Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 512
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 3 180
  • София
усещането за затъпяване е от хроничната умора и безсъние.
Е, как, моите бяха най-най-най-интИлигентнитИ!  Joy

# 3 181
усещането за затъпяване е от хроничната умора и безсъние.
Е, как, моите бяха най-най-най-интИлигентнитИ!  Joy

Нали? Защото си им говорила философски.

# 3 182
Аз пък на моите много не им говорех, само ги държах със слушалки на ушите и им пусках The Cure, Depeche Mode, U2, и на ми сега, никой не иска да става адвокат.  Crossing Arms

# 3 183
След като човек има нужда да обсъжда, подобре да го прави, отколкото да не се чувства удовлетворен.

Разбира се! Нещастните родители най-често имат и нещастни деца.

Винаги, като настане време да се премерят домакини и работещи, се сещам за една от най - активните форумки едно време, която беше и на пълен работен ден, казваше: "Ами, намери си и ти такава работа: хем си чатиш цял ден, хем ти плащат!"  Laughing

# 3 184
  • София
Боже, остана и да се меря!

Това с нещастните родители и нещастните деца много го обичам. Универсално извинение за всичко, което решат родителите да натворят.

# 3 185
Не, че имат нещастни деца, но си го изкарват на децата.
Честно си признавам, че като съм уморена, недоспала или нещастна, прагът на търпимост ми е по-нисък и след това ме е яд на мене си, ако се скарам не съвсем заслужено.
Може при някой друг да не е така, но при мен е.

# 3 186
  • Куциндрел
Гери, значи дрънкаш колкото да си на контра.
За разлика от теб Анди стои зад думите си с дела. Mr. Green

# 3 187
Универсално извинение за всичко, което решат родителите да натворят.

Ами, истина си е. Представяш ли си за всяка дреболия да чуваш: "Аз заради теб си захвърлих кариерата!" или "Цял живот се скъсвам от работа заради теб!", или "Ако не бях останала с теб вкъщи, сега щях да съм на по - високо стъпало в кариерата!" .. Нека всеки взима най - правилното за семейството решение, но според собственото си мерило. От прекалено големи жертви смисъл няма, защото все някога тези се сервират на децата и става страшно.

# 3 188
  • София
А що за майка трябва да е една жена, че да говори по този начин (по-страшното е да го мисли и говори) на децата си? Детето не е молило да се ражда, не си е избирало майката, нали така! Но майката е възрастният човек, който носи отговорност първо за детето си, и не мога да си представя що за същество трябва да е такава жена, че да й се обърне езикът да каже такова нещо!

# 3 189
  • Куциндрел
Всякакви майки има. Не знам какво толкова те учудва...

# 3 190
Гери, значи дрънкаш колкото да си на контра.
За разлика от теб Анди стои зад думите си с дела. Mr. Green
нищо не дрънкам. Казвам само, че ДГ е кофти нещо, но просто требе да се дъвчи...
Също като работата. И аз нещем да ходя на работа, ама ей на-налага ми се.
Но глупости колко му е гот на детето с професионалистките лелки и супер готините деца там няма да ми се обърне езика да кажа..

# 3 191
  • Куциндрел
Гери, ай сега - дрън, дрън, та пляс. Изведнъж смекчи тона.

# 3 192
Гери, ай сега - дрън, дрън, та пляс. Изведнъж смекчи тона.

Иска ти се,Цецо...
Иска ти се.

# 3 193
Хайде сега, ДГ било кофти нещо. Винаги съм благаславяла създателя й, също каго този на памперса.

# 3 194
А що за майка трябва да е една жена, че да говори по този начин (по-страшното е да го мисли и говори) на децата си?
Защо да е страшно? На мен ми го казаха децата - ти си се отказала от работата си заради нас, това е истина. Имаше период, в който се чувстваха виновни, че аз тепърва се преквалифицирам и започвам друг вид работа, която е коренно различна, а разликата в заплащането направо ги шокира. Как се обяснява на почти тийнейджър, че освен пари, работа има и други неща ... Така, че никога не се знае кое как ще се възприеме след време.
Не знам как реагират твоите деца, но моите не са доволни от факта, че съм се грижила за тях съвсем доброволно, с желание и т.н. Никога не ми е минавало през ум, че заради тях съм загубила нещо, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт