През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 29 067
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
На мен мамита дето са кърмили са ми казвали, че са я мили преди и след кърмене само с вода.Нищо им няма на децата, живи и здравички са си хаха и аз мисля да не се вглъбявам много, защото един път ще бъда примерно възпрепятствана да направя нещо "по план" и само ще се филмирам.Лично мнение Wink

# 361
Добро утро! Аз се придържам към мнението на Ада за ротаваксивата засега.

Стига с това хигиенизиране на гърдите, колко пъти го обсъждахме? Избърсваш зърното да не се разрани от влагата, вдигаш презрамката, и пердашиш! Сериозно ли мислите, че гърдите ви са мръсни за малкото бебче? Скоро колко неща ще почнат да си врат в устата... така изследват света!

Ох, тая сутрин май съм станала с г...нагоре, държа непривичен тон, не се засягайте ако нещо...

# 362
Аз си мисля ,че ваксините нямаше да са задължителни ако страничните ефекти бяха повече от ползата им. Няма да си простя ако бебето ми се разболее от нещо,от ,което е можело да бъде предпазено .Все пак ваксините са измислени от хора който със сигурност разбират доста повече от нас тези неща .И доста болести са намалели драстично именно ,заради ваксините .Аз ще сложа всички ваксини на децата си да ми е спокойна на главата поне за основните болести . Също си мисля ,че и ротавирусната ваксина е добра идея  за нашите деца . Спирам до тук ,това си е мое мнение .

Между другото вече съм готова с багажа за болницата ,само чакам да дойде момента ,така като съм сигурна ,че няма да раждам април реших ,че трябва да съм готова вече психически.Най- късно 20 март  Simple Smile По тази логика ми се струва ,че именно ,защото съм готова ,няма да бързат да излизат  Grinning Grinning Grinning, Но все пак доктора каза ,че всеки момент може да родя  Simple Smile.

Вече си имам първите дрешки ,спални комплекчета 2 бр. , две оделца и първия пакет памперси ,от марка памперс. Много ми е странно как такова тънко нещо ,малко по голямо от дамска превръзка попива пишкането  Grinning Grinning

# 363
  • София
Явно ротавирусната е като грипната, не покрива всичко.

Гиада Hug

Аз също съм кисела днес, имам зверски киселини които нищо не ги спира в момента.  Хайде слагайте розовите очила и малко по весело. Дайте да говорим за неща не свързани с болести ако обичате. Wink

# 364
Момичета,така ви се радвам за предстоящата среща,много ми се иска и на мен,но мисията е невъзможна със стигането ми до мола... Sad а пък и стоенето на крака и седенето повече от 5 мин.са ми адски трудни...Колко се събрахте? Я си направете колективна снимчица и ни я качете тук да ви се порадваме  Laughing Весело изкарване ви желая  Hug

# 365
Аз само да се отчета. Днес влизам в осми месец/31 г.с./ бебка е 1700  . Всичко с нея е в норма. Другата седмица ще пускам изследвания, надявам се и с тях всичко да е Ок  Simple Smile
Хубав ден желая на всички вас въпреки намусеното време Hug

# 366
Относно ваксините аз съм твърдо ЗА! Друг е въпроса кога точно да се сложат.
Не съм решила на 100% за ротавирусната, ще го изговоря с лекарите, когато му дойде времето.

Вчера бях на очен, диоптъра ми е ОК, но отлжихме разширението на зениците за оглеждане на очните дъна за утре,
защото снощи бях в компанията на Госпожа Стихийно Бедствие - голямата Стоянка Мутафова!
Е момичета, няма такъв смях, всеки път с нея ме боли корема и имам чувството, че ще ми се разчекне устата Grinning
А бебка направо полудя, до сега не я бях усещала толкова силно и интензивно, явно и тя ще обича театъра като майка си.

# 367
  • София
Ани, аз съм на същото мнение като теб.. Да, има една огромна доза бизнес в тези неща, но какво не е направено за пари в днешно време?

Маце, момичета, май дружно ни тресе днес:) Аз от снощи нещо съм на черешата, а уж бях в добро настроение... Ама днес съм тотално изперкала.
Днес на всичкото отгоре от ставането имам някакви бодежи ниско долу, сякащ отвътре. Необяснимо за мен... Само се чудя как да застана.

Карина - ще се снимаме, задължително, че нямаме една снимка от предишните пъти!

Алис - честит 8 месец!

Кротка - страшно представление!!! И на мен ми се ходи на театър и само събирам смелост тези дни, че не мога да стоя седнала дълго време...

# 368
  • Пловдив
Включвам се към станалите с Д-то нагоре Crossing Arms Нервата яко ме е хванала...

# 369
Чакам/е снимкииии  Hug
Абе и аз съм в 8-ми месец вече...леллее и да ви кажа корема ми е слязъл надолу,имах тези подозрения,но свекървата снощи намина до вкъщи и от вратата възкликна: "Коремът ти е слязъл...?!?" а тя не ме вижда често и вероятно забелязва промените...Здраве да е! То се очакват подобни промени,утре съм на преглед,ще видим лекарката на какво мнение ще е  newsm78

# 370
Както е казала Мацето, слагайте розовите очила и не си слагайте нищо на сърцето  Hug Hug
На мен рядко ми се случва да стана с Д-то нагоре хахах а сега да ви се похваля, че едната поръчка от Пакостник дойде и съм адски доволна-нещата са страхотни.Обзаведохме се с шишета, шезлонг-люлка, мек повивалник, непромокаемо чаршафче за матрачето и една непромокаема подложчица по-малък размер, да мога да си я разнасям.Даже не се стърпях и си сглобих шезлонга  Joy

# 371
Добро утро на по кафе  Coffee

Не се ядосвайте мами, аз снощи от нерви бях на ръба да си докарам контракции.
Отнасят го бебетата ни, а ние после съжаляваме. Нека, си почиваме и да се наслаждаваме на последните дни от бременността, че после не се знае какво шоу ни чака  Party

# 372
  • София
Снощи се зачетох при мартенките. Там вали вече от бебоци и само за контракции се говори. И колко фалшиви тревоги има не е истина. Можеш да откараш цяла вечер с контракции и да се разредят на сутринта. ММ какво го чака с моите притеснения не е истина просто. На колко мин трябва да станат за да се ходи към болницата? 5 ли?

Отгоре на всичко снахата нали е лекарка и ми расказваше за нормалните раждания и какво е виждала по стажовете, понеже е била от другата страна,  hahaha, е умрях от смях хихихи Вика и клизми да има никаква гаранция няма  Shocked

# 373
Привет мамчета! Аз понякога се сърдя на себе си като се ядосам , особено при положение, че това се случва често без никаква причина, но това е положението - кълбо от хормони съм в момента и всички около мен трябва да се съобразяват с това!  Blush

Но днес напук на лошото време аз се събудих щастлива и спокойна!   bouquet

# 374
Дори и да стане "беля" след клизма, според мен няма да им направи голямо впечатление.Сигурно доста неща са виждали, няма да сме нито първите-нито последните.Всичко друго да е нормално, та едното цапане ще го преживеят и те и ние  hahaha ще си подсвиркваме и ще се правим на приятно разсеяни  Joy

Общи условия

Активация на акаунт