Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 86 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Поръчах си перления тонер на Лакме , в сайта пише как се ползва, но не пише на каква коса се нанася- на суха, на измита ли... newsm78
На мокра и трябва да действаш много бързо и равномерно, защото времето за престой мисля, че беше 3 до 5 минути. Peace
Ето снимка от страницата на Лакме във Фейсбук (на мивката, на мокра коса и бързо):
Скрит текст:

# 706
Смесих обикновена 10.0 на Вела Колестон с оксидант 9% в отношение 1:2. Просто по дължината косата ми беше изсветляла доста от слънцето. Искаше ми се с 9 боя и 9 оксидант да се задържа но не стана. Аз не исках да изсветлее толкова, но се случи. Харесвам се с малко по тъмна коса ако някой знае как да успея да я потъмня....

# 707
Не ми показвай какво пише, а погледни как изглежда! Не веднъж в темата са казвали, че не могат да се докарат до русо дори с 8. Българката е с тъмна коса с червен пигмент и слагайки 6, става абсолютно кафяво!  Та боята на Гарние 6.23 е медно кафяво!
http://prikachi.com/images/369/8189369c.jpg
Що за обощения каква е българката,че аз май да се чудя каква съм-естествена коса шестица,сини очи и бяла кожа #Cussing out

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 21:30 от Patence

# 708
Patence, въобразяваш си   Naughty ти си черна, матова с тъмни дебели вежди и поне 3ка естествен цвят коса  Joy bowuu Никакви синеоки светли българки... Party

# 709
Аз не мога да дам съвет как да я потъмниш, същата боя с 6 оксидант или следващия тон боя?

Благодаря аз ще я изсветлявам Rolling Eyes
______Freya_______ по темата те подкрепям всички български сме чернки, направо минаваме за афро Crazy

# 710
И на мен ми става много светла, сега имам един смесен оксидант 6 и 9 смесен, та мисля с него да се пробвам. Имам друга дилема аз, продавачката ме убеждава, че 1:1 трябва да смеся боята, а то като я смеся така, става толкова гъста, дори не може да се разбие. Правих сестра ми със същата марка но по-тъмна, 1:1, консистенцията стана доста, течна. Дори като смеся моя цвят с 1:2 ми е по-гъста. Цвета ми става по-светъл, според нея защото смесвам 1:2. Та ненормално ли е според вас да се пробвам с боя 9, но оксидант 6, но 2 към 1? newsm78

# 711
Благодаря ви за отзивите,момичета! Аз обаче се насочих към Majirel, но се колебая между 9.1 и 8.1 (евентуално мога да ги смеся) Някой пробвал ли е да смесва тези нюанси?
Аз се боядисвам с 901 Мajiblond ultra последните два пъти и съм много доволна от резултата.Ако решиш да смесваш ще ми е интересно да споделиш

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 00:31 от Patence

# 712
Ех Freya...знаех си аз да не вярвам на огледалото толкова,kikamora знае по-добре  Joy

# 713
Аделина, аз не разбрах кое как и какво ще пробваш, боя 9 ка с 6 оксидант, ама кое ще е две части? При мен ако сложа 9 ка в началото ще имам боя навсякъде, но след втората седмица вече ще се измие и пак ще съм светла по дължините и с тъмни корени, понеже съм ползвала боя 9. Затова и си взех по светла боя, много ме дразни разликата в корена и дължините. Сега има леки нюанси от боядисването, но като цяло косата е светло руса и изглежда добре.
По темата с църните българки следях дебатите от дистанция, че понякога е доста по лесно да си замълчиш. Интересно как постове от тоя тип се хранят в спора и са абсолютно убедени в правотата си. Както и да е. Тука всички сме църни прабългарки, дето безполезно се опитват да станат скандинавки, ама по ваклите вежди ни личи.
Фрея, онази твоя снимка с кока и светло русата коса си я спомних от преди. Още тогава като я видях си казах, че явно има начин да имаш страхотна руса коса и да не е изтощена, а да е здрава и лъскава. Какво направи с твоята? Продължи ли изсветляването или я потъмни?

# 714
Бръм, снимката с кока беше на JLo мисля  newsm78 извинявам се ако бъркам и наистина косата и беше прекрасна.
Моята си стои на средно оранженикакво ниво  Laughing Ще излъжа ако кажа, че не ми е изтощена, но определено удържам положението и далеч не бих казала, че е зле. Чакам да пробвам Олаплекс, но в крайна сметка реших да се потъмня с малко лилаво, каквото бях преди да реша да съм руса.  Grinning

# 715
Може и да бъркам за снимката, не съм много сигурна. Моята също се държи изненадващо добре като за след блондор и ме отказва да я подстрижа само това че си взех протеин на Афоджи и ще се опитвам да я спасявам с него. За овлажняване взех маска на Гарние, дано да ми свърши работа. Все още не си я потъмнила, така ли?

# 716
Не съм, карам си с разноцветката  Grinning Сега и без друго е постоянно вдигната на опашка, сплетена ими на кок и не се вижда много много. В началото на другия месец планирам да се върна в тъмния отбор.

# 717
Поръчах си перления тонер на Лакме , в сайта пише как се ползва, но не пише на каква коса се нанася- на суха, на измита ли... newsm78
На мокра и трябва да действаш много бързо и равномерно, защото времето за престой мисля, че беше 3 до 5 минути. Peace
Ето снимка от страницата на Лакме във Фейсбук (на мивката, на мокра коса и бързо):
Скрит текст:

А сега де, какво да правя? От страницата на Лакме във фейсбук ми писаха, че се нанася на суха коса, и от ЗР така казаха. А на снимката наистина е показано на мокра, иначе ме предупредиха да действам бързо. Утре ще дойде и дано пише на кутията. Rolling Eyes

# 718
Не знам дали ще помогна с коментара си и на какъв принцип е тонера, но когато съм ползвала тониращ балсам на Престиж, ако го нанеса на суха коса ми хваща по-силно, отколкото на мокра. Ако е на принципа на боята, т.е, има някакъв оксидант в него, трябва. да е същото. Според мен на каквато и коса да го нанесеш, ще се получи, не се притеснявай толкова.

# 719
 brummmm, мисля 9 боя с 6 окислител, който е за тъмни бои, но 2 към 1 окислител-боя. Моята така и така лесно хваща, защото не става като на каталога, а продавачката ми каза, че е защото много съм разреждала боята с окислителя. А като я направя както казват, 1:1 става неизползваема. Гъста и на бучки, дори не може да се разбърка. Сега имам един смесен, с него ще пробвам. Чудех се дали някой се е правил така?

Общи условия

Активация на акаунт