88th Academy Awards OSCAR'2015 - да предвидим ли победителите отсега...

• 41 859
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
Не е до мнение. Вие плюете.
Има разлика между мнение и плюене.
Ама "празна красота", "големи бузи"... какви са тези коментари?
Както общо има това с играта и Оскарите?
Не ми се сърдете, ама отиде далеч... Rolling Eyes

edit: За празният поглед не мога нищо да кажа, защото май
тя така си гледа навсякъде, но специално за ролята на Дейзи
е много подходящо. Пасва й.

# 166
Дейзи е въздухарка, ти какво искаш?  Laughing Той и Лео гледа тъпо в тази сцена. Почти съм сигурна, че Баз Лурман е написал в сценария: Дъжд вали, цветя в стаята, Дейзи и Гетсби се гледат тъпо.  Crazy

# 167
  • В Космоса
Коя беше тая Мълиган? Онова бузестото, на Хийт бившата?  Thinking
Ъ, не, бе, тва беше Мишел Уилиамс.

Аз ги бъркам двете.

# 168
Дейзи е въздухарка, ти какво искаш?  Laughing Той и Лео гледа тъпо в тази сцена. Почти съм сигурна, че Баз Лурман е написал в сценария: Дъжд вали, цветя в стаята, Дейзи и Гетсби се гледат тъпо.  Crazy

Well... нормално, защото и в книгата се гледат тъпо. Това е неловък момент, в който и двамата
не се чувстват комфортно и не знаят какво да правят. Така е описан. Тъп момент е, тъпо гледат. Grinning
Както казах, пасва й. Дейзи също е "въздухарка"

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
тя така си гледа навсякъде
, но специално за ролята на Дейзи
Ахам. Мързеше ме да търся от Drive или Education, но и там се намират в изобилие примери на "изразителната" и актьорска мимика Laughing. Маккуин поне и беше дал малко чесънче, че да снима сълза от другата страна на лицето.

Хънибъни, аз мога и суперлативи да редя, но от дискутираните в момента не виждам кой ги е заслужил Grinning.

# 170
  • Ænima/Albuquerque
Не си далеч, Сарк, тия двете и по излъчване, и по "кариера" си приличат- набедени за големи таланти, търсени за уж страдалчески роли.

Да, да. Все ги мешам. Еднакво безлични са ми.

Не е до мнение. Вие плюете.
Има разлика между мнение и плюене.
Ама "празна красота", "големи бузи"... какви са тези коментари?
Както общо има това с играта и Оскарите?
Не ми се сърдете, ама отиде далеч...

Не, виж, така ми действа. По-силно е от мен. Изобщо не си правя илюзии, че много ги разбирам. Аз съм зрител, и така виждам.

# 171
тя така си гледа навсякъде
, но специално за ролята на Дейзи
Ахам. Мързеше ме да търся от Drive или Education, но и там се намират в изобилие примери на "изразителната" и актьорска мимика Laughing. Маккуин поне и беше дал малко чесънче, че да снима сълза от другата страна на лицето.

Хънибъни, аз мога и суперлативи да редя, но от дискутираните в момента не виждам кой ги е заслужил Grinning.

Разбирам, че не може всички да са харесвани от всички. Аз също не съм й фенка.
Просто не ме радва начина на критика, защото ми звучи по-скоро като плюене.
Както казах, не искам никой да ми се сърди. Не се карам с никой  Whistling
Например аз не харесвам особено Анджелина Джоли (И сега всички чупят компютри
и лаптопи Mr. Green)
Не че ми пречи... Просто не разбирам масовата истерия около нея.  Crazy

# 172
  • Ænima/Albuquerque
Например аз не харесвам особено Анджелина Джоли

Амин.

# 173
Например аз не харесвам особено Анджелина Джоли

Амин.

Не смея да говоря пред хората за това, че ме е страх. Не се знае какво могат да ми
сторят.  #Crazy

# 174
Режисьорите много обичат да я виждат като разридано сираче, а и тя има подходящото лице и дори телосложение за този типаж. Почти във всеки филм се дави в сълзи и не отричам, че много и отива. Естествено, дразни ме да я гледам все такава. Май и братя Коен ги дразни, затова и дадоха онази роля в "Люин Дейвис". Гледала съм им интервюта и как се смеят колко е сладка и ядосана Кери в техния филм. Направо я взеха на подбив.
Айде сега, Джой, Drive ще ми даваш за пример...

# 175
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър, де, ама и те повече за принципа.
Не се страхувай, едва ли някой ще прибегне до физическа сила, защото не я харесваш.

# 176
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Айде сега, Джой, Drive ще ми даваш за пример...
Защо, някаква свещена крава ли е?

# 177
  • Ænima/Albuquerque
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър, де, ама и те повече за принципа.

Ох, не ми припомняй... като фен на игрите, направо залинях, че тя трябваше да играе тази роля.  Tired

# 178
Не се страхувай, едва ли някой ще прибегне до физическа сила, защото не я харесваш.

Е, това беше шега. Няма да ме бият, но всички се обиждат като кажа, че не я харесвам,
защото била безумно красива и талантлива. Аз не го виждам това, но явно съм
почерняла овца.  Whistling
Виждам, че и други има. Не вярвах.

# 179
  • В Космоса
Че то кой я харесва Джоли? Освен феновете на Томб Рейдър.

Хахах, още си спомням един колега на мъжа ми какъв коментар направи. Беше много впечатлен от Анджи. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт