Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 939
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Ти го каза, аз не съм поставяла никакви определения за външния вид на който и да било, но съдейки по коментарите на някои, просто не мога да не си извадя изводи за интелекта им... hahaha

# 556
Ти го каза, аз не съм поставяла никакви определения за външния вид на който и да било, но съдейки по коментарите на някои, просто не мога да не си извадя изводи за интелекта им... hahaha

Ходи злобей другаде, че стана жалка картинка вече.

# 557
Не се карайте, момичета, глупаво е. В крайна сметка главната ни тема е косата, всеки има право да даде мнение, но никой не може да заявява, че нещо е грозно по принцип, защото на някой друг може да му харесва.  Peace Например аз харесвам на бяла кожа руса коса и кафяви/жълти/пъстри очи повече отколкото руса коса и сини/зелени/сиви очи, а пък на тъмна коса харесвам повече светли очи освен ако и кожата не е по-тъмна. Това си е мое мнение, за някой друг може да е грозно, а за мен е красиво. Затова просто не се карайте и обиждайте!

На кехлибарени очи и бяла кожа/ и моята е такава/, но очите са ми зелени, сивото не е добър избор наистина. Може да си подбереш отенък като очите. Според мен ще седи много добре.

Кикимора. друго освен да си крайно негативна, и че всички сме черни и грозни, с лош вкус и изгорели коси, според теб, не прочетох. Анонимен е прав, да не ти се връзваме.
Само да кажа, че аз не съм пепелно русо отдавна. Естественият ми цвят беше пепелно светлокафяв, след което за кратко време бях пепелно русо, после бежово русо, но от две години съм си светло-златисто русо. Просто казвах, че според много хора пепелното ми отиваше. Аз обаче като цяло не го харесвам (без да обидя жените с такъв цвят, красиви сте!). Просто не съм фенка на сивеещи оттенъци.

# 558
От този каталог 9/02 и 9005 ли е не го виждам добре, са страхотни  Heart Eyes
Преди като бях платинено руса имах пепелен студен оттенък и много се харесвах, останалите също. Сега като се гледам на снимките  Laughing изобщо не ми харесва, направо съм си обезличавала лицето. Просто вижданията с годините доста се променят. До преди няколко не исках и да чуя за червено да речем и не ми харесваше изобщо. Сега обаче не съм на това мнение и дори бих опитала след време. Трябва да се експериментира и да не се робува на глупости. Особено пък за толкова относителни неща...  Wink

# 559
Златокоски, имам нужда от съвет.
Показвам колко естествена коса имам израснала вече(на върха на главата са ми доста малки, само от долу не я боядисвам напоследък), много и се радвам, не я бях виждала от 15 години   Mr. Green
не знам обаче какво да я правя,за да съм във вид, приличен за работа  ooooh!
Не искам цялата да се потъмнявам, не ми се получава, пробвала съм и издържам седмица.
Тъмни кичури ли да пусна...ако някак налучкам цвета(тук ме е страх от зелено-сиво-синьо), или светли в корените?  Thinking
още не е грейнал моя цвят, доста е меден по дължините по принцип, поне като гледам снимките от преди 100 години.
Скрит текст:

много блясък има, голяма радост, и на пипане е страхотна  Laughing
много ще съм благодарна на мнения, искам да си съживя косата.

# 560
Много е хубаво. Плавно, равномерно, преливащо се. Според мен не пипай нищо по цвета! Peace

# 561

JLo , омбре ще си. Страхотен блясък, с какво се миеш?

# 562
Благодаря!
Омбре бих искала, това ми беше  идеята, когато реших да не се боядисвам вече, но не знам дали ще издържа да дръпне повечко, предимно корените от горе, които много ме дразнят.
Ползвам няколко серии, скромни, в сравнение с мацките в темата за профи козметика.
Преди снимката сутринта ползвах червената серия на ТиДжи
Скрит текст:

# 563
Bed Head или CHI,  където пише? Не съм ползвала такива, от магазини за професионална продукти за коса ли ги купуваш?

# 564
БедХед.
От сайтове предимно  Peace

# 565
БедХед.
От сайтове предимно  Peace

Мерси   bouquet

# 566
Джей, прекрасна коса  Heart Eyes И аз мисля, че така е добре и няма нужда да я пипаш. И колекцията ти е супер, не знам дали си пускала снимките в темата за професионалните, но трябва  Peace

# 567
Благодаря за мненията   bouquet
ще заключа боята(боите, че съм се запасила  Mr. Green) и се надявам да издържа достатъчно дълго.
За мен красивото омбре е, когато тъмният цвят е повече от светлия, но имам още мнооого време до тогава  Laughing

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 16:39 от JLo

# 568
  • В полите на Пирин планина
Благодаря за мненията   bouquet
ще заключа боята(боите, че съм се запасила  Mr. Green) и се надявам да издържа достатъчно дълго.
За мен красивото омбре е, когато тъмният цвят е повече от светлия, но имам още мнооого време до тогава  Laughing

И аз имам подобни идеи за себе си - ама дали ще дочакам израстване на косата  newsm78 - не ми се вярва, независимо, че не съм се запасила с бои  Mr. Green Също като започнах да се боядисвам имах малко бели коси и не знам сега колко са станали - ще наблюдавам какво ще стане ...

# 569
И аз това му харесвам на омбрето, както и балеажа, че не се налага да боядисваш корени. Винаги ми е било страшно досадно.

Общи условия

Активация на акаунт