Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 555
  • 6 328
  •   2
Отговори
# 5 820
Аз не съм казала нищо силно и извънземно, просто казах, че няма да го изгоня  Laughing толкова е простичко. Не преувеличавай в своя изгода, хитрушо.
Ааа-не съм аз хитрушата. Приеми първо, пък после говори.
На приказки всички можем.

# 5 821
  • тук-там
Винаги ми е било интересно как разни англета приказват срещу емигрантите от Румъния и България като за някаква напаст, а са пълни с всякакви други емигранти, и с друг цвят на кожата, и с друга религия, и с други обичаи и май въобще не ги притесняват. Може би ги е страх да не ги обвинят в расизъм.

Емигрантите от Румъния, България, Полша и т.н могат и им взимат хляба. "Тъмничките" ги устройва и доживотен слугинаж. Не се напъват много.... Peace

# 5 822
От немските училища, към които пращах запитване /общо девет на брой/ поискаха и снимки на децата. Защо? За да се уверят, че не сме черни арапчета вероятно.

# 5 823

Винаги ми е било интересно как разни англета приказват срещу емигрантите от Румъния и България като за някаква напаст, а са пълни с всякакви други емигранти, и с друг цвят на кожата, и с друга религия, и с други обичаи и май въобще не ги притесняват. Може би ги е страх да не ги обвинят в расизъм.
Бинго!
Само да останат сами в стаята и да няма куки не можеш да си представиш какво си говорят.
Даже АЗ се потрисам!!! Участвала съм в такава сцена. Мен и сестра ми явно ни бяха приели за свои...

# 5 824
  • София
Въпросът е, че само си говорят, а действия няма.

# 5 825
прави впечатление, че у нас влизат сравнително малко - десетина пъти по-малко отколкото в Сърбия ,
това на оградата ли се дължи или просто пътят през България не им е удобен ?
Ние ги спираме. Гърция просто отвори вратата и те влязоха!
 Така си отмъщават на Шойбле и Меркел за това, че не отвориха портмонето широко за още сиртаки.

Ще видим сега Германия как ще отговори.

# 5 826
  • София
Ами нали тъкмо това казвам, Таис, че очевидно е дошъл момент за такава тема. Нищо от другото не казвам. Нямам склонност да подценявам форума и пишещите.

Peace

Кафе, не ми говори за Големия брат. Имам чувството, че там освен да се гърмят и да излизат с все по-налудничави идеи, друго не правят. Наскоро прочетох как втори университет вече е решил, че she/he били твърде ограничаващи и пречели на човек да се самоопределя от полова гледна точка. Та, сега ще има ze и xe, за по-голяма inclusivity.

Аз подкрепям изцяло LGBT общността, и в други теми съм писала, но това вече ми идва отвъд границата на здравия разум. Като се съчетае с предстоящата кандидатура на Кание Уест за президент през 2020-та, мога само да благодаря на Господ, че не съм емигрирала в страната на неограничените възможности  Wink

# 5 827
Има действия, не мислете. Може да са само вербални, но действия има. Предупредиха ни, че попадайки в интеграционен клас в реалшуле, децата са емигранти, но са в масово немско училище и търкания има.

# 5 828
Въпросът е, че само си говорят, а действия няма.
Ще стане страшно ако почнат и да действат. Нали се сещаш, че нито ще почнат, нито ще свършат с емигрантите.
Кралицата ще го отнесе, защото не са емигрантите виновни.
Не е луд този, който яде баницата.

Европейските елити ще си заминат ако не се удържи този проблем и не се тушира.
А как ще се тушира предстои да видим.

# 5 829
Има действия, не мислете. Може да са само вербални, но действия има. Предупредиха ни, че попадайки в интеграционен клас в реалшуле, децата са емигранти, но са в масово немско училище и търкания има.
Говори ми, говори ми-всичко това го знам отвътре.

# 5 830
Ето това ще стане . Не искам да става и никой трезвомислещ не иска , но политиците и техните решения нямат общо с настроенията на хората . Капката капе и пълни чашата , но последната капка , като капне и прелива .

Само някой, който е виждал араби по телевизора, или ги е срещал случайно докато е бил на екскурзия в Германия или Холандия, може да твърди, че адаптацията и мирното съвместно съжителство е нещо лесно постижимо. Лично за мен, то е мираж. Неолиберален сън, от който Европа ще се събуди някой ден. Дано само след събуждането не дойдат онези лудите, със свастиката, че тогава войната не ни мърда.

# 5 831
Най-смешното е, че май сериозно си го мислят  hahaha

Мда. И на мен все ми е на устата да питам кои сме ние, че да разрешаваме. Tired

# 5 832
Божкее, от третото дете до трета световна война ли стигнахте? Crazy

# 5 833
  • sofia
То, като се пренасели едно място и почва борба за територия и ресурси....логичното следствие е войната.
Исторически филми по темата - колкото искаш.

# 5 834
че крачето ми няма да стъпи в Щатите, ама оня ден се фотографирахме за зелена карта  

Чудесно, успех! И защо да не стъпнеш там, на нас много ни харесва!
Е, за живот не знам, но ходя редовно заради почивка и роднини и въобще за мен е една много хубава страна. Дано! Ще ти стискам палци. Да се похвалиш, ей Hug

За да не е спам, средното число на семейство е 2,12 деца за САЩ.

Скрит текст:
попадайки в интеграционен клас в реалшуле, децата са емигранти, но са в масово немско училище и търкания има.

Каси, това за Германия ли? Защото при нас се влиза според пощенски код и няма шанс да си от краен квартал, където са повечето бедни чужденци, да дойдеш на центъра. Проверяват и адресните регистрации в някои заради измами. А и много трудно се влиза в Integrationsklasse на центъра, тъй като няма много и хората всички искат специално отношение. 15 деца, 2 учителки, а другия клас са 25 с една. Съдейки по имената, нямам впечатления чужденците да са в малкия клас. При нас са 18 (три с увреден слух, две са родени август). Ако са пет с увреден слух, класът не проема повече от 15 деца. Ние давахме зор за малкя клас. И си беше доста трудно, пет месеца чакахме решението, а сме на 600 метра от училището.  Peace

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 10:51 от Ли Лу

Общи условия

Активация на акаунт