Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 204
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 160
 А пък на нас това ни е последното питомче от лятото. Чистокръвна средногорска селска порода.
Преди да го вземем беше живяло само в едно мазе, рахитично, жуми от слънцето и само се криеше н  кашончето си и нямаше сили да плаче. До края на лятото заглади косъма и разпери лапи Grinning

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 15:49 от Iris04

# 2 161
  • софия
Леле ,какви са тези измислени таблици. Мъжа ми е поне с 25 см по-висок от брат си.Като са го правили изглежда калкулатора се е счупил. Simple Smile

За момчета +/- 13 см; за момичета +/- 14.2см;

добре, че не си взела брат му  Simple Smile

Физически мъжът ти брат му на коя 'рода' повече приличат? на свекъра / свекървата?

Познавам двама братя и единият прилича физически много на майката, тя е нисичка.
Всички са по скоро ниски, само моя стърчи. Прилича на майка си визуално. Дъщеря ми го е наследила- 11 години-162 см, крак 40 - не ми се мисли #Crazy

# 2 162
Ирис-голямо сладурче е котето.
Аз съм котколюб. Не мога без тези животни...

# 2 163
  • София
Много сладки животинки показахте Heart Eyes

# 2 164
gabelas17 ,

при това положение, можеш да очакваш дъщеря ти да е над предполагаемата височина според калкулатора;

# 2 165
  • София
Ирис, много сладко коте Simple Smile Ето го и нашия разбойник Simple Smile

# 2 166
Извод от темата досега:  (1, 2) 3, 4-то дете е котка   Heart Eyes Simple Smile

# 2 167
А колко котки е приемливо да имаш? Щото над 4 вече почват да ми звучат като crazy cat lady:)

И каква трябва да е къщата, за да може да имаш 4 котки? Дворните не ги броя, там максимумът ми е 5 до 10 в най-активните сезони.

# 2 168
А колко котки е приемливо да имаш? Щото над 4 вече почват да ми звучат като crazy cat lady:)

И каква трябва да е къщата, за да може да имаш 4 котки? Дворните не ги броя, там максимумът ми е 5 до 10 в най-активните сезони.
Ами не знам все още колко е приемливият брой. Като се пенсионирам и изритам децата тогава ще разбера...
А за повече животинки си трябва двор няма как.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 16:52 от Герри

# 2 169
  • София
онзи калкулатор за височината на децата нещо е в грешка. И двете деца са по-високи от нас, обаче се съмнявам да стигнат точно такава височина.

# 2 170
Моят кот много ревнува от съседките котки, така че един; иначе е хубаво да вземеш две малки котенца за да свикват заедно и да си правият компания; това в случай, че не се задържаш много в къщи.

# 2 171
На мен две ми е лимитът, макар че в България имаше един, който през половината време живееше в нас.

Скрит текст:

# 2 172
онзи калкулатор за височината на децата нещо е в грешка. И двете деца са по-високи от нас, обаче се съмнявам да стигнат точно такава височина.

Анди, каква висо*ина ти дава? сложи +/- 13 см за мом*ето и +/- 14.2 за моми*ето;

# 2 173
Баба ми имаше четири котки-три женски и един мъжки. И постоянно подарявахме котенца.. Grinning
Ние имаме двор, но аз просто не храня приходящи котки, за да не им стане навик да наминават. А мъжките котки ни отбягват, защото Мърфи е войнствен и налита да се бият.

# 2 174
На мен две ми е лимитът, макар че в България имаше един, който през половината време живееше в нас.

Скрит текст:

Страхотни котамбички Heart Eyes

На двор съм стигала до пет, единият от които Автентична котка.
 Налагаше се да ги разтърваваме с маркуча.

Общи условия

Активация на акаунт