Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 736
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 790
Интересни мнения... Обаче, ако има война в България, не пожелавам на никого да остане там.
Да не говорим пък, ако ИД ни диша във врата.  Peace

# 5 791
Интересни мнения... Обаче, ако има война в България, не пожелавам на никого да остане там.
Да не говорим пък, ако ИД ни диша във врата.  Peace
И решението на всички проблеми е......еднопосочен билет за Берлин, Париж и Лондон.
Ти си го решила с еднопосочен билет за Австрия.
Навсякъде другаде ще се опразни  и така войните ще спрат.... Mr. Green

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 21:07 от Герри

# 5 792
Такива, които дават, а не взимат, ги искат навсякъде.
За другите ми е думата, които спасяват живота си.

Иначе ще пропусна другото.
Абсолютно нищо не знаеш за произхода ми.  Simple Smile

# 5 793
Да не говорим пък, ако ИД ни диша във врата.  Peace

Точно пък България е супер стратегическото място да останеш, ако има война. Мека зима, достатъчно убежища, труднодостъпни райони колкото искаш, а и хората са свикнали да се справят с гадост. Да видим ИД как ще се оправи с родопския терен. Какво ще правиш в Берлин? Ще чакаш на дажби и да те пази някое правителство? Надявай се. Нали знаеш точно Берлин как го отнася при сериозна война.

"превъзходство, за което ти нямаш никаква заслуга"

А заслугата да си давам зор и да се държа на ниво, да си скъсвам г*за да уча, вместо да се шматкам...айде, знам, че съм родена с някакво положение, но не е без усилие да се задържиш на това ниво. А и не говоря за селяните. Говоря за това, че един ливански ресторант е екзотика; ливански ресторант на всеки ъгъл- инвазия.

# 5 794
  • тук-там
Да не говорим пък, ако ИД ни диша във врата.  Peace
И решението на всички проблеми е......еднопосочен билет за Берлин, Париж и Лондон.

То, щото там е много спокойно напоследък!  newsm78
Толкова цигания при нас няма, сори.
Вярно, за белите хора животът е "по-уреден", но няма как да не "минеш" покрай  цялата "цветност".
Запали ли се огън някъде - горят всички, рано или късно.  
Скрит текст:
Арабите изобщо нямат място в Европа. Ако ще и супер- мега - дупер умни да са. Да си прилагат интелекта на собствена почва. И да направят нещо от битието си, а не само да чакат....

# 5 795
  • София - Рим и обратно
Wild rabbit   bouquet. Точно същото мисля (скритият текст).
И Сирената е права - точно в България бих си кютала ако има война.

# 5 796
И кои точно сме ние да решаваме дали арабите имали право да са в Европа или не?
Вие сериозно ли или само подклаждате сеир в темата?

# 5 797
Най-смешното е, че май сериозно си го мислят  hahaha

# 5 798
  • София
Не решаваме, обсъждаме. Говорим си. Или вече не може, щото не е политкоректно?

И, че ми стана любопитно, кой наистина трябва да реши? Меркел? Оланд? А хората - обикновените немци, унгарци, чехи и прочие - тях някои ще ги попита ли изобщо? Щото ако имаше повсеместен европейски референдум дали да приемем всички бежанци, мисля, че не трябва да хвърлям боб, за да отгатна крайния резултат.

# 5 799
А, кои са американците и от къде на къде решават , че няма да приемат ежедневно хиляди африканци , афганистанци и други анци пристигащи на лодки и юруш на Америката .
Как кои сме . Що за нелеп въпрос . Това е нашата родна земя .

# 5 800
Редактирам се, защото размислих и не виждам смисъл.
Ще погледна утре, когато сте сменили темата с по-приятна.  Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 21:50 от Ли Лу

# 5 801
Това, василена, вече е решено със съответните закони, разпоредби и споразумения.
Но мисля, че доста се отклонихме от темата.

# 5 802
И кои точно сме ние да решаваме дали арабите имали право да са в Европа или не?

Не бе. Ние сме никой. Нас никой няма право да ни пита дали може да ни влезе в къщата...Ние сме само обслужващ персонал.
Това, василена, вече е решено със съответните закони, разпоредби и споразумения.

В момента всички те са нарушени.

Предлагам да се върнем към темата за трите деца,  чието бъдеще е все по-неясно в свят, който в момента гори навсякъде около нас. Но аз все още съм оптимист за България и смятам същото като ST, а именно:

Точно пък България е супер стратегическото място да останеш, ако има война. Мека зима, достатъчно убежища, труднодостъпни райони колкото искаш, а и хората са свикнали да се справят с гадост.

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 21:51 от Герри

# 5 803
  • София - Рим и обратно
Не го решаваме ние, за съжаление, да. Но далеч не си го мислим само ние. Средностатистическия западно европеец си го мисли същото "аз ли съм виновен, че аз съм се родил тук, а те там? И аз ако реша, че не ми изнася тук и търтя без паспорт да минавам граници, дали ще ми се размине?! Май не." Защото голяма част от тия тълпи са именно прикрити терористи. Какво сега, да ни избият, щото иначе няма да е политкоректно ли? Чудно ми е дали Лилу и Нино пускат всеки бездомник, който им е почукал на вратата, да поживее у тях, колкото реши.

# 5 804
За сега никой не ми е почукал, Кафе  Sunglasses но ако ми почука, няма да го изгоня. Само искам да ви кажа, че пропаганда тече и в двете посоки. За всеки случай за сега смятам да го давам изи или яваш-яваш Wink
Чек  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт