Табу ли е третото дете в България и защо?

• 207 704
  • 6 328
  •   2
Отговори
# 1 800
В стремежа си да наложиш своя съвършен начин на живот като единствения правилен те избива на банална, дребнава женска злоба, Мамасита. Не си над нещата, нищо чудно да си под тях.

# 1 801
Не е единствен и безпогрешен, виж списъка с корабите и колибите в джунглата:)

Софи, а блага ракия пихте ли?

# 1 802
И след тези технически разяснения, кажете ми кое точно в ежедневието, отношенията, очакванията, се отличава от това, което се случва между мъж и жена в брак.

Ти досега за имоти говореше, сега рязко намеси отношенията.

# 1 803

Софи, а блага ракия пихте ли?

Естествено. И чаршафа опнахме на терасата. Да видят, тез ми ти канадци, какво се казва българска булка. Честна и почтена!

Скрит текст:
А всъщност, бях бременна и на двете си сватби. На църковната дори бях с доста голям корем, дори роклята, която си бях купила малко преди това ми стягаше в кръста.  Laughing

# 1 804
Всичко е свързано. И имотите, и отношенията.

Но искам да ми се обясни как така всъщност не живея точно като в брак, а малко по-инак...

# 1 805
Мамасита, кажи все пак, настоящият ти мъж на палатка, общежитие или в какво живееше преди да те срещне?

# 1 806
Тогава кой ще плаща данъци, кой ще ражда деца, кой ще изпълнява дълга си към нацията и ще я пълни със свестни и почтени люде? Аз имам тези цели, но познавам хора, висели в ашрами с цел просветление, и на тях и през ум не им минава да са съвестни граждани.
Махни ги корабите и колибите, те не са за нас.

# 1 807
  • София
Но искам да ми се обясни как така всъщност не живея точно като в брак, а малко по-инак...
А кой от двама ви има задръжки с/у разходката до гражданското - нито пари струва, нито е кой знае каква разправия? Предвид прекараното време във форума, надали точно то не ви достига...

В моята ценностна система да отгледаш общо дете е много по-обвързващо от който и да е подпис. Та така и не разбрах 20 години всички витиевати обяснения защо не бива да се ходи до гражданското  Embarassed

# 1 808

В моята ценностна система да отгледаш общо дете е много по-обвързващо от който и да е подпис. Та така и не разбрах 20 години всички витиевати обяснения защо не бива да се ходи до гражданското  Embarassed
На мен са ми обяснявали, че така ще се разделят по-лесно отколкото ако подпишат. Няма делби, съдилища, адвокати и сръдни за имоти..
Не съм особено убедена в това-няма как да не се увъртят имотни и други отношения между хора след дългогодишно съжителство..

# 1 809
То ако хората мислят как да се разделят по-лесно, защо изобщо са заедно newsm78 ?

# 1 810
То да беше само "разходка до гражданското"...

После ела да погледаш бебето, докато си сменя личната карта, паспорта и шоф. книжка, което си е поне 4 пъти редене на опашки. А как само го обичам това...

Факт: мързи ни и не ни пука особено. Гледаме 2 деца, доскоро се занимавахме и с ремонти. Буквално и ден не можеше да се отдели. Дори романтичната идея не може да ме накара с желание да хукна да подменям документи в студения сезон.

На тоя етап и с дете... на практика няма как да се мине без усложнения при раздяла.

Не знам дали третото дете е табу, но явно в БГ има още много табута и не моето мислене е комунистическо.

# 1 811
Никакви документи не се сменят, ако си запазиш фамилията, а не приемеш тази на съпруга.

# 1 812
Хм, така зачита ли се? Ще вземе да ми се скара ССФ, че си пазя фамилията като някаква мръсна феминистка...

# 1 813
  • където ми харесва
А на вас, в крайна сметка какво ви пука дали някой има семейство  с брак, или без брак?
Това е личен избор, тема, която тук е дъвкана хиляди пъти и пак се стига до нея. Защо?
Толкова ли ви е важно другите имат ли подпис или не? Или ви е важно да ги скастрите, че нямат?

# 1 814
А на вас, в крайна сметка какво ви пука дали някой има семейство  с брак, или без брак?
Това е личен избор, тема, която тук е дъвкана хиляди пъти и пак се стига до нея. Защо?
Толкова ли ви е важно другите имат ли подпис или не? Или ви е важно да ги скастрите, че нямат?

Мамасита започна сама да се обяснява за втория си брак, какъвто тя всъщност няма. След като последното ѝ беше напомнено започна да обяснява, че няма никакво значение с брак/без брак.

Общи условия

Активация на акаунт