90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 290

• 29 813
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
tinki_15Мерси за темата  bouquet

Сави понеже ти се жертва за опитно зайче,ма така или иначе щеше да е чудото ако не тази. Mr. GreenТа ако има ефект и ако още ти се експериментира след това ,ще ти пратя таблицата с блоковете и ще ти помогна да си направиш меню по избор, даже ще го съчетаем с почивката Hug

Добре дошли на всички нови!:bouquet:

# 16
Курдов, и на мен днес ми казаха че съм прекалила с отслабването. Това всъщност не е вярно, но изглеждах много зле при личната лекарка.

# 17
  • Sofia
Аааа не, благодаря.Зоната не е за мен. Тия безкрайни сметки ми усложняват живота прекалено. Аз чудото така или иначе ще си го направя от четвъртък. Най-вече заради мъжа ми, че много се е отпуснал.

# 18
Привет  bowuu
Форумът нещо пак "цикли", голяма мъка е да зареди страниците.

# 19
Савиии толкова изкуках, че замалко да забравя виното hahaha, но понеже съм болна го направих греяно, но без захар само с черен пипер! Носът ми тече като рекааа, мног гадно!
Курдов кога ще махнеш този ужасен чичо от аватара, всеки път се стряскам! hahaha

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 20:06 от mimi.7299

# 20
  • Sofia
Еееее и ти ли бе? Ккво ви стана на всички, та се тръшнахте всички наведнъж?  newsm78

# 21
  • Targovishte
МИМИ  Hug - той сега е с превантивна мярка, ха посмей да изклинчиш и да ядеш  Naughty Обещавам като ми минат херпесите да си направя пролетна снимка и ще го сменя   bouquet ОООО и ти ли си болна, ужасТТТТТ, голяма гад е тоз вирус. Не чувам и само като старец - А, А, моля? Направо не мога да се позная  #2gunfire Сложи малко черен пипер в греяното вино.

# 22
В момента правя кекс за утрешния ми ВГХ ден , мога ли да сложа орехи ?
 Я да видим в тази тема някой ще ме види ли или съм станала невидима Simple Smile !

# 23
Днес за трети път с въпрос Crazy Да ме извинят всички, които сигурно многократно са го коментирали, но във въглехидратен ден може ли сладкишите да са с яйца, прясно мляко, кисело мляко или сметана, краве масло newsm78

И може ли коментар към утрешният ми първи въглехидратен Peace
З: греипфрут
О: фокача с лук и гъби и салата зеле с моркови
В: пълнозърнести спагети с дом. сос и гъби и салата зеле с моркови + редче черен шоколад

# 24
Привет в новата тема. Отчет за последните два ден няма да дам, че направих една голяма простотия. За наказание ще гледам аватара на Курдов(Дано бързо оздравееш и да го махнеш  Hug )

И стомаха снощи ме наказа с адски болки цяла нощ, да знам повече да не ям смесено. Който има бухалки да ги вади веднага!

Утре на плодове - цитруси, че от тях има доста вкъщи.

Гатака, може ядки във ВГХ

# 25
Цоп в новата тема.

Тинки   bouquet
Курдов, да чудесвам си аз. Днес ден 7. Свикнах му на режима, но бях свикнала и на голямото плюскане на 90ДД и тук ми беше малко тегаво в началото. Заради Мими вчера карах майка ми да ме снима  hahaha

Не, че не си ме виждал скоро  hahaha. Ама да се покажа  Joy. И да се оправяш  Naughty
Мими, ти също. Винцето е да те посгрее  Crazy

gattaca, можеш да сложиш орехи
Маринова, може, но да не преобладават, да са по-малко количество. Такива като крем карамел и т.н. не са разрешени, по-малко белтъци да има.
Хриси  fight
Плувците, как върви?

А, и за малко да забравя.
Точице, много ми хареса, искам и аз едно парче поне  hahaha. И също така тези без глазура как са се получили? И онези с кокос?  newsm78

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 08:57 от Stasi_

# 26
  • в окото на щастието !
Добра вечер   bouquet
Благодаря на всички, които ми подадоха приятелско рамо, за да се изправя  Hug Hug Hug Hug Hug
Изтупах се , поправих си короната и продължавам напред .  Simple Smile
Дежи Hug -  в режим съм, с групата от 10,01 - но  в почивката преди това завъртане бях по - строга със себе си ,исках да сваля всичко останало   и сега храненето в режим ми идва по - обилно, отколкото в самата почивка   . А и без спорт . Не ми остава време . Затова и сега си патя . Но няма да прекъсвам - ще продължа докрай и вече много ще внимавам как се ограничавам . Уж ядях , но явно организмът ми се съпротивлява .
Курдов Hug - моля те  !- смени я тази снимка - сложи някой готин пич като теб, докато се фотнеш наново .
За Тинки -   bouquet
Добре дошли на новите   bouquet
Стасимиро - Hug - ти си на изчезванИ мъри - скоро да отиваш да ядеш  Laughing
Болните да оздравяват тутакси. Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 20:38 от bobybonta

# 27
Привет на всички в темата! Mishka, ще я караме заедно, може да си даваме идеи за храни. Simple Smile Аз също съм спазвала диетата няколко пъти и  съм постигала с успех сваляне на килограми. Сега след втора бременност и качени 20 кг Mr. Green трябва да влизаме в релсите. След раждането свалих 5-6 , но трябва още , пък и едни 5 имам от преди бременността излишни , с две думи трябва да сваля 20.Пожелавам си успех , на всички останали също! Тази диета ме научи да пия вода и това не ми е проблем,дори за по - голяма ефективност, не зная дали сте писали , нямам време с бебето да чета препоръчвам сутрин на гладно една гореща чаша с вода Simple Smile

# 28
Еееее и ти ли бе? Ккво ви стана на всички, та се тръшнахте всички наведнъж?  newsm78
Аз не съм много тръшната, но от детето ме лепна хремата...... hahaha Ще ми мине аз съм куче марка! Само не знам как и утре ще избутам тоя глад! hahaha Чакам и МЦ и съм на ръба на нервната криза Simple Smile

# 29
  • Targovishte
ЛЕПОТИЦЕ  Hug - специално за теб го смених. Пак е временен, дано ви хареса   bouquet

СТАСИHug както винаги си УМОПОМРАЧИТЕЛНА!!!!! направо забравих че съм болен  Embarassed Пу, да не ти е уроки

МИМИHug и аз след това мляко усещам че чакам нещо, клокочи ми стомаха, дано да не е МЦ  hahaha (извинявам се предварително, ако е твърде груба шегичката)

МАРИНОВА - добре дошла и от мен   bouquet Не видях някой да ти е отговорил, менюто за утре е добро, само не знам как ще уцелиш вечерята да е наполовина на обяда  newsm78 За по-добри резултати тук някои спазваме правилото обяда и вечерята да са еднакви по време на режима, но има и фиданки които не го спазват. Така че сама си решаваш.

Общи условия

Активация на акаунт