Темата за СТИВЪН КИНГ - №12

• 68 286
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Брус Уилис в "Мизъри" на Бродуей:

http://www.hollywoodreporter.com/news/bruce-willis-make-broadway-debut-779292

Why, God, why??? Точно пък на него никак не му отива тая роля!!! Не че ще ходя на Бродуей да го гледам, ама никак не ми се връзва с образа на измъчен писател.

# 76
  • София
Неизживени спомени  до тук ми вървят малко трудно... но съм само до 20 %, ще стигна до средата, но ако и до там продължаваме в този дух ще я оставя. Има моменти, на които ми е пленителна, на други ми доскучава откровено.

# 77
Неизживени спомени  до тук ми вървят малко трудно... но съм само до 20 %, ще стигна до средата, но ако и до там продължаваме в този дух ще я оставя. Има моменти, на които ми е пленителна, на други ми доскучава откровено.

Тази ми е особено любима.

# 78
Мен тази книга ме грабна от самото начало. Така ме беше пленила, че заживях с героите и техните истории Rolling Eyes Може това да не е твоята книга, както на мен Джойленд.

# 79
  • София
Може, може... не знам защо имам чувство, че ще са разгърне... даже, че вече започва, за това и  не я оставям.

# 80
Ах, имало нова тема! Благодаря!   bouquet

Тази вечер ще започна Песента на Сузана. Дадох си малка пауза след Вълците, завъртя ми главата тази книга, великолепна е, но ме е страх какво ще прочета в Песента.  newsm43

# 81
Неизживени спомени ми е от фаворитите, а Песента на Сузана.......ех, защо няма как да забравя изцяло ТК и после да я прочета отново.... Heart Eyes

# 82

Неизживени спомени и на мен ми е много любима книга. Препрочитала съм я няколко пъти. Истински и неподправен Кинг - точно такъв го харесвам  Grinning

# 83
Има филмова адаптация, с Ед Харис в главната роля. Макс фон Сюдов играе господин Гонт. Много смешен опит за екранизация.

# 84
Много ми харесва корицата:

# 85
  • Пловдив
Този път и аз съм много приятно изненадана - и от корицата, и от цената  Heart Eyes

# 86
Каква е цената на новото издание? Аз си я купих на старо за 20 лв.

# 87
  • Пловдив
16лв пише в сайта, а ако се поръча директно от тях, ще бъде и с 30% отстъпка  Peace

# 88
Аз сега съм раздвоена. Имам старото издание, ама това наистина ми харесва повече.

# 89
  • София
Най-после приключих с Неизживени спомени, не ми стана любима,  имаше силни моменти, но  на много места направо ми беше скучна.
Подхванах Дума Ки отново, този път потръгна, но не съм прочела до тук кой знае колко от нея, но за сега върви гладко Simple Smile
Корицата на Огън ми харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт