Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 651
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 745
Боженци също ми е много анти място. Вярно, че има много кръчми, но са си точно кръчми и то друго няма. Да не споменавам малкия паркинг и ужасния път.
Етъра ми харесва много.
Еми точно кръчми де.  Ако не те влече туристическата романтика и старобългарската архитектура, поне можеш да се наплюскаш на корем...

# 2 746
Наскоро:
Синът иска да си празнува рождения ден в точно определен клуб, което ще струва към 2 хил лв. Аз  посъветвах майката да му обясни, че това са страшно много пари за рожден ден, нека да го отпразнува по-скромно и с разликата да направят нещо смислено.
Отговорът беше, 'аз не го възпитавам така'. Мен честно казано ме озадачи.

А, ако тя дава по две хиляди за своя рожден ден, а за на детето и се свидят, "защото не помни", няма ли пак да се озадачиш? И такива хора има Simple Smile
Аз нямам нищо против, всеки който каквото иска да прави. Странно ми стана, защото в случая хората се оплакваха, че тези пари ще им е трудно да ги осигурят. Не, че са 2 хил, а че за тях в този момент сумата беше непосилна. Разбира се, в крайна сметка- тяхна си работа.

# 2 747
  • Пловдив
Янтра, нищо от това което описваш не видяхме. Сградата беше полутъмна, даже една жена дойде с нас и светна в залите. Със сигурност се качихме на повече от един етаж, но или не сме влезли навсякъде, или ги е нямало тези работи.
Трябва си опитен габровец с вас, да ви води Simple Smile Той и мъжа ми се чуди как намирам с какво да забавлявам децата в Габрово, но аз познавам всеки ъгъл там Simple Smile

# 2 748
Аз пък много обичам да ходя по музеи. Детето си (то вече мома стана), го водя по музеи и галерии от малко. Сега като ходят от училище, тя го играе екскурзовод. Laughing

# 2 749
Понякога, когато е спонтанно, съм правила интересни неща. Обаче под дата, час и норматив- не става. Има музей на авиацията, ама се ходи, когато има авиошоу, не просто така. Може да го заведа да язди пони, но в ден, когато се отвори време и настроение, не задължително на датата.

Иначе рождени дни и на мен ми се получават различно: имала съм години с партита, години с пътуване, години с по-голям подарък, но без празненство...не съм имала очаквания как трябва да бъде.

Ей сега гледам някакво шоу с bridezillas- явно има хора, на които им харесва да организират сватби до маниакални подробности.

# 2 750
  • София
Ейййй, дали има двайсе-трийсе страници да се обяснявате кой е по-по-най? Не съм чела назадц(много) Wink Имам чувството, че Мамасита си прави пордения експеримент в мамата и доста накълвахте.
На мен пък не ми дреме кой къде си води детето на градина, къде празнувал РД (по години!!!! леле, майко) нито какво мисли за моя капацитет  Mr. Green

Сравненията на реалността в чужбина и у нас са смешни. Какво целите не знам. Освен да се върнем на рефрена аз съм по-по-най...

# 2 751
Понякога, когато е спонтанно, съм правила интересни неща. Обаче под дата, час и норматив- не става. Има музей на авиацията, ама се ходи, когато има авиошоу, не просто така. Може да го заведа да язди пони, но в ден, когато се отвори време и настроение, не задължително на датата.

Иначе рождени дни и на мен ми се получават различно: имала съм години с партита, години с пътуване, години с по-голям подарък, но без празненство...не съм имала очаквания как трябва да бъде.

Ей сега гледам някакво шоу с bridezillas- явно има хора, на които им харесва да организират сватби до маниакални подробности.

А не, маниакалните подробности не са за мен. В един момент разбрах, че децата харесват различно от това, което харесвам аз. Освен това вкусовете им са много семпли. Нямат нужда от красиви маси, а от вкусна храна. Когато им предоставя избор от здравословна храна и чипс, познайте кое свършва.  Laughing

# 2 752
  • sofia
Иванула, вината е последното, което бих изпитала по подобен повод.  Simple Smile

Софи, то музеите ги има, но няма организация за представяне на експонатите по интересен за децата начин. А за празнуване си трябва още по-добра организация.

# 2 753
  • Куциндрел
То е ясно, че на родителя като не му се занимава, ще намери 1001 прични защо да не направи рожден ден на детето си.

Има толкова лесни начини и удобни начини за организиране на детско парти, дето вика Елица - ще поканиш няколко приятелчета у дома и готово.
А пък това, че детето е родено на 12.09 и нам си ко имало за това не му се прави парти... направо изби рибоците.

Мамасито, бацилите са навсякъде. Какво ще правиш догодина като децата вече няма да могат да отсъстват толкова дълго като са болни, защото ще са вече ученици?

# 2 754
Ейййй, дали има двайсе-трийсе страници да се обяснявате кой е по-по-най? Не съм чела назадц(много) Wink Имам чувството, че Мамасита си прави пордения експеримент в мамата и доста накълвахте.
На мен пък не ми дреме кой къде си води детето на градина, къде празнувал РД (по години!!!! леле, майко) нито какво мисли за моя капацитет  Mr. Green

Сравненията на реалността в чужбина и у нас са смешни. Какво целите не знам. Освен да се върнем на рефрена аз съм по-по-най...

Ето, пак. Точно затова споделям, да. Защото в реалния живот съм една смачкана комплексарка, идвам тук да пиша, за да се впечатляват бг-мамите, колко съм специална, 'щот живея в чужбина! Като ви дразни, не четете!

# 2 755
Иванула, вината е последното, което бих изпитала по подобен повод.  Simple Smile

Софи, то музеите ги има, но няма организация за представяне на експонатите по интересен за децата начин. А за празнуване си трябва още по-добра организация.

Някой може да се хване и да го направи. Защо не? Не е голяма философия. Според мен е въпрос на промяна в мисленето (знам, много е лесно Laughing).

# 2 756
Аз не съм бактериофоб, но все пак си има някакъв минимум удобство. Това с возенето на деца в коли малко ми е над зоната на комфорта, по-скоро заради отговорността. Сетих се за оня случай, в който в две комбита бяха накачили цяла градинска група- вкл. в багажника:)

За да поканя "няколко приятелчета у дома", трябва да разкарам и няколко родителя из пловдивския трафик.

Що, подарък, торта и нещо още специално не се ли брои за рожден ден?

# 2 757
  • София
И кой трябва да е този някой? Не те мисля за комплексарка, напротив. Интересно ми е да те чета. Кажи, кой някой да се хване? Някоя от мамите тук? Това звучи като призивите от ляво и от дясно "дайте да дадем".

# 2 758
И кой трябва да е този някой? Не те мисля за комплексарка, напротив. Интересно ми е да те чета. Кажи, кой някой да се хване? Някоя от мамите тук? Това звучи като призивите от ляво и от дясно "дайте да дадем".

На някого ще му хареса идеята и ще я "грабне", защото може да донесе пари.
Извинявай, че ти се нахвърлих.  Laughing По инерция от Геррито.

# 2 759
  • Куциндрел
А защо нямате другарчета от махалата?
При мен е - разкарвам родителите от съседните блокове.
Предполага, че ако децата са другарчета, то родителите няма да имат проблем да се разкарат малко из града.
И да ви имам трафика в Пловдив. Mr. Green

ToHu_, на мен ми харесва да се драча с Мамасита, тя си го и знае, де.
Ей там в една съседна тема сме почти на едно мнение, дружки сме, дет се вика. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт