Боя за коса - Вlond 37 - Клуб на блондинките

• 87 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • В полите на Пирин планина
Фрея, сякаш най-безопасно ще е да се потъмниш цялата  newsm78

# 586
Някой ползвал ли е бло дор без амоняк? Има ли разлика в третирането, т.е. по-безвреден ли е? Попаднах на този и се чудя дали да не го пробвам като за последно  Grinning http://www.za-kosa.com/izsvetliteli/blond-for-ever-blondor-izsve … ice&order=ASC

# 587
Фрея, не че да те разубеждавам, но ако си спомняш и двете се опитвахме да се изсветлим по едно и също време. Ето снимка от сега при мен, една седмица след боядисване с 9.04 медно русо, до седмица вече няма да има помен от медното и ще стане като това на снимката, която си приложила. Ако ще се потъмниш, не го прави защото не можеш да постигнеш русия цвят, който искаш, това води пак към русото след време, при мен беше седмица след като се потъмних
http://prikachi.com/images.php?images/689/8173689r.jpg
Спорен ден от мен!

Аз никога не успявам да спра да се боядисвам.
Да те питам с каква боя направи това медно русо? Страхотно е! Извинявай, ако вече си казала...

# 588
Нямам опит с блондора, не съм слагала и дано не сложа никога, много ми е страшен  Mr. Green
Дано получиш това, което целиш с минимални последици  bouquet

Аз ако имах такава коса не знам дали бих имала смелостта да я блондирам  Mr. Green

# 589
Ами аз вече за втори път слагам. Ако сложа още веднъж ще е за трети Grinning да не казвам голяма дума, но засега косата ми си е супер. Грижите си казват думата, а и му хванах цаката на боядисването  Laughing

# 590
wdv, с Вела Колестон, най-светлите цветове ама не знам кои. Първо обаче ме правиха в салон с обезцветяване и т.н.
Бръм, разкошно е станало  Heart Eyes
Не е само защото не мога да постигна желания цвят. Освен това ми липсва тъмното  Sad Знам, че при хората, които обичат русо, се връщат към него независимо от всичко, но при мен е обратното, харесвам тъмни косища  Flutter  И също така не съм сигурна, че това омбре ми допада и ще ми допада по-нататък. А цялата руса не искам да се правя. Наистина не се харесвам светла   Laughing  Най-досадното е, че като се сетя, започвам да я мисля проклетата коса и се изнервям  ooooh!
Преди няколко години опитах да стана брюнетка и резултатът беше потресаващ. После четох някъде, че на всеки човек му отива най-много неговия си естествен цвят или не повече от два тона по-светло или по-тъмно.Мисля че има истина в това. Моя приятелка с черна коса през три четири години я прихваща нещо и се боядисва руса и въпреки че цветът се получава добре след няколо месеца отново минава на черно, не може да се възприеме като блондинка.
 Аз бих те посъветвала, ако по принцип си се харесваш повече с тъмна коса не я мъчи още, защото последиците от агресивното третиране ще се проявят след време, а косата ти е страхотна и не заслужава да я "малтретираш". Моята не я изрусявам с блондор, а я боядисвам само с боя и въпреки това, като гледам снимки от преди десетина години, в момента ми е останала, сигурно една трета от това, което беше преди, а полагам доста грижи.

# 591
Ами аз вече за втори път слагам. Ако сложа още веднъж ще е за трети Grinning да не казвам голяма дума, но засега косата ми си е супер. Грижите си казват думата, а и му хванах цаката на боядисването  Laughing

Фея боя мат не си ли пробвала? Цвета който искаш не е много светъл, само червеното да тушираш и си готова.

# 592
Inna, благодаря за съвета и аз смятам така.
adelinda, пробвах боя върху кичур, оранжев, но няма никаква промяна. Светлите кичури стават всичко, останалите отдолу нищо  Laughing Ти за каква боя мат говориш? Коректор?

# 593
Inna, благодаря за съвета и аз смятам така.
adelinda, пробвах боя върху кичур, оранжев, но няма никаква промяна. Светлите кичури стават всичко, останалите отдолу нищо  Laughing Ти за каква боя мат говориш? Коректор?

Имат зелен отенък в тях, да тушират червеното. Примерно 9 е русо, 9.1 сиво русо, 9.11 мат. сиво русо.

# 594
Имам 10/1 на Вела ама същата работа. Светлите кичури стават прекалено сиви, а другото си седи оранжево.

# 595
Имам 10/1 на Вела ама същата работа. Светлите кичури стават прекалено сиви, а другото си седи оранжево.

10,11 е мат.  Peace

За цвета, който искаш 10 е светло, бих заложила на 8, мат, не е нужно да е сиво.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 18:58 от adelinda

# 596
Фрея, не че да те разубеждавам, но ако си спомняш и двете се опитвахме да се изсветлим по едно и също време. Ето снимка от сега при мен, една седмица след боядисване с 9.04 медно русо, до седмица вече няма да има помен от медното и ще стане като това на снимката, която си приложила. Ако ще се потъмниш, не го прави защото не можеш да постигне, шрусия цвят, който искаш, това води пак към русото след време, при мен беше седмица след като се потъмних
http://prikachi.com/images.php?images/689/8173689r.jpg
Спорен ден от мен!

Аз никога не успявам да спра да се боядисвам.
Да те питам с каква боя направи това медно русо? Страхотно е! Извинявай, ако вече си казала...
Боята е Colour Papillion или нещо подобно. Номерът е 9,04, преди ползвах 8,04 но ми идва слабо за корена. Смесва се 1:1.5, аз го спазвам за корена. Боята е 100 мл. Аз също слагах блондор, понеже тъмното не падна с деколорант. Но косата ми е по-къса и съответно ми струва по-малко отна Фрея, Сигурно на три пъти съм слагала блондор докато успея да оправя цвета навсякъде.
Фрея, ти къде си тъмна освен към корена? Отдолу ли?

# 597
Здравейте, днес си боядисах корените с пепелен нюанс на Лакме. Не знам защо реших, че искам да сложа 2-3 пръста по надолу върху изрусената част и сега корените ми са сиви. Ще се отмие ли това сивото. Много ме е страх Cry Възможно ли е да си остане сива?

# 598
Здравейте, днес си боядисах корените с пепелен нюанс на Лакме. Не знам защо реших, че искам да сложа 2-3 пръста по надолу върху изрусената част и сега корените ми са сиви. Ще се отмие ли това сивото. Много ме е страх Cry Възможно ли е да си остане сива?
ще се отмие, и аз съм я правила тая работа  Mr. Green с виолетовите не се получаваше така, но с пепелявото..  ooooh!
в тоя случай я мия всеки ден( случвало се е 2 пъти в един ден), слагам масла преди миене там и пада сравнително бързо  Peace

# 599
Много благодаря за бързия отговор. Такава глупост не бях правила. Винаги си купувам перлено или виолетово, но този път изрусените части бяха по жълтеникави и реших да купя пепелно. Направо не знам утре как ще изляза. Пълен срам......

Общи условия

Активация на акаунт