалността, поне в моята работа врътки и чупки не помагат.  Simple Smile
Не може всеки да е звезда, но и аз не си поставям скромни цели от типа да се намери и за мен един квадратен метър под слънцето. Казвам, че който си ги поставя, също е човек и заслужава уважение, според мен.

Проблем в твоето форумно общуване е, че съдиш за хората по информацията, която вече имаш за тях, но не и - логично - по тази, която ти липсва. А тя обикновено е много повече.

# 1 975
Не сме в зрелия социализъм, колкото и да й се иска на Трещерица...

Ааа, не!
На много други, но не и на нея.
Тук ми се струва, че грешно си я преценила.

Скрит текст:
Не, че има нужда от адвокат, де.
Но пък това ми избоде очите.

# 1 976
Нали знаеш, че Кобилкина е станала мотивационен спийкър вече не само за секса, а по всички теми за живота, вселената и всичко останало. Ама вместо да седна да се оплаквам как е въздух под налягане, гледам да науча как се прави.

телевизора има копче off
След като не мога "да се хвана за кобура", то по-добре изобщо да не чувам за "култура"

# 1 977
  Ааааа, ми кажете, че става въпрос за безсрамна себепромоция, де.

Но не е много успешна, понеже буди предимно негативизъм и то съвсем обоснован.  Вземи за пример Шанталет.

# 1 978
Скрит текст:
Не, че има нужда от адвокат, де.
Но пък това ми избоде очите.

Скрит текст:
Аз пък и адвокатствах на Трещерицата, много ми е симпатична.

# 1 979
Няма такова нещо като bad publicity. От Шанталчето съм получила много вдъхновение- дори от моментите, когато от моя страна е имало и завист, че и възмущение...но се запитах откъде идва това и не мога ли и аз да направя нещо подобно, защото в крайна сметка тя лошо не прави, донякъде интересен път е избрала.

И ако те накарат да пишеш за това как се гледат 2/3/4 деца, все пак е добра практика да вкараш някаква драма и да е малко бухнало. Иначе ще приспиш хората.

Аз лично обичам да чета истории на майки, искам да видя всякакви аспекти, а не просто да чуя- ами то е лесно, всички го правят.

Ей на, мъжете си имат шоута за тунинг, сменят една джаджа и после 5 минути говорят колко е super awesome.

Общи условия

Активация на акаунт