През февруари няма скука - АПРИЛчета ни радват тука! - ТЕМА 15

• 28 972
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Споко Маце после ще наваксаш  Simple Smile А има вероятност и като ти разрешат да ставаш и нищо да не се случи веднага и да имаш възможност да си свършиш всичко и преди появата на бебока

Дам има, ето една позната със същия случай като моя ще почва 39та и хал хабер си няма бебока да излиза. Мен така ме натъпчиха с Гинапрал и Кормагнезий Simple Smile четох че гинапрала бил бетон за раждането.

# 421
 Peace И да преносиш не е много приятно да знаете  Whistling И почват да ти звънят да те питат, и ти чакаш. Сега се сетих и че след като се прибрах от родилното, познайте дали нямаше следи от празнуването на мъжа ми, че му се е родил син  #2gunfire

# 422
Най - накрая успях да ви изчета  Grinning
Аз днес изпитах ужасна болка ниско долу и чак се чудех дали няма да родя без да съм си стегнала дори багажа за болницата и като се замислих аз нямам нищо за там  newsm78
Но всичко премина и  сега отивам да се къпя и оправям, че свекито ни е канила на ресторант, че има РД  Joy

Маце ,  спокойно ! Те мъниците знаят кога да излизат   bouquet Hug Praynig

# 423
И другия - сега ЛЛ моя е и педиатър и големия ми син е при него. Обаче искам да запиша бебето при друг педиатър. Може ли и ако да, трябва ли да взимам за всеки преглед и ваксина направление за новия педиатър от ЛЛ ? Моля, ако някой знае да ми помогне.
Бебето можеш да запишеш при който педиатър искаш. Не ти трябва направление от твоя ЛЛ за педиатъра на бебето, защото педито всъщност е неговият ЛЛ.  Peace
Аз поне със сигурност нямам хепатит А, В и С - изследваха ме заради високите нива на чернодробните ензими.  ooooh!
Карамелче, добре дошла в отбора на краставите!  hahaha Пусни си кръвни и виж как са ти асат и алат за всеки случай.  Peace
Ние слагаме само задължителните ваксини. Ротавирусна не бих сложила!  Peace

# 424
  • София
Вече съм доволна! Навън още е гадно, ама поне се разнообразих с другите девойки на срещата, много съм доволна:)Simple SmileSimple Smile

Amy_lee - на мен ми викат "Моника от Приятели". Супер педантична съм понякога, вечер задължително си оправям хола и около машината с кафето, за да ми е подредено началото на деня:) Но и аз напоследък не мога да се позная... Ежедневно винаги поизчиствам нещо дребно, подреждам, но основното прахосмукане и излъскване го прави мм. Някой път го "отменям" като почивам и не ме свърта, ама последните месеци е абсурд да пипна. Едва оня ден прахосмуках, ама имахме гости вечерта и затова.
Аз спрях да шофирам преди Коледа още - само инцидентно се случва напоследък и то ако мъжа ми е с мен. Но ключовете ми бяха иззети и така... Слушам и се подчинявам:) но и аз шофирам предимно за да ходя до магазина, на среща някъде и така... Ако имахме друго дете сигурно нямаше да стоят така нещата. Според мен проблемът е единствено що се отнася до нерви, стрес, напрежние и т.н.

Ани - този списък е доста странен... В нета има доста списъци с неща от рода на шишета, нокторезачка, повивалнин и тн., които ще са по-належащи от обувки за прохождане:)

Съни - не те гледа на ехограф? Мислила ли си за смяна на лекаря?

Последна редакция: ср, 25 фев 2015, 17:55 от Po3u

# 425
Хахаха Рози и на мен така ми викат. Не само, защото съм луд фен на Приятели, а и защото съм луда на тема чистене и честота. Хем имам една жена дето идва да чисти във вкъщи, хем не мога да се свия от корема, но няма да ви кажа каква поза заемам, за да чистя банята през 3 дни. Пълна откачалка съм си.  hahaha
Охх днес вече ме боли ръката от гладене, сега правя едни панделки за обиколника.

# 426
Po3u аз съм същата луда на тема чистота,ММ ми казва МОНК  Thinking значи по-вероятно е да не сготвя,но да не изчистя-няма такъв филм,всеки ден бръмча с прахосмукачката,бърша прах,на колене,по корем,както дойде,но всичко трябва да си е на местото,хахахахахахи аз вечер чистя в хола и трапезарията,защото обичам като стана сутрин да ми е чистичко и подредено за кафето...луда работа,но така съм свикнала.

# 427

Съни - не те гледа на ехограф? Мислила ли си за смяна на лекаря?
Aми то вече е късно за такава. Скоро ще тръгвам при този, който ще ме изражда и той ще ми казва подробности за бебо. А до сега винаги ЖК ми беше близко до някоя ФМ и доки смяташе, че няма нужда от дублиране на ехографи и аз си мислех, че е в реда на нещата това. Още повече, че там където ходя на ФМ качеството на ехографа е много по-добро от неговото, но тези ФМ вече свършиха, а той си продължава в същия дух. Единия път искам да разбера размерите на бебето, той ми вика какво като ги разбереш сега след един месец ще са други. Следващия път искам да видя как е разположено, той пак- то има време до еди кога си да се обръща и това, че сега ще видим как е разположено, нищо не означава. Уж ми каза последно, че като ТОЛКОВА ИСКАМ следващия път ще го видим  Shocked Все едно че това е някаква моя прищявка. Късно е за смяна както казвам, но ще го имам в предвид при следваща бременност.

# 428
  • София
Срещата беше супер! Сладки приказки и даже не ни стигнаха 3-те часа  Laughing Обещахме скоро пак да направим Simple Smile
Аз шофирам почти всеки ден сега, а до преди седмица всеки ден. Толкова съм си свикнала с колата и ще си карам докато мога. За сега нямам дискомфорт, слагам си колан задължително като двете части  минават съответно под и над корема.
За ММ - еми златен е, друго не мога да кажа. Всичко може и прави вкъщи, обслужва каката почти изцяло пу пу ..Сега единствено аз я водя сутрин на градина, защото той е на работа от рано. Никога не се оплаква и не  мърмори..но и аз не злоупотребявам де, а и сме имали много трудни моменти с каката, когато изкара няколко болести докато той беше в чужбина и всичко беше на моя гръб ...

# 429
  • Пловдив
След като се оплаках, че съм станала с д-тп нагоре, цял ден хайманосвах из улиците. Прибрах се преди час... изкъпах оправих, и рязпльоках на дивана Party голям кеф.  Само се чудя... по едно време леко ми стана твърд корема.. не е имало бооки или нещо подобно, ко си го усещах  newsm78 Мъжо отиде да рита с приятели.. тишина и мързел хахаха.
Чак одеве се сетих, че имам маратонки.. мисля от утре с тях да крача. Накупих си мартенички, свърших си разни работи.
Днес се скаеах на мъжо, че съм го разпуснала и трябва да го стягам Joy
Май имам първо бременно желание за храна - ананас..уж много ми се ядеше, а на 3тата хапка спря да ми харесва  Joy

# 430
  • Бургас
Май имам първо бременно желание за храна - ананас..уж много ми се ядеше, а на 3тата хапка спря да ми харесва  Joy

Шльоки, за ананаса съм чувала, че е един от малкото плодове, които не трябва да се ядат по време на бременност, защото предизвиква контракции. Е, от толкова малко нищо няма да ти стане де Simple Smile

# 431
  • Под кленовите дървета
Аз да се запиша с предложение за тема:

Баба Марта мартенички връзва, АПРИЛчето да излиза (не) бърза Simple Smile

За ротавирусната, може наистина да не е пускано изследването по нашите географски дължини, но то с тези граници, ма ли все още такова понятие?

Апропо, мен също вече не ме гледат на ехограф. Само с напипване установяват позицията, засега доста успешно Simple Smile

# 432
  • Пловдив
Уу това не го знае  Blush ама то и без това ми се отщя вече хахаах

# 433
Шльоки- от един ананас нищо няма да ти стане Peace

# 434
  • София
Synni ма ти много любопитна, бре  Laughing  Искрено ме разсмя твоя доктор..  Joy

В нашата група има още един Монк/Моника - аз  bowuu  Влудява ме кочината и бъркотията, а най- много, като ходя в коридора вкъщи по земята да усещам песъчинки  Close  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт