През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 788
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Рози ,дайте линк към нещата на Мая,че ме зарибихте нещо.
Аз бях +21 кг до 05,02.Сега ще ходя на 05,03,но не съм качила много.Така се усещам.

# 706
krisch0 Аз в момента съм +15 кг. в 31 г.с.+3 д. с близнаци,от самото начало не ми се яде нищо друго освен плодове и зеленчуци,от няколко дни започвам да изпитвам по-голям апетит,но не зверски...
Цитат
Рози ,дайте линк към нещата на Мая,че ме зарибихте нещо.
И,аз се зарибих,моля за линк-че  Praynig

# 707
# 708
  • Перник
krisch0, добре дошла! Simple Smile
Аз съм 32 г.с. и съм качила около 17 кг, но от началото доста си похапвах, от няколко дни нямам много апетит, днес например обядвах банан и фреш от портокал и грейпфрут, но до скоро това ми беше половината закуска.
Моето свеки пази само една хавлийка на мъжа ми и нея ще ни даде за бебо.
РоЗи, добре че си ти да ни подсещаш за този Импресан  Simple Smile Радвам се, че прегледът е минал добре и не е нещо по-сериозно.

# 709
Този Импресан премахва ли лоши миризми от самата пералня? Embarassed

# 710
  • София
Хаха, с този импресан никога няма да го направя.

Уф, момичета, надула съм телевизора до дупка, продължават да ми пищят ушите. Знам че лечение веднага няма, трябва да чакам, ама направо ме побърква това шумене. С ушите всичко е голяма драма:( Стискайте палци да се оправя до 1-2 дни, да е нещо леко. УНГ-то днес изключи възпаление на нерва, ама аз съм си паника, знаете...

За килцата - пак ще се меря другата седмица. Последния път бях +8, нооо усещам че Сега ще съм бая отгоре, въпреки че нямам никакъв апетит и място.

# 711
  • София
Ох мине се не мине, и се включи някой да пита за кг. Какво толкова това точно ви интересува?

Иначе ние приключихме с покупките за дрешки поне. ММ е изкупил H&M, а свекито е взела комплект за изписване на mothercare. Казах че е скъп ама тя си го навила на пръста и не ми се занимаваше
http://www.mothercare.com/Mothercare-Blue-8-Piece-Newborn-Gift-S … 1,default,pd.html

Остават сега:  количка, диван ( на който аз ще спа)  килимче и козметика

Утре най накрая ще ни осветат апартамента. Хич не исках бебо да го донесем в неосветен апартамент.

Иначе днес отново бях в джаза с моето течение, бях убедена че ми текат водите. Опитвам се да устискам да не отида на лекар, в понеделник имам час. На мм му викам все повече ме влече 4ти км за ражадане  hahaha

Ро3и как са ушите? Мериха ли ти кръвното?

# 712
11ALIS99 да ти кажа,че пералнята ти мерише (по скоро някои дрехи)от течните препарати.Ако переш само с течен,започни на едно пране с него да пускаш 2 със сух и ще се оправи.Аз бях така,но ме светна един приятел.
Маце сладко комплектче.

# 713
Маце, навремето моята свекърва държеше да вземе комплект за изписване, и тя взе мадъркеър. Не съм им фен, специално на бг магазините, защото не правят истински намаления. Само да те предупредя, че дрешките са доста уголемени,а моето дете се роди 3750,  носихме ги 3 месеца.

# 714
Здравейте момичета , не съм много активна в писането , но ви чета отдавна с голям интерес. Въпроса ми е т.к. всички сме към финалната права , на някоя от вас случвало ли и се да има слузесто бяло или прозрачно течение. Аз го имам от доста време , питала съм лекарката ми , дали не е тапата , тя ми отговори ,че не било това , вагиналния ми секрет от последния път ми е чист , но въпреки това се притеснявам , т.к. всеки ден пада по малко количество от това слузесто нещо. За протокола съм в 32 г.с. Ако на някоя от вас и се е случвало , нека сподели нещо по темата , ще бъда благодарна Simple Smile))))

# 715
Mama-Sita при мен също се случва от около 2 месеца. Съвсем по-малко е , но и аз се притесних. Щом лекарката казва, че всичко е наред - не се притеснявай.

# 716
  • София
Маце,
Комплектчето е супер! Много готин подарък:)
За моето кръвно - уж е нАред, мерих го сто пъти днес и не е това причината. Ще стискам зъби да мине по-бързо пищенето, че само ме хващат някакви панически атаки тоя следобед и аз им се давам:( Малко съм лабилна понякога.

Сега поне, да ви се похваля, както си седим и си говорим с мм на дивана бебка така се разшава, че ни стресна. Опъна ми кожата до бяло направо, сякаш си прави тунел и иска да излезе:) И сигурно 10 минути сме седяли и гледаме шоу-програма:) Прекрасно чувство!

Потвърждавам за прането и миризмата - течните трябва да се редуват с прах.

# 717
  • Под кленовите дървета
И аз имам такова течение от два дни, но е малко и не го мисля.

МАце,  много готин комплект Simple Smile А предполагам всеки се интересува от килцата, да не се изпуснем сега накрая.
Аз съм +12 кила засега, надявам се макс още два. в понеделник съм в 35 седмица.

# 718
И аз имам такова течение повече от месец сигурно стана вече. АГ-то, каза че е нормално.

А да питам, някоя се беше оплакала от обрив по корема (простете ми, но нали бременността ми е изпила мозъка, не помня кой беше Blush), та изчезнали ви обрива или още си го имате. Мен днес адски ме сърби над пъпа и има 3-4 ситни пъпки, чудя се с какво да ги намажа.  newsm78

Аз за килограмите ще разбера в сряда колко са станали. Но вече спрях да ги мисля, да се роди бебка жива и здрава. Пък тях ще ги мисля след това на Kangoo - то.  Laughing

Забравих:
Честита Баба Марта! Здрави, щастливи, весели, засмени да посрещнем на пролет здрави бебоци!   ylinfant

Последна редакция: нд, 01 мар 2015, 00:15 от Monicaaa

# 719
  • София
Аз ще се учудя, ако някоя от нас НЯМА течение..  Wink
С кг съм и аз + 12-13  Peace
Днес купихме легълце  Party  Нямам търпение да го сглобим  Party
Намерих уникални платове, по-скоро десени.. Мисля оттам да си купя и да ми ушият чаршафчета и плик за завивка  Peace  Верно, че са по 16-17лв метъра, но са мн яки  Peace  /Даже мисля да им предложа да ми ушият обиколник, не е кой знае каква философИя/.

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт