Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 862
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 805
  • София
Ли Лу, ако беше чела малко по-внимателно, щеше да видиш, че като човек свързан с Ирак и Сирия, съм изцяло ЗА подкрепата на бежанците от там. Най-малкото поне до скоро, преди безумията на Бушовете, иракчаните бяха едни от най-културните и светски настроени араби в региона. За жалост, ги сполетя нещо ужасно, потресаващо. Повярвай ми, надали някой тук в темата следи по-редовно от мен какво се случва там. Боли ме сърцето и често плача, защото за мен Ирак е родина, наравно с, ако не и повече от България. Когато помисля думата Родина, първата ми мисъл и усещане е за цвета на небето там, миризмите, съседните ни араби, портокалите в двора. Чак после идва България.

Но това, което видях последния месец ме отчая. Това са орди свине, които използват ситуацията, като на всичкото отгоре вместо да проявяват някаква елементарна благодарност или скромност, се държат нагло и арогантно. И освинват всичко около себе си. Съжалявам, но не искам тези индивиди, без изобщо да ми дреме какъв точно им е цвета на кожата, в Европа. Те няма да се асимилират, няма да се адаптират, просто няма как. Най-ужасното е, че текат насам като някаква миризлива струя от кранче, което вече няма спиране.

# 5 806
но ако ми почука, няма да го изгоня.

Не ти вярвам.
Може да му подхвърлиш нещичко, но няма да го вземеш да живее у вас за постоянно.
Ако имаше намерение да го прибереш, досега сто да са почукали и да си ги прибрала.

# 5 807
  • София - Рим и обратно
И аз не вярвам да си го прибере. Не и всеки.

# 5 808
Не знам, Герри, като/ако ми почукат, ще ти кажа Wink
Явно много дълго време се задържа форума да не говори за тази актуална тема. Пуснете, ако искате. Щото вече спамим яко тука. Аз, разбира се, няма да се включа  Sunglasses

# 5 809
Преди дни- едни такива прекрасни измъчени хора , но в кавички ...не ми работят на комп.
са хвърляли камъни срещу съпруга ми .Камъка е прелетял на сантиметър от него .
За миг съм щяла да остана сама и децата ми без баща .
За моите деца тогава кой ще се погрижи .Да хвана пътя и да тръгна за Берлин .
Това става на границата на Франция . Иначе и аз бях от жалостивите към тези хора , но вече не съм .

# 5 810
миграцията е най- , най-притеснителният въпрос за гражданите на ЕС и с право ,
хората , които се заселват тук ,  са със съвсем друга култура , нищо , че ползвали смартфони ( и в Ислямска Държава ползват смартфони  - за да заснемат как режат глави )
и носят това , от което бягат , когато са малко може и да се приобщят , но колкото повече стават толкова е по-трудно , не случайно Швейцария ограничи миграцията на своя територия - защото в един момент нещата се обръщат ,
специално мюсюлманите малко по малко , доброволно или не , изтласкват другите от територии върху , които се разполагат , което си е доста притеснително ,
ще бъде жалко този оазис  Европа да заприлича на страните , от които се приижда в момента ....

# 5 811

Те затова не ти чукат на вратата, Нино, защото знаят, че няма да ги поканиш в къщата си да отседнат и да им прислужваш.
Иначе на приказки всички сме много силни.

ПП: Пуснете такава тема, защото ще заключат тази за трите деца, а е хубава и ще е жалко.

# 5 812
  • тук-там
Най-малкото, климатът и нашите  географски ширини не са подходящи за "нервните" клетки на арабите и африканците. Както и нашите за техния климат.  
Всеки камък си тежи на мястото - клише, ама... И за жабата знаете.
Нищо против емигрантите, но на порции и премислено.
Не е нормално да предоставяш собствената си земя и блага, предопределени да изхранят х на брой поколения от твоя вид, за да бъдат "изядени" само за х/100 от техния.
Колкото по-на север, толкова повече акъл. Ама да се е родил на студено, иначе...цъ.
Скрит текст:
Да  мятащ гащи до към 30г и тогава да е решиш, че бананът всъщност е фураж.... За гените и предопределеността няма да говоря, че....

# 5 813
Аз не съм казала нищо силно и извънземно, просто казах, че няма да го изгоня  Laughing толкова е простичко. Не преувеличавай в своя изгода, хитрушо.

# 5 814
  • София
Явно много дълго време се задържа форума да не говори за тази актуална тема. Пуснете, ако искате. Щото вече спамим яко тука. Аз, разбира се, няма да се включа  Sunglasses

А защо да не се говори по тази актуална тема? Тя засяга бъдещето на всички ни. Масово хората обсъждат - и във фейса, и под всяка статия във вестници като Гардиън, хиляди и хиляди хора се включват в дискусията.

Или може би в бгмамата трябва да се ограничим до рецептите, кърменето и показването на кифленски селфита?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2015, 17:10 от bubanka

# 5 815
Скрит текст:
Да  мятащ гащи до към 30г и тогава да е решиш, че бананът всъщност е фураж.... За гените и предопределеността няма да говоря, че....

арабите генетично са ок , но религията , религията ...
какво да очакваме от религия , създадена от психоболен ,
виждаме какво се случва навсякъде там - понатисне ги някой диктатор да ги цивилизова и като го махнат, всичко се връща обратно със страшна сила - като  едно махало , което си засилил твърде наляво , после се връща твърде надясно ....

# 5 816
Ами нали тъкмо това казвам, Таис, че очевидно е дошъл момент за такава тема. Нищо от другото не казвам. Нямам склонност да подценявам форума и пишещите.

# 5 817
  • София - Рим и обратно
Права си, Таис. Всички тия, които така богоугодно повтарят заучените от медиите и политкоректните проповеди фрази, насадени от Големия брат, всъщност дали си дават сметка на какво обричат бъдещите си поколения? И май наистина да вземат да се размножават до 3 и до 4, че иначе как ще се борят, ако са сами, не знам.

# 5 818
Местните хич даже не са недоволни. Ако ги питаш - ние, белите имигранти им пречим.
Винаги ми е било интересно как разни англета приказват срещу емигрантите от Румъния и България като за някаква напаст, а са пълни с всякакви други емигранти, и с друг цвят на кожата, и с друга религия, и с други обичаи и май въобще не ги притесняват. Може би ги е страх да не ги обвинят в расизъм.

# 5 819
прави впечатление, че у нас влизат сравнително малко - десетина пъти по-малко отколкото в Сърбия ,
това на оградата ли се дължи или просто пътят през България не им е удобен ?

Общи условия

Активация на акаунт