Табу ли е третото дете в България и защо?

• 198 394
  • 6 328
  •   1
Отговори
# 6 135
С голям интерес ви следя, около година.Толкова спорове и словестни двубои.Каква сага.Супер сте момичета  Hug.И аз съм с три деца.Трудно е наистина, но сами сме направили избора си,не се оплаквам ,макар понякога да ми се иска Embarassed.

# 6 136
  • Куциндрел
Цеце, ше си кифлееме и тва е. Ето, и Ирис е в групата  Heart Eyes
Много сме, силни сме. newsm18 newsm18 newsm18
Предлагам нашата група да приема и кифли без деца. Тъй де, толерантни сме.

Сиренче, не ми се навлиза в подробности, че са ми доста близки. Майката не е спирала да работи и упгрейтва от както е започнала да работи. Има си жената хубава професия, наистина си е специалист в областта, изкарва пари, кариерата й върви нагоре. Не е лоша майка, нито мъжа й е лош баща. Може и да не забелязват, че децата им имат нужда повече време да прекарват с тях.
Но няма идеално семейство.

# 6 137

Аз пък винаги уважавам усилията, защото при човек, който е положил усилия, "под капака" се крият неподозирани ценности, за разлика от хората с хубава фасада, за която не са се трудили. Мислех, че умница като теб вижда поне малко отвъд повърхността. Да не говорим, че въобще не се борим за фигура и външност, а за доста по-важни неща. Между другото, ако горното е вярно, то би следвало да уважаваш моите резултати, въпреки че ме критикуваш, че са постигнати с недостатъчно гърч...в тоя ред на мисли, би ли уважавала колежка, която е постигнала повече от теб, но по въпросни пътища, докато ти си се мъчила да научиш и постигнеш нещо реално?

Външността е точно повърхност. Ако видиш на улицата 2 непознати жени по 80 кила, изглеждащи сходно, нали ще ги оцениш по външния им вид в момента на виждането. Няма как да знаеш дали едната не е била 120 кг преди, а пък другата 50. Повече ли щеше да харесваш "Евгений Онегин", ако Пушкин го беше написал за 10 години вместо за 8? Ако успявам да ушия 2 блузи на ден, докато друг успява да ушие 20 за това време със същото качество, какво значение има, че аз полагам повече усилия? Та наистина ми е чудно как може да се изтъкваш, бидейки с посредствена фигура, че не пазиш диети. На половината жени ще им е достатъчно просто да не плюскат всеки ден рахат-локум, баклавъ и шекер, за да постигнат този резултат. Не е лично насочено към теб. Аз самата не бих изтъквала факта, че усилията, които полагам, са на санитарния минимум, при условие, че все пак не изглеждам като излязла от реклама на "Шанел" и половината от останалите жени изглеждат също толкова добре/зле като мен с повече или по-малко усилия.

# 6 138
  • София
Сирена, за последно - между "всички" и "няколко" правиш ли разлика? Аз не оспорвам твоите доводи, посочила си ги, аз ти говоря за начина, по който се изразяваш, обобщавайки, поради което други потребителки ти реагират остро.
Относно 22 годишните - да, би трябвало да бъде така, както ти казваш, спор няма, но в реалния живот, уви не е точно така. Лично аз имам приятелка, която забременя на 36 и разбра за това, чак в четвъртия месец (нередовен цикъл). Поне тя така каза... Имаше тема преди време за една 39 годишна мацка, която също беше забременяла неочаквано... Та, да, би трябвало да се знае и да се следят нещата, но в живота не е баш тъй. (Никого не упреквам с това си изказване, да не се приема лично - евентуално).
Цеца, приемате ли ме във вашата група? Благодаря за предложението  newsm18  Hug

# 6 139
  • София
Сирена, бързината с която ти раздаваш квалификации, е съизмерима само с бързината, с която моето чаве изяжда топка сладолед. Почти достигате скоростта на светлината  Joy

Не, не съм в брак по сметка. Но не и Голямата Любов. Между тези 2 крайности има толкова цветови нюанси, че може книга да се напише  Wink

grach, уелкъм ту да клъб  Hug

# 6 140
   Аз сметам, че требва да съм с Голямата любов - наистина, за близо 20 години доста големшък стана... 
  Но за скъперничеството не съм съгласна, напротив, ако го бях хранила по-скъпернически, както трябваше, още да е фиданка.

# 6 141
  • София
О, фигурата на Сирената/Мамасита - легендата на Форума!
Чак вчера на басейна се замислих за нея. И се сетих, че вероятно не съществува, тъй като никой не я е виждал. smile3534

Аз пък кифлея и пускам постове във ФБ от басейна. Grinning

# 6 142
Чак вчера на басейна се замислих за нея. И се сетих, че вероятно не съществува, тъй като никой не я е виждал. smile3534

Не, показвала е снимки, от които се вижда каква е прословутата фигура на непазеща диети.

# 6 143
"Ако видиш на улицата 2 непознати жени по 80 кила, изглеждащи сходно, нали ще ги оцениш по външния им вид в момента на виждането. Няма как да знаеш дали едната не е била 120 кг преди, а пък другата 50."

Ами всъщност мога- походка, ритъм на дишане, разпределение на мазнините, дори ако искаш самочувствие. Например знам, че лелката 80 кг. в залата по айкидо не е лелка, с която да се закачаш. Освен това ми е чудно как така изведнъж всички мами по градинките по някакъв начин могат да ме настигнат по физически постижения. Сигурна съм, че всички могат да падат като за ниво кафяв колан и да направят от раз по 20-ина лицеви опори...сигурна съм също, че моят "санитарен минимум" ще затрудни доста хора.

"На половината жени ще им е достатъчно просто да не плюскат всеки ден рахат-локум, баклавъ и шекер, за да постигнат този резултат."

Ама въпросът е- защо не могат да спрат. Ей там вече е истинското усилие и изкуство. Между другото, ако повечето жени спрат да плюскат, след 2 часа ще са смъртно гладни и пак ще почнат. Разликата е, че може за теб да имам посредствено тяло (каквото и да значи това), но не и посредствен метаболизъм. То и на мен ми казваха- ти ще станеш на 30 и ще видиш как ще втасаш изведнъж...ми три години вече чакам да втасам и все не става. Сега ми казаха, че на 38 ставало, ще видим след 5 г.

И да се върнем на темата за децата- децата не ти развалят фигурата, ти сама си я разваляш, използвайки бременността за извинение.

Е как така се забременява "неочаквано"? Ако си правила секс без предпазни средства (поне 2), си е съвсем очаквано и логично, когато се случи. Странно е хем да правиш секс, хем да си мислиш, че то на теб не може да ти се случи. Ако не искаш бременност, се пазиш, лесно е. Редовен-нередовен, всеки  път се счита за опасен, всеки пистолет се счита за зареден.

Показвала съм точно 1 публична снимка, в пълен анфас, тоест възможно най-разкриващата поза, без чупки и кифлеене, с които да скриеш това-онова. Снимката е на три години. С широка блуза. Кукумицинка от нея успя да ми диагностицира здравето към днешна дата.

# 6 144

Аз съм я виждала във ФБ. Симпатична е. Обче като си отвори устата (компютъра),  ooooh!

# 6 145
  • София
Обаче е права - на мен децата не са ми развалили фигурата. Аз си я развалих последните 2-3 години.
Аз друго исках да кажа със "здравето".

# 6 146
  • София

Хаха, че аз целия август и половината юли се скъсах да пускам плажни снимки, начи съм кифла и 3/4-ти  Laughing Контесата може да потвърди, виждала ги е  Flutter

# 6 147

Аз съм я виждала във ФБ. Симпатична е. Обче като си отвори устата (компютъра),  ooooh!

Симпатична точно колкото и 9 от 10 произволни жени, които ще срещна, ако направя една 15-минутна разходка. Просто резултатът не е такъв, че да се чуди и да се мае някой полага ли усилия.

# 6 148
  • Куциндрел

Не, не съм в брак по сметка. Но не и Голямата Любов. Между тези 2 крайности има толкова цветови нюанси, че може книга да се напише  Wink
Дай резюме на това мамситено произведение, че днес не я чета. Mr. Green

Не, показвала е снимки, от които се вижда каква е прословутата фигура на непазеща диети.

На снимката виждат ли се така хвалените мускули и 50-кила с мокри гащи?

Всичко тръгна от любимите ми нудали.... Днес ги пропуснах, че много ще ми дойдат.  Crazy

# 6 149
  • София
Че нудълите са диетични! Особено ако са оризови със зеленчуци.
Опа, пак се отклонихме от темата.

Общи условия

Активация на акаунт