Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 295
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 145
Изчисляване на целевата (предполагаема) височина на детето:

http://www.groeiwijzer.nl/nl/diagnose-and-toekomst/onderzoek/streeflengte

По тази таблица нито аз съм дъщеря на родителите си , нито мъжа ми на неговите ,а пък и дъщеря ни върви като нас висока и няма как излиза да е даже по-ниска от мен . Глуповетини.

По време на бременността качих 14 кг . Килограмите си ги качих след раждането .
Вчера бях на лекар и при измерването на височина и тегло се оказа ,че съм порасла с 1 см Simple Smile

Когато вкараш данните на родители си и се получи предполагаемата ти височина, тя с колко сантиметра е по-надолу от сегашната ти (действителна) височина?

За мъжът ти, същото: височина на неговия баща, височина на майка му; предполагаема негова височина според калкулатора; и каква е неговата действителна височина?

# 2 146
Вчера бях на лекар и при измерването на височина и тегло се оказа ,че съм порасла с 1 см Simple Smile

Много зависи дали е сутрин или следобед, както и от разпъването на скелета. Аз съм варирала до два сантиметра  Simple Smile

ПП.
Немската формула за средна височината е:
Момиче = (Височина баща + Височина майка – 13) / 2
Момче = (Височина баща + Височина майка + 13) / 2

При мен има разлика от 4 см, при брат ми 6 см.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 11:18 от Ли Лу

# 2 147
Ето един калкулатор за момичета 2-20 години:

http://reference.medscape.com/calculator/height-age-percentile-girls

# 2 148
Ние се премерихме, мъжете си премерихме, що пък да не премерим и децата, така де - да бъде завършена картинката Laughing
Като стигнете до домашните любимци се обадете да се включа. Бас ловя, че с по красив, по-голям и по-зъл от моя котарак Мърфи никой във форума не може да се похвали.
Риж ли е, Герри? Рижите котаци са най-лошите от всички.

# 2 149
  • софия
Леле ,какви са тези измислени таблици. Мъжа ми е поне с 25 см по-висок от брат си.Като са го правили изглежда калкулатора се е счупил. Simple Smile

# 2 150
Леле ,какви са тези измислени таблици. Мъжа ми е поне с 25 см по-висок от брат си.Като са го правили изглежда калкулатора се е счупил. Simple Smile

За момчета +/- 13 см; за момичета +/- 14.2см;

добре, че не си взела брат му  Simple Smile

Физически мъжът ти брат му на коя 'рода' повече приличат? на свекъра / свекървата?

Познавам двама братя и единият прилича физически много на майката, тя е нисичка.

# 2 151
Ние се премерихме, мъжете си премерихме, що пък да не премерим и децата, така де - да бъде завършена картинката Laughing
Като стигнете до домашните любимци се обадете да се включа. Бас ловя, че с по красив, по-голям и по-зъл от моя котарак Мърфи никой във форума не може да се похвали.
Риж ли е, Герри? Рижите котаци са най-лошите от всички.
Риж е. Laughing Но няма порода-взех го като малко коте от един двор.

# 2 152
  • София
Ей, една снимчица не качихте - мъж, дете, хладилник или коте поне....
То на приказки всеки може да сравнява, ама друго щеше да е, ако бяхте качвали снимки.

# 2 153
Ей, една снимчица не качихте - мъж, дете, хладилник или коте поне....
То на приказки всеки може да сравнява, ама друго щеше да е, ако бяхте качвали снимки.
Не знам как да кача снимка, а и нета ми е слабичък.
Ама пък и вие-котки, деца и мъже не сте ли виждали?

# 2 154
  • София
То и ти си права, че всички си приличат  Laughing

# 2 155
Особено мъжете... Laughing

# 2 156
Кой искаше снимки?
По-нежна, добра и глезена котка от нашата Фиона няма.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 15:45 от Анонимен

# 2 157
Ихааааа, че е хубава! Истинска красавица!
Герри, дай да видим и твоя убавец.

# 2 158
Разкошна е Фиона Simple Smile.

Аз си мечтая за хималайка, но най-вероятно децата ще си 'намерят' котенце на улицата преди аз да се организирам Simple Smile.

# 2 159
Любимите ми stock images на идеални семейства:
http://itsliketheyknowus.tumblr.com/

(...ако може някой да ми обясни защо в семейните снимки вече не е достатъчно да застанеш с приятно и леко усмихнато изражение, а трябва да направиш мега-хипер експресивна физиономия и изобщо цялата снимка да е хипербола и половина...)

Общи условия

Активация на акаунт