88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 922
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
и преди съм го казвала Хилъри е най-голямата късметлийка в историята на наградите, за две добри роли, два Оскара. Оттам нататък останалите и роли са пълна плява.

има време жената, живот и здраве може още 30тина години да играе
а талантът е налице, едва ли е забравила след Оскаровите роли как да актьорства

# 136
  • София
Ако трябваше Оскар да се взима само с множество добри роли за гърба си то доста актьори нямаше да могат да стигнат до такова отличие, оскара не е за цялостно творчество, а за роля.
Дженифър Лоурънс да не би да е велика актриса, но се справи добре с ролята си в Игрите и си получи наградата съвсем заслужено. За мен тази година Джулиан не трябваше да вземе статуетката, имала е много по-добри роли от тази, за мен тази година статуетката заслужаваха или Фелисити или Марион които направиха перфектни роли.
Ето аз така и не можах да харесам Birdman и да го нарека голям филм,  да перфектна режисура на Иняриту и перфектна игра на Кийтън и Ема но до там, за мен Boyhood беше в пъти по-добър филм въпреки, че историята му не беше кой знае колко оригинална, но беше истинска, близка до хората.

# 137
  • Ænima/Albuquerque
Дженифър Лоурънс да не би да е велика актриса, но се справи добре с ролята си в Игрите и си получи наградата съвсем заслужено.

Лоурънс взима Оскара си за оная простотия - Silver Linings Playbook.

# 138
  • София
Дженифър Лоурънс има Оскар за Игрите на глада ли?  newsm78 Знам за "Наръчник на оптимиста" и беше номинирана миналата година за "Американска схема", за Глада не знаех че има.

# 139
  • Ænima/Albuquerque
Аре, бе, и за Игрите ше взима. Тва ще е малко, като да дадеш Оскар на Трансформърс. (нали няма?   hahaha)

# 140
Дженифър Лоурънс има Оскар за Игрите на глада ли?  newsm78 Знам за "Наръчник на оптимиста" и беше номинирана миналата година за "Американска схема", за Глада не знаех че има.

един Оскар има само  Peace

# 141
  • София
Според мен и един й е много  Laughing

# 142
  • Ænima/Albuquerque
Според мен и един й е много  Laughing

Абсолютно, абсолютно.

# 143
  • срещу двата комина :)))
Игрите никога не са номинирани, стига бе  Joy

# 144
Тя май за догодина се готви пак.

# 145
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе каква върховна игра от Фелисити, тя освен да се блещи и да зее зъбата паст друго в този филм не прави ooooh!. А, да, и декламира "Ние се обичаме, заедно ще победим болестта" (най-простата реплика от всички прости реплики, с които изобилстваха простите филми тая година Joy)

# 146
  • София
Да наистина беше за Silver Linings, oбърках ги заради това, че са в една година, но и в двата филма беше добра въпреки, че като цяло не е от най-добрите актриси на света.

# 147
  • Ænima/Albuquerque
Да наистина беше за Silver Linings, oбърках ги заради това, че са в една година, но и в двата филма беше добра въпреки, че като цяло не е от най-добрите актриси на света.

Е, то в годината винаги има по едни Игри + още нещо със "супер касовата, феноменална" актриса Лоурънс.  hahaha

# 148
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лоурънс е тема, която аз по-добре да не подхващам Mr. Green. Че трудно се ограничавам само с "великия" и талант. Ей сега например и за чисто новото и диорско лице ме напира да погукам Laughing

# 149
О, не, не, моля ви нека не е за Лоурънс  ooooh! една добра дума не мога да измисля за нея  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт