Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 312
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 2 850
Тя прави социален експеримент, не се изпуска току-така. Гаранция. Peace

# 2 851

Цъ. Опитва се да се представи каквато не е.  Еснафка с много тясно мислене и много комплекси. Чела много, но никакъв резултат.

# 2 852

Тренира журнализъм, докато практикува кърмизъм.

# 2 853
  • където ми харесва
Тя тук с нормирано работно време ли е?
Защото всеки път ми прави впечатление-активизира се към 9 и в 17.00ч "напуска работното място" Wink

# 2 854
Към 8 и 45 вероятно едното дете го водят на градина-
Другото .... бе, нема то да й казва кво да прави през деня, я! /пък и то не говори още/

# 2 855
  • Пловдив
В 17 си идва мъжа и от работа.

# 2 856
Това и преди е ставало - откакто Мамасита си тръгне, цяла вечер я обсъждате. На другата сутрин тя го изчита и всичко си продължава по старому.  Laughing

# 2 857
На мен не ми е приятно да я обсъждам в нейно отсъствие. Прави ми удоволствие с нея да се драча. И с Геррито.  Laughing

# 2 858
На мен не ми прави никакво удоволствие да се драча с нея, но предполагам защото поради административно-наказателни причини не мога да ѝ кажа точно каквото мисля, уж завоалирано се драча.

# 2 859
Ау, пардон, изостанала съм, не знаех за този ..фън.

И аз. Болднатата дума е табу.  Laughing

# 2 860
Тоест, той да се съобразява с твоите капризи, а ти с неговите не? Защото си по-силната? За мен това си е вид булиинг, пък ти както искаш се оправдавай!

Защото съм майка му. И защото това не са капризи, а за мен може да са необходимост. Пък и някак очаквам известно уважение от хора, които изобщо нямаше да съществуват без моя помощ.
Разся ме. Готова си за свекърва ,ей   Crazy

# 2 861
  • Пловдив
На мен не ми е приятно да я обсъждам в нейно отсъствие. Прави ми удоволствие с нея да се драча. И с Геррито.  Laughing
Не е в нейно отсъствие, не я обсъждам в личен чат по скайп, а тук, видимо за всички. Според мен това е лице в лице.

# 2 862
Добре де, защо не игнорирате глупостите. Така ще може и по темата да поговорим.

# 2 863
  • където ми харесва
Добре де, защо не игнорирате глупостите. Така ще може и по темата да поговорим.
Че тая тема от 100 страници насам, няма нищо общо със заглавието. Rolling Eyes

# 2 864
Не знам защо Мамасита е толкова мразена?!?! Прочетох темата и не мога да разбера кое кара всички да скачате на бой....
Освен това за пореден път попадам в тема, в която нейното мнение се покрива с действителността. Вчера (затова и пиша днес тук) шефът ми се оплака, че дъщеря му (7г) отказва да отиде на РД на първото си братовчедче (семейно празнуване), защото нямало Криско да пее (от детската на едното дете на РД родителите платили на Криско). Е, не е ли именно това едно от нещата, за които Мамасита говори и които иска да предотврати за своето дете?
Смятам, че до 3тата година празникът на детето е повече на баща му и мой. Защото издържахме, успяхме, не се разделихме, сбихме, умряхме. Бяха трудни 2 години, а промяната в живота ни - шокираща.
Малкият е лятно бебе, което ме спасява от клубове и тн. Имаме приятелски семейства с деца вече, с които и сега с малки бебета ходим по хижи. Мисля така да празнуваме след 3тата година. Тази ще става на 2 години и мислим да го заведем на палатка на морето, тичане под звездите, огън, фенери, звезди, чували под открито небе.

Общи условия

Активация на акаунт