Темата за СТИВЪН КИНГ - №12

• 68 336
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте отново! Simple Smile
Аз си чета редовно Кинг. В момента чета сборника "Всичко е съдбовно 14 мистерии" стигнала съм до разказа "Всичко е съдбовно" прескочих разказа "Сестричките на Елурия" не можа да ме грабне този разказ и това е Sad .Доктор Сън си чака реда за четене .  Вчера  си купих книгите "За писането:Мемоари на занаята", "Особени Сезони" и "Годината на върколака" и ме чакат и тях да ги почна но незнам кога ще стане това  Rolling Eyes Sad   33uu 33uu Преди да почна сборника прочетох книгата"22 ноември 1963" страхотна книга  Crazy Heart Eyes

# 451
Окей, значи търсим уестърнски изглеждащ актьор на около 40-50, да? Дано не само ние го търсим, а и каастингаджиите на филма...  Laughing

На мен все Андрю Линкълн от Ходещите мъртви ми се върти в главата за Роланд. Дългунест, синеок, може да е страшен, може да е добър. Sunglasses

Някой знае ли кога ще излиза на български Finders Keepers? Измислиха ли превода на заглавието вече? Laughing

# 452
Ох, и той се натовари с багаж покрай зомбитата.  Mr. Green Не е много дългунест, но физиономията е започнал да я докарва.  Laughing Аз обаче винаги ще виждам в него Рик Граймс, та не знам за Роланд...

Подхванах последната Кула. Heart Eyes

# 453
  • Пловдив
Окей, значи търсим уестърнски изглеждащ актьор на около 40-50, да? Дано не само ние го търсим, а и каастингаджиите на филма...  Laughing

На мен все Андрю Линкълн от Ходещите мъртви ми се върти в главата за Роланд. Дългунест, синеок, може да е страшен, може да е добър. Sunglasses

Някой знае ли кога ще излиза на български Finders Keepers? Измислиха ли превода на заглавието вече? Laughing

"Търси се" е преведено заглавието, но няма още корица. Чакаме го в началото на декември - информация от сайта на Плеяда  Peace

# 454
Благодаря ти, unchita! Значи таман за Коледа, страхотно. Simple Smile

Пуц, след предложенията им за Хавиер Бардем и Ръсел Кроу (?!) съм притеснена какво (кого) ще измислят.  Grinning

# 455
Ай, аз Кроу го мислех за друг герой, евентуално Калахан. Разбирам те.  Mr. Green

# 456
Аз да си призная след като гледах последния Бонд, реших, че Даниел Крейг е моя Роналд.  Mr. Green
Еретично ми е изказването,знам, ама като съм пристрастна.  Laughing
Имаше един близък кадър с него и очите му бяха идеалното студено синьо. И си викам - ей тва е.  Grinning

# 457
  • София
Има един актьор, който пък е "моят" Роланд. И аз пристрастна като Kingfan, но да ви го покажа  Flutter

Скрит текст:

# 458
То и аз съм пристрастна, ама няма да си показвам фаворита, щото даже не е синеок.  hahaha

Крейг всъщност не би бил лош избор, като се замисля... Thinking

Кали, кой е този?

# 459
# 460
Аха. Не го познавам, но подхожда, да.

# 461
Утре излиза:

# 462
Завърших "Сияние" преди няколко дни. Хареса ми, малко ми напомни на "То" и нямам търпение да ми мине почивката и да продължа с втора част Peace Дано не ме разочарова.

# 463
  • София
Да не би да е продължението на Мистър Мерцедес?!
И как историята се развива 35 г. по-късно!?

# 464
  • София
 Party Party Party то е Simple Smile
В озон даже е на промо https://www.ozone.bg/product/tarsi-se/

Общи условия

Активация на акаунт