Табу ли е третото дете в България и защо?

• 199 608
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 5 865
Нито ще има някаква синтеза, нито местните ще се чувстват облагородени от чуждата култура.

А не може ли някой да НЕ иска да се чуства облагороден от арабската култура? И ако този някой се окаже повече от 70 процента от населението тогава какво? Ще го биете насила да се облагородява или?

# 5 866
  • София
Какво, какво - ще паднем още 500-600 години под арабско робство и това ще е.

# 5 867
  • София
Ето, исландците са бели и добри. Повече от 11 000 души предлагат да настанят сирийски бежанци. Които бежанци обаче, ако се разгледат снимките долу малко по-внимателно, а не само централната снимка със сирийското детенце, веднага се вижда, че повечето не са на сирийци, а на негри. Тоест, Судан, Сомалия и т.н. използват обстановката в Ирак и Сирия и наводняват Европа.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/more-than-11000-i … sis-10480505.html

Същите негри, 80% мъже, бяха плъзнали по островите, стотици. И се държаха безобразно. Та да са им честити на исландците  Heart Eyes

Пак казвам: аз съм ''за'' подкрепата и предоставянето на убежище на бежанци от Сирия и Ирак. Но не мисля, че Европа може и трябва да поеме половин Африка.

Герри, не ми се спори с теб. Понятие си нямаш за милиони хора по света колко изключително важна част е религията.

# 5 868
Какво, какво - ще паднем още 500-600 години под арабско робство и това ще е.
Знаеш ли кое е лошото. Че преди да се падне под каквото и да е робство се премерват оръжията. А оръжия сега да искаш....

Само с наплив от търсещи къде да си изхарчат парите емигранти под робство не се пада.

# 5 869
Ето, исландците са бели и добри. Повече от 11 000 души предлагат да настанят сирийски бежанци.
11 хиляди са 4 процента от населението на Исландия.
Ако така ще се налагат над останалите, то и в Исландия ще има търкал скоро...

# 5 870
  • София
Майтап.
Извън майтапа - а защо богатите арабски страни не приемат бежанци?
Те постъпват гадно.

# 5 871
А не може ли някой да НЕ иска да се чуства облагороден от арабската култура? И ако този някой се окаже повече от 70 процента от населението тогава какво? Ще го биете насила да се облагородява или?

Голяма скица си  Laughing
Идва ми да те поканя на гости.

Образованите хора съдят според ума и според джоба. Тоест бедният и глупав ще е за всички персона нон грата. Това е проблемът на западняка- "аз плащам, ти плащаш ли", а не да дойде да яде персийска кухня примерно. Не мога да те убедя, знам... Но другото ще си говорим, като се видим лично.

# 5 872
  • София
Майтап.
Извън майтапа - а защо богатите арабски страни не приемат бежанци?
Те постъпват гадно.

Защото те си имат филипинци, които да им работят почти за без пари. И които могат да тероризират, без да има закон, които да ги защити. За кво са им сомалийци?

# 5 873
Когато дават репортажи за бежанците , винаги наблягат
колко са изтощени от дългия път , колко са изтерзани от войни и глад .
И какво виждам - едни здрави , яки жени с опънати кожи и мъже с едни яки плещи .
Хич не ми приличат на изтормозени .Ми то ако тръгнеш по нашите улици ,
ще видиш стократно по изтормозени и смачкани хора .

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 13:06 от vasilena***

# 5 874

Герри, не ми се спори с теб. Понятие си нямаш за милиони хора по света колко изключително важна част е религията.
Важна е , Таис, знам че е важна. Но тези хора, за които е важна религията НЕ подпалват войните. Те биват зарибявани като прости участници в тези войни.
 Вярно е, че ако повечето, ако масово  хората са просветени и богати то война по-трудно се пали. Но не е възможно голяма част от хората да са просветени. Даже и в Европа (центъра на просветата) е пълно с простаци, даже те са повечето.

И когато на тези европейски простаци други простаци (по-чернички ) им настъпят интересите-гарантирам ти че Европа няма да стане приятно място за живеене.
Защото когато се създаде предпоставка за масово недоволство веднага се намира някой да го използва.

И какво виждам - едни здрави , яки жени с опънати кожи и мъже с едни яки плещи .

Добре облечени, добре нахранени и платежоспособни хора-това виждам и аз.
Даже по-добре облечени от 90% от българите в квартал Люлин, че даже и квартал Младост.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2015, 13:07 от Герри

# 5 875

Забравяш и дечицата с невероятен талант да гледат тъжно, но иначе от малки- гледани като тарикатчета, могат да те купят и продадат.

# 5 876

Забравяш и дечицата с невероятен талант да гледат тъжно, но иначе от малки- гледани като тарикатчета, могат да те купят и продадат.
Абе някой прави парата сега покрай тази работа да ви кажа. Всеки един "бежанец" е заплатил голяма сума за да се добере до Германия, където реките текат пълни с мед и масло и още на границата посрещат всеки един арапин с нова кола и ключ от вила в алпийски стил, плюс по една блондинка за всеки ден от седмицата...

# 5 877
  • София

Важна е , Таис, знам че е важна. Но тези хора, за които е важна религията НЕ подпалват войните. Те биват зарибявани като прости участници в тези войни.
 Вярно е, че ако повечето, ако масово  хората са просветени и богати то война по-трудно се пали. Но не е възможно голяма част от хората да са просветени. Даже и в Европа (центъра на просветата) е пълно с простаци, даже те са повечето.

И когато на тези европейски простаци други простаци (по-чернички ) им настъпят интересите-гарантирам ти че Европа няма да стане приятно място за живеене.
Защото когато се създаде предпоставка за масово недоволство веднага се намира някой да го използва.

Добре облечени, добре нахранени и платежоспособни хора-това виждам и аз.
Даже по-добре облечени от 90% от българите в квартал Люлин, че даже и квартал Младост.

За добре облечени съм съгласна - тези, които наблюдавах 20 дни бяха наистина такива. Но не знам дали имат пари - много от тях ходеха и просеха, въпреки че местните не позволяват и ги пъдеха. В същото време са добре облечени и със скъпи телефони. Пълен парадокс  Rolling Eyes

# 5 878
Преди 3 години в Германия интеграционни/ willkommens- класове имаше единици - само в няколко училища в най-най-големите градове. Новодошлите емигрантски деца биваха записвани в нормални училища в нормални класове и интеграцията им се случваше естествено и бързо. В момента тези класове са навсякъде. Там автоматично пращат всички новопристигнали деца на емигранти, за да учат немски, с идеята като достигнат поносимо ниво на езика да бъдат преместени в обикновен клас в нормално училище. На практика децата прекарват мин.1-2 години в рискова среда, клатейки си краката, забравяйки всичко научено преди това, придобиват безобразен немски с безобразен акцент и губят всичките си шансове за добро училище тип гимназия или реал. И интеграцията никога не е била толкова невъзможно трудна.

# 5 879
И интеграцията никога не е била толкова невъзможно трудна.
И ще става все по-трудна с увеличаването на бройката на кандидат интегриращите се, които
всъщност изобщо не са отишли там, с цел да се интегрират.
И в един момент ще стане невъзможна. И аз се питам-тогава какво?
Ще стоят и ще се гледат и ще се усмихват един на друг ?

Общи условия

Активация на акаунт