Новости на книжния пазар: скоро очакваме.../наскоро излезе...

• 182 688
  • 593
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ех, от кога чакам нова книга на Филип Рот, страхотна новина!

# 586
„Загадката Людмила Живкова“ стъпва на 19 лично проведени интервюта, десетки документи и изследвания, за да предложи достоверен и многопластов разказ
Издание с твърди корици, обогатено със снимков материал.

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОРЪЧКА 🚚
Очаквайте доставка в периода 20-22 авгус
 Издателство Българска история

# 587
🔥Очаквайте!
👉https://www.bard.bg/book/?id=2957
За книгата
Древно зло, по-ужасяващо от всичко!

В новия трилър на Престън и Чайлд антропологът Нора Кели и агентът на ФБР Кори Суонсън разследват странни смъртни случаи в пустинята и неволно събуждат древно зло, по-ужасяващо от всичко, с което са се сблъсквали.

В Лошите земи на Ню Мексико е открит труп на жена – и случаят е поверен на агент Кори Суонсън от ФБР. Жертвата е навлязла в пустинята, смъкнала е дрехите си една по една и накрая е умряла от топлинен удар и жажда. Ръцете ѝ са стискали два редки артефакта – светещи камъни, използвани от древните индианци чако да призовават боговете.

Самоубийство... или жертвоприношение?

Агент Суонсън привлича към разследването антроположката Нора Кели. Когато откриват втори труп – точно както първия, – двете си дават сметка, че разследването ще ги отведе по-дълбоко, отколкото са си представяли. Докато търсят истината в далечни каньони, обладани от духове руини и отдавна изгубени ритуали, Кори и Нора се оказват изправени лице в лице срещу тъмна сила, разбудена от дългата ѝ дрямка.

# 588
Ново заглавие от Фрида Макфадън

https://www.bard.bg/book/?id=2960

САТИРИЧНА НОВЕЛА

Съпругът ми е мъртъв.

Бях на погребението му. Видях как спуснаха ковчега му на два метра под земята. (Добре де, може да е било на метър и половина, но пак ми се струва предостатъчно.) После имаше гощавка с миниатюрни сандвичи, пълнени яйца и малки рулца с крехко телешко, която струваше повече от първата ми кола.

Искам да кажа, че Грант вече не е между живите. Вече го няма, няма ги и многото му тъмни тайни, за които аз така и не го попитах. Той вече никога няма да се върне.

Тогава защо виждам лицето му навсякъде?

„Тайната лъжа на съпруга на вдовицата“ е тотално пристрастяваща новела в най-добрите традиции на психологическия трилър, която е невъзможно да оставите!

# 589
  • Пловдив

⚡️ОЧАКВАЙТЕ!⚡️
🔎 „Убийство в музея“ - детективска книга-игра с капачета и реалистични елементи, които помагат на читателя напълно да се пренесе в историята.
🕵️‍♀️ Можете да направите предварителна заявка с 20% отстъпка тук - www.miranda.bg
✨ Всички предварителни заявки ще се изпълняват след 21.08!

# 590
  • София

🍂🍂Даваме ви поне една причина да не тъжите, че лятото приключва…🧡Защото идва ред на сезона да се влюбите!🙀🙀 Световната TikTok сензация „КАФЕНЕ „ПЪМПКИН СПАЙС“ на Лори Гилмор пристига на български език в цялото си есенно великолепие – С ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ и невероятно сладката и уютна оригинална корица!

✨✨✨В НАЧАЛОТО НА СЕПТЕМВРИ очаквайте книга първа от поредицата „Дрийм Харбър“ и се подгответе за канелена любов с щипка пикантност за разкош!
📍 Поръчайте тук в превод на Карина Горанова и с ападтация на корица и порезки от Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️
https://www.ciela.com/kafene-p-mpkin-spajs.html
🏠Добре дошли в Дрийм Харбър, идилично малко градче, в което всички се познават и нищо не може да остане скрито – 🤫 дори тайните на сърцето.
☕Джийни пристига в Дрийм Харбър като новата собственичка на обичаното от всички кафене „Пъмпкин Спайс“ – тъкмо навреме, защото жителите на градчето са напът да вдигнат бунт заради липсата на хубаво кафе.👻 Ала нещо сякаш се опитва да попречи на Джийни да започне своя нов и така различен живот.
🤠И тогава се появява спасението – Логан, който би бил на корицата на всеки брой на списание „Седмичник на секси фермера“. Тих и стеснителен, той страни от вниманието и градските клюки.👂 А ако има нещо, което жителите на Дрийм Харбър най-много обичат да правят, то е да пият кафе и да клюкарстват. 🙊
⚪Джийни и Логан са точно толкова различни един от друг, колкото са нощта и денят.⚫ Но дали искреното желание за нов живот на младото момиче е способно да събуди сърцето на мълчаливеца, чиято тайна целият град знае?🍂🍂🍂

# 591
От Лемур

Скрит текст:

# 592
Ах как чакам Имението на Ане Якобс да излезе в електронен вариант след като изчетох цялата поредица за Тъкачната вила...

# 593
Знам, че имаме тук много почитатели на творчеството на Олга Токарчук, които тази новина ще зарадва Simple Smile
В началото на декември можем да очакваме най-големият роман на писателката.

Общи условия

Активация на акаунт