Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 598
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 4 590
Момичета, защо не си направите друга тема? Rolling Eyes

# 4 591
  • Sofia
Момичета, защо не си направите друга тема? Rolling Eyes
Присъединявам се към молбата.
Явно не Ви направи впечатление изчезването на последните 3 страници.
Има активна тема за езиците, но винаги може да си пуснете и нова.
Нека оставим тази тук по темата и.

# 4 592
  • Sofia
Да, на мен тази тема ми е интересна, а именно за третото дете и табу ли е то в България  Peace

# 4 593
Да побутна малко темата Simple Smile Интересно ми е дали сте чували за случаи, в които първите две деца са момчета, а третото момиче. Мислим за трето дете след време, имам вътрешно усещане, че пак ще е момче, не че е от значение пола, но ми е интересно дали има малък шанс да е момиче?

# 4 594
Има и такива, да.  Wink

# 4 595
  • sofia
Би могло да се каже, че шансът е 50/50  Wink

# 4 596
Опитай със суеверията - какво да ядеш, следене на овулация и т.н. пък дано помогне. Имаше някъде тема.

# 4 597
С възрастта на жената нараства шансът да ражда момичета. Така че може третото да се окаже женско, освен ако не си късметлийка с три мъжки.

Колкото за табуто- една тема в СО ми даде идея всъщност какво става. Млади, зелени, хубавки- мъжка и женска кифла, се взимат и заживяват при мама и тате, които ги доотглеждат. Парите общо взето се харчат за кефове, не се поставят цели, животът си тече, ходим си по кафета и ни е спокойно. Тоест не просто са решили да имат едно дете, а не помръдват от доходите и бита, които биха им позволили да имат повече (не да го реализират, но да имат възможностите поне, а после за каквото искат да си харчат увеличените приходи).

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=843391.0;topicrefid=20

Та докато българските семейства са "постоянни гаджета с детенце за разкош", тридетният модел ще е някакъв далечен мираж и рядкост.

# 4 598
Интересно ми е дали сте чували за случаи, в които първите две деца са момчета, а третото момиче.

Познавам, мм има брат и сестра, сестрата е най-малката Simple Smile Но това как точно се отнася към случая ти?
Познавам и други случаи - с по три момичета най-много, после с момиче и следващите две - момчета. И с три момчета познавам.
Лично аз, ако имаме и трето някой ден, се надявам да е момче пак, по едно време имах желание за момиче, но ми премина, ще се радвам на племенницата. Предпочитам да гледам момчета, макар да са калпазани.

# 4 599
  • София - Рим и обратно
Аз имам две момичета и като Янечек съм се ошлайфала, но за женски, ако имам трето - пак момиче искам да е Grinning. Моят мъж - по същия начин, обяви, че момче не ще, врънка ме за още едно момиченце.
Но честно казано - просто не ми се занимава вече с бебета.

# 4 600
  • Пловдив
Аз пък искам момиче Simple Smile И до толкова съм откачила за панделки и розово, че чак се замислям за технологии за избор на пол. Не говоря за яжте еди си какво и правете секс еди кой си ден, а за сериозна медицинска намеса. Обаче осъзнавам, че имам три прекрасни здрави и умни момчета и е по-добре да не ровя където нямам реален проблем. При мен бабешките методи за избор на пол не проработиха Joy Joy Joy Някой ден може и да се пробвам пак с тях, за 4тото Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 4 601
  • София - Рим и обратно
Янтре, шЪ праиш сех само първите 3-4 дни след цикъла без предпазни мерки и трябва да стане, ако ще става Sunglasses.

# 4 602
Аз ако имам трето със сигурност ще е момиче, защото ние в нашата рода момчета нямаме и не знаем как се гледат.

# 4 603
И ние цялата рода сме момичета откъм майка ми и сега момчето с две сестри бая го е закъсало. Simple Smile Не ги гледам по-различно от момичетата. Е, в рокли не го обличам, откъм възпитанието говоря.

# 4 604
Въпрос- имате доход 1700 лв.  за София. Имате две деца - на 17 и на 1 годинка, момчета. Ще си направите ли трето за да си " имате момиченце"?  Реална ситуация , вчера ми я обясняваха.

Общи условия

Активация на акаунт