Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 219
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 130
  • София
уф, сега килограмите на домочадието ли взехте да си мерите! На кого му е най...?

# 2 131
Както и да е, наистина някак съм приела, че ако направиш нещо и си го харесаш, няма срамно да разкажеш какво си правил и да се покаже в позитивна светлина. Да кажем, че ще има хора да научат нещо, а други ще се обидят. Предпочитам да има научили и обидени, отколкото никой да не е закачил някоя хубава идея.

Не знам дали точно така са ни учили в АУБ, но го има това американско мислене- че може да разказваш историята си по вдъхновяващ начин.

В такъв смисъл защо да не говоря, че е super awesome да си имам две деца? Или трябва да сведа глава, щото е съвсем нормално и всички го правят. Абе те хората турят пет камъка и малко мъх около един вир и ти го презентират, все едно е Ниагарският водопад в двора ти. Ама не, трябва да се свиваме.

Няма ли да дойде някоя стринка с три деца и да се нахвали? Яко ще е.

Майкрософт си го обичам, щото ме кефи компютърът да е малко дървен, да се знае, че е машина.
ДРЪН ДРЪН ДРЪН ДРЪН

Поне ника да беше по-ок. Тая мамасита бандида се чудя малка майка ли е или сита майка. Майка на бандит или самата тя бандит. Писна ми. Само нейното мама ситско бандитско объркано мнение...Така ли живеят тези с "правилната поза" за голф / живот, в ендлес форум постингс?? (а време за голф кога остава, или наблюдаваме "практикуване на виртуален голф)

# 2 132
Изчисляване на целевата (предполагаема) височина на детето:

http://www.groeiwijzer.nl/nl/diagnose-and-toekomst/onderzoek/streeflengte

По тази таблица нито аз съм дъщеря на родителите си , нито мъжа ми на неговите ,а пък и дъщеря ни върви като нас висока и няма как излиза да е даже по-ниска от мен . Глуповетини.

По време на бременността качих 14 кг . Килограмите си ги качих след раждането .
Вчера бях на лекар и при измерването на височина и тегло се оказа ,че съм порасла с 1 см Simple Smile

# 2 133
  • София
Таман да се зарадвам след поста на Андариел, че най-накрая "отпуснахте захапката" по Мамасита и се оказа, че съм се излъгала. newsm78

# 2 134
143 страници трудно се изчитат бързо, ще пиша по темата и след това, че дочета.

Основното си образование го изкарах в малък град. Не е табу, но някои хора  го възприемат странно, защото всички случаи, които знам са от желания я да има момиченце, я момченце. Най - шокиращия пример е за един мухльо, който в желанието да има син направи 5 момичета, семейството нямаше как да ги издържа и когато тропна с крак за шести опит и жена му отказа - развод.

# 2 135
Изпуснах какво има на мястото на точката.

И аз не разбирам дерта, дето го имат някои с Мамасита. На мен някой като не ми е приятен, не го чета.

# 2 136
  • София
Изпуснах какво има на мястото на точката.
...
Радвах ви се на еднаквостта по размери с дъщерята, и се оказа, че вече си мерим размерите на домочадието, с една дума нищо смислено. Аз този елемент на "мерене", когато някой се радва на някой друг, не го разбирам.
...
Снощи гледам при Пъпеша някакъв от парламентарната група  на ДПС и чувам следното:" ГЕРБ се цели в мъжете-избиратели на ДПС". Моля??? Мъжете, защото жените, според ДПС, явно не са хора. или защото в ДПС съпругата гласува на "повод", т.е. няма право на свой собствен избор???

# 2 137
На мен сводът ми е висок, но самите крака са ми уголемени. Дано и моето стъпала в някакъв момент се върне на стария номер, че имам един шкаф с неносени обувки номер 36.  Crazy

Подари ги на мен! Моят крак не е пораснал нито след първото, нито след второто раждане, а 36-ти едвам си намирам.

# 2 138
Ние се премерихме, мъжете си премерихме, що пък да не премерим и децата, така де - да бъде завършена картинката Laughing

Номерата на ДПС са ясни - все пак идват местни избори. Той ББ добре им го каза на всички от парламентарната трибуна: Не ги закачайте, щото ще го изиграят...

# 2 139
Таман да се зарадвам след поста на Андариел, че най-накрая "отпуснахте захапката" по Мамасита и се оказа, че съм се излъгала. newsm78

Обаче и Мама сита започна да се държи почти като нормален човек.

# 2 140
Ние се премерихме, мъжете си премерихме, що пък да не премерим и децата, така де - да бъде завършена картинката Laughing
Като стигнете до домашните любимци се обадете да се включа. Бас ловя, че с по красив, по-голям и по-зъл от моя котарак Мърфи никой във форума не може да се похвали.

# 2 141
Е дай тон за домашните любимци. Все някой трябва да е пръв. Със снимков материал обаче.

# 2 142
  • София
Ние нямаме, откак бременна с третото "изпържих" хамстера на терасата (беше август, а аз го бях забравила на терасата; изнесох го, защото много му миришеха стърготините) съм забранила всякакви домашни любимци, за които няма да се грижи "придобилият" го. Отделно сме алергични...иначе от поне 20 години си мечтая за куче, но не мога да се престраша.

И аз искам снимки на Мърфи, може и видео - в действие.

# 2 143
Хамстерът ти определено не е одобрил третото дете...

# 2 144
На мен сводът ми е висок, но самите крака са ми уголемени. Дано и моето стъпала в някакъв момент се върне на стария номер, че имам един шкаф с неносени обувки номер 36.  Crazy

Подари ги на мен! Моят крак не е пораснал нито след първото, нито след второто раждане, а 36-ти едвам си намирам.
Като ме хване пролетното почистване ще ги проверя в какво състояние са. Повечето са обувани само в магазина, но все пак стоят.

Домашните любимци - нашият шпаньол е използван редовно за кон, модел на прически, няколко пъти беше подстриган, а веднъж му бръкнаха в дупето с вилица. Като изключим това, децата всъщност са много мили с него. Научават много от контакта си с него.
Имаме и една катерица, която ни цели с шишарки като минем под нея.
Имаме и една нелегална котка, която хич не я искаме, но тя твърдо е решила да живее у нас.

Общи условия

Активация на акаунт