Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как хората реагираха на наградите Оскар?
Кои бяха някои от най-запомнящите се рокли на церемонията?
Как реагираха хората на победителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как хората реагираха на наградите Оскар?
Реакциите на хората към наградите Оскар бяха разнообразни. Някои изразиха задоволство от победителите, празнувайки техните постижения. Други бяха разочаровани от избора на награди и изразиха недоволство от резултатите. Освен това имаше коментари относно тоалетите на звездите, като някои хора споделиха своите предпочитания и впечатления от облеклата на присъстващите.
-
Кои бяха някои от най-запомнящите се рокли на церемонията?
-
Как реагираха хората на победителите?
Реакциите на хората към победителите бяха разнообразни. Някои изразиха удовлетворение и радост за победителите, докато други бяха разочаровани от избора на награди. Също така имаше коментари за актьорските изпълнения и ролите на наградените, като някои хора споделиха своите впечатления и предпочитания.
-
Какви бяха отзивите за тоалетите на звездите?
-
Как хората реагираха на речите на победителите?
Просто нямаше конкуренция сред номинираните. Аз също прочетох негативен коментар защо бил спечелил той, а не Майкъл Кийтън, и то в български сайт, и след това реших, че няма смисъл да чета други отзиви. Стана ми много тъпо, защото явно публиката е отвикнала да гледа истински качествени филми, които те карат да мислиш и чувстваш и оставят следа у теб, а не на втория ден след гледането на филма да не помниш вече за какво става дума (не искам да обиждам никого, изказвам лично мнение, затова се извинявам предварително, ако някой се почувства засегнат от мнението ми). За мен също реакцията му беше неподправена, а още по-хубава беше при спечелването на наградата БАФТА - ръцете му трепереха много видимо, не знам как успя да върже такава хубава реч.