Табу ли е третото дете в България и защо?

• 200 149
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Това последното си го представих със звук. А ние от три деца се плашим...

# 2 176
Максимум 2 котки бих гледала и аз - за къща с двор иде реч. В апартамент - една. Само дворни котки - николко.

# 2 177
Аз калкулатора го гледам лошо. Разлика от почти 30 см ... не може да се говори дори и за приближение.

# 2 178
Котки, та котки! Много са хубави наистина, но аз съм по-голям фен на кучетата и тъй като нямаме време, само гледаме чуждите, когато стопаните им са на почивка. Та оптималният вариант за момента е две деца и от време на време куче. Редовният ни гост, лабрадорът на чичоHeart Eyes

# 2 179
  • София
Eee,  Laughing Laughing Laughing така всеки го може, и ние "употребяваме" котката на съседите, тя обича да идва на гости в нашия двор. Малкия казва, че ние с тази котка сме "поемали всички позитиви", без да носим "негативите".

# 2 180
Аз калкулатора го гледам лошо. Разлика от почти 30 см ... не може да се говори дори и за приближение.

? какво ти показва?  Thinking

за мен: моя баща 182 моята майка 158 за мен предполагаема височина 165  (+/-14.2см); в действителност 165

Ли Лу, ти ли си с кучо на снимката? направо си 1:1 с аватара ти  Heart Eyes

за дъщеря ми: баща ѝ 175 аз 165 за нея предполагаема височина 166 (+/- 14.2см); в действителност 166

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 17:26 от zon

# 2 181
Eee,  Laughing Laughing Laughing така всеки го може, и ние "употребяваме" котката на съседите, тя обича да идва на гости в нашия двор. Малкия казва, че ние с тази котка сме "поемали всички позитиви", без да носим "негативите".

Моите знаят, че, като станат по-големи и могат да излизат с кучето сами, а и трябва да могат да събират акото му в торбички, ще идем да изберем заедно. Преди това не. Гостуват ни четири различни раси, шарпей и лабрадор най-много ми допадат; голдън ретривър и ши-тцу са другите,  искат много ресане. Дребничкото е и малко нервно.

Скрит текст:
Ли Лу, ти ли си с кучо на снимката? направо си 1:1 с аватара ти  Heart Eyes

Аз съм, да. Благодаря ти!

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 17:35 от Ли Лу

# 2 182
Котки, та котки! Много са хубави наистина, но аз съм по-голям фен на кучетата и тъй като нямаме време, само гледаме чуждите, когато стопаните им са на почивка. Та оптималният вариант за момента е две деца и от време на време куче. Редовният ни гост, лабрадорът на чичоHeart Eyes

И аз съм кучколюбец и винаги съм имала куче, но тъкмо си бях поръчала померан и мъжът ми прибра черната от улицата. После дъщеря ми прибра другото докато бях в банята и така. Иначе по едно време имахме куче, котка и голям папагал.

# 2 183

И аз съм така.  tooth

# 2 184
  • София
После дъщеря ми прибра другото докато бях в банята и така.
То човек като има деца, да го е страх в банята да влезе  Simple Smile

# 2 185
После дъщеря ми прибра другото докато бях в банята и така.
То човек като има деца, да го е страх в банята да влезе  Simple Smile

Предната вечер мяучеше много жално, цяла нощ плака и ходихме да го търсим. Даже една ми се скара, че ровя под колата ѝ.  Crazy Не го намерихме, но на другия ден дъщеря ми го видяла на тротоара и отишла да го вземе уж само за малко. То беше по-малко от педята ми, как да не го приберем. Голям сладур излезе, но голямата ни беше дълго време обидена. Сега са приятелки.

# 2 186
Да се вържа на децата, че ще гледат домашният любимец, говори за мен, че съм много наивна.
Имат си котка, аз си имам трето дете- и като време, и като финанси така го чувствам. Само ще си спестя ходенето на балет и курсовето по математика. Дано няма такива и за домашни любимци.  Praynig

Ако децата ще бъдат по таблици, голямото трябва да спре да расте другата година, защото тогава и очаквам да е с около пет см. по-ниско от мен.

# 2 187
Касита, колко си висока?

например: мъжът ти 180 ти 165 ; предполагаема височина за момиче 167см  +/- 14,2см

например: мъжът ти 170 ти 165; предполагаема височина за момиче 164см  +/- 14,2см

например: мъжът ти 170 ти 170; предполагаема височина за момиче 166см  +/- 14,2см

# 2 188
Мъжът ми е нисък за разбиранията на форумката, инак се води среден на ръст.
Аз съм средна на ръст за жена- 170 см. или според един точен уред 169,8 см.  Mr. Green
По калкулатора стана ясно, че децата трябва да стигнат ръст от 164 см.
Голямото вече мина 150. Ако расте със средно 5 см. за една година, то трябва на 12 г. и 9 м. да приключи с растежа си. Сега е на 10 и половина.

# 2 189
Не, калкулатора дава медиана; ръстът на мнозинството от децата е няколко сантиметра над под тази стойност; отклонение +/-14см за момичета и 13 за момчета е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт