Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 943
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
adelinda, прекрасен цвят!!! Heart Eyes Каква марка ти е боята? Номера мисля го разбрах (9.11)?

http://www.oystercosmetics.it/en/professional/color/permanent-ha … ouring/perlacolor

С окислител 9%, ако ти хваща лесно, ако не си кажеш ще ти дадат 12. Аз обмислям и за 6 %-ов. 2 окислителя за една боя, която е 100 мл. С единия половината, с другия другата половина. 2 към 1 окислител, боя трябва да е.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 22:59 от adelinda

# 541
Препоръки за професионални бои имате ли? Освен една професионална с желания цвят и една с пепелен оттенък, за да неутрализира жълтото и готово. Не знам дали ще стане, но от опит глава не боли. Моята коса като цяло си е бая мазна, а иначе здрава и боядисванията само й помагат, не я съсипват - така че нищо не губя. Просто ми писна от обезцветители и блондори, които само протакват работата да ви кажа (поне за мен де).

Тази ползвам сега и съм доволна. Аз 9.11 пепляво мат, за теб 10.1 може би. Аз съм с 9% окислител, ти си прецени за теб какъв.

http://www.oystercosmetics.it/en/professional/color/permanent-ha … ouring/perlacolor
Благодаря ти!

# 542
Единствените жени на които съм виждала да им седи добре пепелно русо са жени, които са естествено руси и предимно скандинавки и някоя друга полякиня.
Аз нямам вид на скандинавка точно, имам кехлибарено-жълти очи и порцеланово бяла кожа, но пепелното ми е седяло добре (поне според мнението на хората това най ми отивало). Аз обаче самата никога не съм го харесвала като цвят, имам чувството, че е сив като на възрастна жена и състарява.

# 543
Всеки с вкуса си, няма място за спор. Аз мисля като kikamora. Oтне ми години да го проумея  Mr. Green , мъчех се с пепеляви бои, изглеждах кофти, тенът ми е жълтеникав  Laughing...абе блондинска драма.
Мирясах с натуралните оттенъци или виолетовите. Нямам смелост за меден, а съм сигурна, че това е моят нюанс. Естествено медена съм, но по-тъмна, към ниво 7 може би.
Сега ходя така, за боя съм, но се чудя какво, как...Лятото винаги ме удря желанието за по-тъмно русо  Mr. Green
Скрит текст:
Прекрасна ти е косата, мен ако питаш - не променяй цвета! Не че има лошо да пробваш де, само казвам, че цветът е идеален ! newsm74

# 544
Единствените жени на които съм виждала да им седи добре пепелно русо са жени, които са естествено руси и предимно скандинавки и някоя друга полякиня.
Аз нямам вид на скандинавка точно, имам кехлибарено-жълти очи и порцеланово бяла кожа, но пепелното ми е седяло добре (поне според мнението на хората това най ми отивало). Аз обаче самата никога не съм го харесвала като цвят, имам чувството, че е сив като на възрастна жена и състарява.
Жълти очи на руса коса е възможно най лошата комбинация.

# 545
Жълти очи на руса коса е възможно най лошата комбинация.
И така да е, винаги съм била влюбена в русото! Плюс това тъмните цветове хич не ми "вървят"... Само червено не съм пробвала, но ще видим с времето, може пък то да се окаже моят цвят.   

# 546
Ма какво още й се връзвате и обяснявате на тая Stop Laughing

# 547
Ма ти кво са пениш и за кво пишеш анонимно? Нямаш смелост когато си с ника си ли?

# 548
Ма пена се, щото съм люта жълта българка Joy

# 549
Пениш се май само когато си скрита зад анонимен ник...

# 550
Оспорваш правото ми на избор или?
Скрит текст:
много си страшна затова hahaha

# 551
Не, просто потвърждавам колко си жалка.

# 552
Ти много неща се опитваш да потвърждаваш в темата все едно си последна инстанция Stop
СМЕШКА!!! hahaha

# 553
Не се карайте, момичета, глупаво е. В крайна сметка главната ни тема е косата, всеки има право да даде мнение, но никой не може да заявява, че нещо е грозно по принцип, защото на някой друг може да му харесва.  Peace Например аз харесвам на бяла кожа руса коса и кафяви/жълти/пъстри очи повече отколкото руса коса и сини/зелени/сиви очи, а пък на тъмна коса харесвам повече светли очи освен ако и кожата не е по-тъмна. Това си е мое мнение, за някой друг може да е грозно, а за мен е красиво. Затова просто не се карайте и обиждайте!

# 554
Не се карайте, момичета, глупаво е. В крайна сметка главната ни тема е косата, всеки има право да даде мнение, но никой не може да заявява, че нещо е грозно по принцип, защото на някой друг може да му харесва.  Peace Например аз харесвам на бяла кожа руса коса и кафяви/жълти/пъстри очи повече отколкото руса коса и сини/зелени/сиви очи, а пък на тъмна коса харесвам повече светли очи освен ако и кожата не е по-тъмна. Това си е мое мнение, за някой друг може да е грозно, а за мен е красиво. Затова просто не се карайте и обиждайте!

На кехлибарени очи и бяла кожа/ и моята е такава/, но очите са ми зелени, сивото не е добър избор наистина. Може да си подбереш отенък като очите. Според мен ще седи много добре.

Кикимора. друго освен да си крайно негативна, и че всички сме черни и грозни, с лош вкус и изгорели коси, според теб, не прочетох. Анонимен е прав, да не ти се връзваме.

Общи условия

Активация на акаунт